Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
Baiatul meu isi revendica iar locul la tastatura, eu sunt pleasca rau nu am chef de nimic de aia ma oblig sa merg sa calc.
Maine merg sa vad mai atent mobila de bucatarie pe care actuala chiriasa a apartamentului ar lasa-o sa vedem daca imi place, e ok pretul. Ma mai uit atent dupa lampi, garnise si pardoseli sa cam stiu ce, unde trebuie cumparat. Nu stiu cand se muta ea dar abia astept sa fie gol sa il iau la cercetat-apartamentul.
N-am mai pomenit asa moliciune-precis dorm cand ajunge tati acasa....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Am 4 carti pe masa, din care ii citesc Mariucai. Una dintre ele este "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai". I-am cerut-o tatalui meu, special pentru ca imi aduceam aminte ca mie mi-a placut la nebunie!
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa Tabla inmultirii...e he..ce de amintiri!! Eu eram la Sibiu cand am invatat-o si scorpia aia de bunica-mea nu ma lasa afara pana nu repetam si mai si citeam si 2 pagini din "Habar n-am si prietenii sai". Cu toate astea mi-a placut matematica la nebunie Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu Ionut si surioara lui(Ploscariu).
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Parca am vazut intr-o poza cu Daria de Gabritza cum papa MilchSchnitte? Am vazut bine?
Ca de nu am vazut acuma cum mama i-a dat lui Benji turta dulce (f moale) imbracata in ciocolata cu lapte. Si baiatul musca din ea, mesteca marunt si a mai deschis gurita! Imi vine sa ..... il pupacesc pana la sufocare si mamei sa ii zic sa mai termine cu din astea ca nu are decat 10,5 luni, mai are timp sa descopere ciocolata. Mai bine sa il convinga sa manance legumele de la pranz-toate!
Ca azi a molfait si niste orez ramas de la chinezismele noastre de la pranz e alta treaba! Si bea din canuta suc de porto!!!!
Bine ca a venit bunica altfel Benji si la facultate lingurea pureuri!
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Ploscariu,
bine ai venit printre noi! Ce copii frumosi ai?!!! Ionut pare f inalt si grasut: ce date are? kg, cm?
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Ioanact,
ce frumos ca ai ajutat-o pe Ploscariu sa ne arate poze cu puiutii ei!
Filmulete!
Poze f. noi
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ceska777 Parca am vazut intr-o poza cu Daria de Gabritza cum papa MilchSchnitte? Am vazut bine? Ca de nu am vazut acuma cum mama i-a dat lui Benji turta dulce (f moale) imbracata in ciocolata cu lapte. Si baiatul musca din ea, mesteca marunt si a mai deschis gurita! Imi vine sa ..... il pupacesc pana la sufocare si mamei sa ii zic sa mai termine cu din astea ca nu are decat 10,5 luni, mai are timp sa descopere ciocolata. Mai bine sa il convinga sa manance legumele de la pranz-toate! Ca azi a molfait si niste orez ramas de la chinezismele noastre de la pranz e alta treaba! Si bea din canuta suc de porto!!!! Bine ca a venit bunica altfel Benji si la facultate lingurea pureuri! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
A papat Benji ciucalata ...ceska ai pus-o
Asa rasfata bunicile nepotii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Ioanact Daca vreti sa vedeti poze cu Ionut si surioara lui(Ploscariu). ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Sunt superbi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
Lala, super baiat!
Ramona -
Imi pare rau de clopoteii bolnaviori, sper sa se faca repede bine. Si Mariuca, din pacate, a luat raceala de la mine. Tuseste si ii curge nasul. Exact ce n-am vrut, dar na, cam greu, mai ales ca stam toata ziua impreuna. Ii dau Ambroxol picaturi. Sper sa ii fie ok.
Elena - cred ca ideea cu Milumil e buna, stiu ca dupa san nu e bine sa treci la laptele propriu varstei. Adica, Eva are 10 luni, nu ii dai nr. 3, ci 2. O perioada, sa se adapteze. Apoi treci la 3 si la 1 an la Junior. Teoretic, toate trecerile trebuie sa le faci progresiv, introducand cate putin din noul lapte si apoi crescand pana cand e tot biberonul numai lapte nou. Eu n=am stiut acest lucru, ca atare, si la trecerea la 2 si la 3, seara i-am dat ultimul biberon de 2 si dimineata primul de 3. Si s-a mai intamplat o chestie: astia de la Milupa au scos cerealele din lapte cam acum o luna si au marit perioada. Noi am trecut pe 3 de la 8 luni, ca asa scria pe cel vechi, acum scrie ca de la 9 luni. Mariuca a simtit diferenta, dar nu a fost prea nemultumita.
Pozeeeee!
Am vazut vacanta voastra, Miri, superba!!!!! Si cea mai tare poza mi s-a parut cea in care erau piticii amandoi in pat, dimineata la ora 6.
Ioana, una dintre cele mai noi zuze... Ioana ta e o frumoasa si o scumpa! Am vazut pozele din folder-ul "10 luni". Cea in oglinda e misto ca idee si ea are o mutrita simpatica. Am vazut ca si ea doarme cu funduletul in sus, hehehe!
Cati, ti-am vazut frumosul. Ce ochi mari are! Si ce freza intr-o parte... [;p]
Gabrita, Daria are si ea niste oooochi superbi! Poza cu painea e super tare!
Alina, nu ai multe poze noi cu Stefi. Dar se vede ca a crescut frumos si seamana cu tine! M-am uitat si la pozele cu casuta. Mi-a placut mult dormitorul copiilor si ideea de paturi suprapuse.
Fug sa ii dau picaturile Mariucai, ca trebuie sa ii dau de 3 ori pe zi.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
citat din mesajul lui Ioanact Daca vreti sa vedeti poze cu Ionut si surioara lui(Ploscariu). ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Ploscariu bine-ai venit la noi foarte frumoase pozele ,sa-ti traiasca copilasii , sa te bucuri de ei intreaga ta viata
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze