Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
Luy, Andreea11 
Greieras si Andreea sa poarte saatosi noile achizitii.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
sim_stoian spune:
Tocmai mi-am rezervat 2 bilete pt concertul de Craciun al lui Stefan Banica, pe 21 decembrie. Yuhuuu, abia astept, nu am mai iesit singuri de nu mai stiu cand.
Ma duc sa pregatesc baiatul de nani, sper sa revin mai tarziu.
Jurnal de calatorii
Annisia spune:
Hai sa va spun un banc haios. E off-topic, dar (ca mai toate bancurile) aminteste de procreere...
Se duce un tip la farmacie si ii spune farmacistului (ca doar nu putea sa-i spuna macelarului - n.a.):
- Coane, baga un preze la mandea, ca deseara ma duc la o bunaciune. Bine, e doar o cina cu parintii ei, dar nu se stie niciodata. Auzi, mai bine da doua ca si ma-sa e buna-n draci si poate, cine stie, iese ceva...
Zis si facut. Ajunge tipul la cina cu pricinica si acum oamenii, ianinte de masa, sa spuna o rugaciune. In doua minute de reculegere mesenii isi termina rostuirile, numa musafiru dai-dai-dai de zor. Trec cinci minute, mai trec cinci; asta se ruga la toti sfintii. Gajica lui, vadit impresionata:
- Vai, iubitule, nu stiam ca esti atat de credincios!
La care dansul, smerit:
- Nici eu ca tatal tau e farmacist!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
luy spune:
Alina, am admirat-o si eu pe Sara, imi plac toate pozele, dar e haioasa tare in aceea cu parul valvoi
Cunosc si eu pozitia aceea de citit in cel mai comod fotoliu ![]()
Fetelor, vin si eu vineri la Baby Expo, sper sa ne trezim ![]()
papanash, nu te mai necaji pt "redecorarea" apartamentului. Si la noi s-au stricat multe lucrurila care tineam, dar nu pun la suflet. Important e sa fim sanatosi, ca om mai face rost noi de altele !
Imi pare rau sa aud ca iar te incearca nesuferitele de migrene, deocamdata pe mine nu m-au mai vizitat.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Rox, sa-ti fie de bine iesirea, vad ca te-a remontat !
E mai bine asa !
Gabriela, sper ca febra Sarei nu inseamna decat o masea nou-noutza. Pupam frumoasele ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Va mai trebuiau dovezi ca sunt trilu-lilu????
http://good-times.webshots.com/photo/2386794810101620375fLyCtU
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Aaa si am uitat sa va spun ca m-am tuns emo... Asa i-am cerut coafezei sa ma cresteze... Am un breton din ala tembel, scurt-scurt si apoi lungggg. In crestet am un motz ciufulit, iar la spate sunt tunsa cu ciobul. Mult a mai muncit fomeia aia saraca, dar a iesit ceva haios. Abia astept sa-mi creasca parul (ca sa mai experimentez ceva)... Hihihihihi....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Gata, fug la sport... A trebuit sa ma imprietenesc iar cu Cindy, ca iar o luasem pe culmile cele mai inalte...
Noapte buna gagici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
urmychance spune:
Buna seara,
Scriu pe scurt ca am tastatura stricata si folosesc litere copiate....si da=-i cu copy=paste.
Citesc tot, dar tac pana ne-om indrepta cu tastatura.
Eu voi veni joi dim la targ.
Oare cand o sa pot vedea si eu DVD-ul de la party?
Incerc de ceva vreme sa il intarc pe Tudor, dar nu imi iese. am cateva fotografii cu Tudor care a facut un an si 2 luni. are 8 dinti, nicio masea.
Va pup