Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata buna mamicute!

Multumim ca ne-ati admirat in filmulete
Shose felicitari pt dintzuci!!!!!
Ceska saracu Lucky ce-l mai studiaza si alerga Benji.
LauraI eu nu am aparat de aerosoli, mie daca imi trebuie il inchiriez de la cineva.
Am primit banutii ieri, da nu sti sa socotesti ca trebuia sa imi trimiti 30 de lei , nu 35..Sper ca ai inteles gluma!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Shose, felicitari Iuliei pentru cei doi dintisori!!!!

Anuntam si noi ca de ieri avem si dintele nr 5, care a spart in sfirsit gingia, dupa o luna de chin!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Uoau, 5 deja? ce harnici sunteti voi!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost ieri la nutritionist, mi-a dat regim si de maine incep electrostimularea .. yuppyyee! abia astept sa fiu din nou ..

regimul nu e greu numai ca trebuie sa pap de 5 ori pe zi .. 3 mese si 2 gustari fructe .. sper sa ma tin de el .. oricum, la cati bani dau .. cred ca ma spanzur singura daca nu am ambitie .. dar voi avea!!

grati unde faci tu aquagym?? m-ar tenta si pe mine de 2 ori pe saptamana.

moni cum e clarita?

zuzici, eu cred ca si mitsu, anandrei, carmen_e ar fi interesate de party .. cum luam legatura cu ele??? eu am vb pe mess cu anca.diana si a spus ca e interesata .. acum ramane sa dea un semn ..

ca tot veni vorba .. zuze care n-ati mai dat pe aici .. dati si voi un semn ceva, sa ne spuneti cum sunteti, ce fac clopoteii!!

EMA, MITSU, ANANDREI, IRLANDEZA, JELIMONI, MIKI_BABY???, DOC, ISI, MICSUNEA??, CAMELIA, HONEY??, CYNTHIA, DARENE, NOUR, GUGU, IULIA

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, spor la slabit. o sa fii zina curind si o sa ne complexezi.... ambitie multa-multa!

ma duc, ca vad ca s-a trezit piciu' meu. azi s-a intins cu somnul. parca vad ca iar ma chinui sa-i dau laptele, ca nu-l mai vrea...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ellenuta succes cu regimul! Te ajutam noi sa nu te lasi, suntem aici sa te sustinem.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

SONIA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FII SANATOASA SI SA AI NOROC IN VIATA!

la multi ani si clopoteilor ai caror mamici intra mai rar sau deloc pe aici.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

vai .. da cum era sa uit ...

shose FELICITARI PENTRU PRIMII DINTOCI!! acum pipe o sa fie .. sa iasa toti fara durere!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Nush de ce Razvi imi vomita cerealele seara.Pur si simplu ii iese un jet mare din gura si el nici macar nu isi da seama, deci foarte usor.
Interesant e ca nu doar seara ii dau cereale da nu stiu de ce doar seara le vomita.
Stiu ca e de la cereale pt ca doar atunci vomita.Am crezut ca sunt de vina cerealele dar le-am schimbat si a facut la fel.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Sonia (rlcsandor), Eric Adrian (galaxy)

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

i-am dat aseara evei 120 ml de milumil si a fost ok, adica nu mi-a mai vomitat si san completare .. a dormit bustean pana la 7 fara 20 cand i-am administrat 2 portii de

eu cred ca e bine asa .. adica intai bibe si apoi tztitzi, nu? .. ca as vrea s-o intarc ..

ramo habar nu am sa-ti spun de ce vomita .. ai schimbat cerealele sau laptele? incearca sa-i dai seara asta fara cereale sa vezi daca de la ele face asa.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput