Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am plecat la nani ca's treaza de la 5 dimineata.
O seara placuta va doresc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LalaD da voi cand ati facut adunarea si scaderea de ati trecut la inmultire?

Da, Razi merge aproape singur.De fapt eu nu il tin, eu trebuie sa ii tin mana pe el ca alfel nu prea are curajul sa mearga asa mult.Atata timp cat simte mana cuiva pe el e sigur, nu trebuie sa il tin numai sa simta o mana.
Si daaaa, nu stie ce-i ala pas, el o ia la fuga.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Cretule...pai inseana ca ai un copil model...Bibi nici nu a baga in seama daca vreau sa-i citesc ceva...si cu laptele super ca nu a simtit diferenta de gust(ca la noua varianta au scos si aroma de fructe)si Bibi face omie si una de nazuri pana isi bea laptele...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

ati vazut bine Daria papa de la kinder felie cu lapte
ii mai dau din cand in cand cate o bucatica mica.in ambalaj sa fie mai interesant.
si mancarica papa cu noi doar ca noi ne punem sare in farfurie.bine mancare pe baza de pui si vita.vreau sa zic ca papa pui la gratar cu o pofta......

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Unde a fugit toata lumea?!

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Avem cateva zuze care nu au mai dat demult o veste!!!
So:
TinnaS
Mishu
Doc
Virgo
CameliaH
ema
Madalina

Si care va mai stiti...dati un semn sa stim ca sunteti bine,daca nu pune absente nemotivate...

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Lala, mai sunt si eu pe aici...Ce face Bibi? Doarme? Sofia de la 9, e ora ei de nani :-)

Ramo, ce dulce e Razvanelul cu imbracatu'-dezbracatu'! Si Sofia scutura toate carpele de zici ca vrea sa scoata si ultimul fir de praf din ele, dar nu s-a gandit sa si le puna inapoi pe cap, doar la scos e agera :-))) Dar in schimb imi da manutele la imbracat, inca de cand era foarte mica ii tot repet: asa mama, da-mi manuta dreapta, acum stanga...bravo Sofia...

Ma rog, stiti si voi :-))))

Si mie mi-ar placea sa-i citesc, dar cartile sunt pentru intors pe toate partile, zmotocit, balit si ros. O atrag foarte tare, dar NU pentru citit. Ce-i drept, a invatat sa dea coperta, e un inceput, nu?

Gabrielele noastre - Gabrittza si Ploscariu - am vazut pozele cu puii vostri frumosi. Gabbritza, Dariuca are niste ochi fantastici!

Lala_D, of ce grea e matematica asta si ce mai merita ea batuta bine-bine!!!! Pupam pletoselul dulce!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Lala, mai sunt si eu pe aici...Ce face Bibi? Doarme? Sofia de la 9, e ora ei de nani :-)

Ramo, ce dulce e Razvanelul cu imbracatu'-dezbracatu'! Si Sofia scutura toate carpele de zici ca vrea sa scoata si ultimul fir de praf din ele, dar nu s-a gandit sa si le puna inapoi pe cap, doar la scos e agera :-))) Dar in schimb imi da manutele la imbracat, inca de cand era foarte mica ii tot repet: asa mama, da-mi manuta dreapta, acum stanga...bravo Sofia...

Ma rog, stiti si voi :-))))

Si mie mi-ar placea sa-i citesc, dar cartile sunt pentru intors pe toate partile, zmotocit, balit si ros. O atrag foarte tare, dar NU pentru citit. Ce-i drept, a invatat sa dea coperta, e un inceput, nu?

Gabrielele noastre - Gabrittza si Ploscariu - am vazut pozele cu puii vostri frumosi. Gabbritza, Dariuca are niste ochi fantastici!

Lala_D, of ce grea e matematica asta si ce mai merita ea batuta bine-bine!!!! Pupam pletoselul dulce!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

El isi pune orice in cap da nu casa se imbrace, el se joaca, se ascunde de mine ca sa il speriu.Orice isi pune in cap de la batista pana la plapuma noastra.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Huh, greu s-a lasat in seara asta convins sa doarma! 1h a durat. Am luat-o usor cu citit, cantat, asezat in patut iar cantat, leganat si ...gata!

Acuma incarc noutatile zilei...

Ramonab,
Razvi chiar parea in filmulet hotarat sa se imbrace si sa o ia la goana!

Lala20,
mai stau putin pana vine tati, a fost in tura de dupa masa.

Nu imi dau seama de ce nu mai vrea seara lapte si nici dimineata! Azi am avut cam 300ml lapte si 100ml suc de porto. Atata!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ceska vezi ca are la semnatura datele si un mesaj mai jos cu kg, cm.Ea nu prea se pricepe sa uploadeze pozele (de fapt nici nu are cont pe webshots sau alte site-uri), are si probleme cu calculatorul (virusii sunt de vina), mi-a trimis poze pe mess si ma gandeam ca vrei sa le vedeti si voi.

citat din mesajul lui ploscariu
Buna fetelor, am si eu doi copilasi: baietelul Ionut s-a nascut in data de 14Ianuarie 2008 cu greutatea de 3250 gr si 56 cm, iar fetita s-a nascut in 13 dec.2004 2500gr, 49 cm.

gabitza - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

ramonab e bine pentru inceput.Bravo.
Avem si noi filmulete cu Ioana.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput