Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

...Feteloooor! Ce aveti? Si-a bagat necuratu' coada la noi la club? Please..nu mai sariti, maaa, cu replici taioase..ca uite asa degenereaza in certuri..Stiu ca, pana la urma, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, ca vrem - nu vrem ne mai calcam pe coada una pe alta (asa-i unde-s multe femei), dar hai maaa...noi eram asa de misto, ca grup...de un timp incoace nu stiu...se intampla ceva...Nu este pacat ca, atunci cand va veti intalni, sa nu va vorbiti, sau sa va evitati? Chiar acum vreo 3 saptamani ma gandeam, ca ce misto este ca a trecut mai mult de un an si inca suntem impreuna aici...multe dintre voi va si cunoasteti personal...s-au legat chiar prietenii frumoase...
Acum nu sariti si la mine..ca eu vrusei sa fiu pacifista doar!

Bravo Evitaaa! Ce ma bucur sa o vad mergand! Puturoselul meu inca nu serveste singur! I-am luat si noi o jucarie (un fel de geanta postasului) si am murit de ras ca nici nu l-am pus bine in pozitie de start ca luat-o, frate, la picior cu o vitezaaaa...cu mers cracanat...era mortal!

M-am amuzat si cu Razvi, smecherasul! Ce haios este..Si Matei adora jocul asta de-a ascunselea...Isi pune in cap patura, perna si sta nemiscat sa vin eu sa-i fac Bau!

Stancutz, sa nu ma intelegi gresit...sper ca nu te-am suparat! Eu am zis ca asta ar fi fost, cred, primul meu impuls! Imi dau seama ca, biata femeie, era terminata, dar eu, personal, fiind un pic cam impulsiva, probabil ca n-as fi rezistat sa nu-i zic ceva (totusi din mici neatentii se pot intampla tragedii mari)..Bine, ca mi-ar fi trecut dupa, cand as fi vazut ca totul este ok....Si mama mea, daca era, tot cred ca o certam, de disperata ce as fi fost! Si sotul, saracul, si le mai incaseaza, cateodata, cand se mai intampla sa fie Matei cu el si sa se loveasca sau ceva...Iar cand este cu mine, si se intampla ceva rau, te asigur ca ma balacaresc singura!

La multe lunitze clopoteilor sarbatoriti!
Tre' sa mai pun si eu niste poze!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

aaa..Ceska..Benji este un scumpisim! M-am amuzat uitandu-ma la poze si filmulete! Ce bine vorbeste si mama ta germana! Da' vad ca Benji este un "maaaare" degustator!

LalaD, am ras de m-am prapadit de faza cu tabla inmultirii! Ce tari ati fost! Bine ca ne-ati explicat ce si cum cu matematica asta..o sa-l invat si pe Matei metoda asta cu batutul si tipatul la ea (matematica)! Hi, hi...Daca eu n-am stiut-o, macar noua generatie, nu? Asa..si mai arata-te, maaa si tuuu in poze....Cum a fost in excursie (de Bogdan zic)?

Adrianka, nu mai intri pe la noi?

Lauriciule(cuscra) ce mai face Elenita?

Monicaa, ma bucur ca este ma bine Clarita! Sanatate multa!

Doculetz? ..si multe fete care n-au mai scris nimic, daca ne cititi, mai da-ti cate un semn de viata!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti cafeaua !

Eu cred ca oboseala acumulata ne mai face sa refulam din cand in cand. Totusi ne apropiem cu pasi rapizi de aniversarile cele mai importante ale puilor nostri si asa cum cu emotii si multa prietenie am trait impreuna nasterile lor poate e cazul sa mai stingem din micile conflicte/ neintelegeri si sa le sarbatorim la fel de unite.

In plus se mai apropie si sarbatorile de iarna si eu sunt satula de cum se boscorodesc toate rudele mele mereu fix inaintea lor ...macar cu voi sa ma relaxez un pic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska e tare dulcic Benji cu Luky . Imi aduce minte de Bogdan cu canisul nostru. La fel il fugarea pe bietul catel

Pup bretonatul mic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuze buburuze,

uite eu va invit pe toate la o sau ceai sau cola .. fiecare ce doreste, sa ingropam securea .. pe bune, ce se intampla aici? tot mai multe repici taioase si rautacioase in ultima vreme .. nu e ok si vin cu shlapu', da???? vorba lalei .. ne apropiem cu pasi repezi de cele trei luni festive si voua va arde ..

ceska vai saracul lucky .. nu stia unde sa mai fuga de benji .. il cam chinuie, nu-i asa?? tare dulce e benji frumosul .. are o mocuta asa dulce de-ti vine sa-l papi.

ramo ce haios e razvanici .. cum se impleticeste el la mers de zici ca .. frumosu mic!

gabitza unde ai pus pozici? ca nu vad ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LalaD,
ghici la cine ma gandeam eu la 06:15 cand a facut ochi BEnji si nu dadea semne sa mai adoarma? La colega mea de suferinta! De ta-su trag sa se trezeasca dimineata, asta e drepti dupa 9 ore de somn! INVARIABIL! A baut copilu 120ml lapte! asta dupa ce aseara a adormit dupa cereale cu lapte si nu s-a mai trezit la 01:00 sa alimenteze. Deja disper ca nu bea destul lapte!!!!! Gata!

Raly,
Ai inteles cred ca tot nu bea lapte: de 2 zile tot mai putin si noaptea spre dimineata.

Shose,
avem si noi un breton tuns a treia oara ca a doua oara am luat prea putin iar acuma e stramb rau!

Luky se intoarce azi la socrul meu ca era ca un leu in cusca aici. Benji abia astepta sa iasa din ascunzatoare sa il ia la mangaiat. Vine iar in week end-ul urmator. In noua locuinta sper sa gaseasca si cutu mai mult spatiu si liniste. E batran si merita!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cati vai ce frumoooooosss e mateiu!!!! cat de schimbat mi se pare la fata si ce par mare i-a crescut!!! ce haios e el cum merge cu geanta postasului .. vad ca ati scos deja decoratiunile de craciun .. nu a dat iama in ele mateiul???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!

Ramona, e bestial Razvanelu'! cum umbla el, mama-mama!!

Ploscariu, am vazut si pozicile cu copii tai. sint niste frumosi amindoi! pentru fiecare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Buna dimineata,Felicitari sarbatoritilor zilei si desigur bebeilor care au facut progrese in domeniul mersului, vorbitului si al dintilor, am vazut ca sunt multi!Mie imi place foarte mult sa citesc despre cum va educati voi copilasii, in final fiecare isi creste copilul cum vrea dar poate imprumutam si din ideile altora, eu cel putin am "furat" multe idei de pe aici.Daca ne ironizam unele pe altele, unele mamici vor renunta sa mai povesteasca si pierderea va fi a tuturor.Pentru fanele habarnam, sa stiti ca e si online, cu poze cu tot, http://habarnam.ro/habarnam/cap:1/. Eu asociez cartea asta cu pufarinele.Eu i-am citit fetitei mele de la 2 luni, Nu ii citesc la ore fixe, adica nu avem un program, in functie de dispozitie (si a mea si a ei).Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Shose, felicitari Iuliei pentru cei doi dintisori!!!!

Anuntam si noi ca de ieri avem si dintele nr 5, care a spart in sfirsit gingia, dupa o luna de chin!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput