Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
bernix, mi-au placut pozele tale prelucrate in Photoshop. Am incercat si eu o data sa caut optiunea de a transforma o poza color in una alb-negru, dar nu m-am prins care-i aia 
Yaia, acum am vazut si pozele cu delfinashul
. Minunate ! Zici ca-i omul din Atlantis
, e in elementul lui ! 
Sabina, mi-a placut mult articolul tau, dar si pozele. Capcaunul/balaurul era doamna respectiva ?
Mi-as fi dorit sa ajung si eu la targ, dar din pacate sambata aveam deja alt program, duminica n-am mai fost in oras, iar in cursul saptamanii nu aveam cu cine s-o las pe Maria.
Ce veste frumoasa ne-a dat Rox despre Sofia de nature ! Sa fie fericita mica printesa, alaturi de parintii ei ! Nu as putea sa uit povestea lor. Iata insa ca vine si ziua in care fericirea e deplina !
Andries multe 

pt o mamica obosita
Cecilia, mai primesti azi o urare de La multi ani! pt ziua de ieri ? Sa fiti sanatosi si fericiti ! Habar n-am avut ca ieri a fost sf Matei 
Felicitari Sofiei pt compozitie ! Iti calca pe urme, mamico...
Il felicitam si pe Valdutz care papa singurel... Cred ca i-ai povestit de Stefan si s-a ambitionat si el ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Adelina a adormit la mine in brate in timp ce citeam din iurma, de cateva zile programul ei s-a cam dat peste cap la fel si pofta de mancare si sunt tare suparata. Inainte avea un somn la pranz de vreo 2-3 ore, acum are doua si din acesta cauza se culca tarziu. Cu mancrea nu mai zic de vreo 3 zile nu mai vrea pranzul, nu mai vrea iaurtel, da din cap si refuza total sa manance desi am incercat mai multe feluri de mancare care inainte la manca fara proteste.
Nu stiu ce sa zic, ea e vioaie ca de obicei, credca sunt dintisori, ieri a mai iesit unul, are 7 si toata ziua e cu manutele in gurita si baleste la greu.
In privinta mersului la fel e siea, de cand merge nu mai e deloc ca inainte cand se ferea si nu e zi sa cada sau sa se loveasca.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Sper sa pot ajunge si eu vineri la Babyexpo, oricum trebuie sa vin cu fata ca nu am cu cine sa o las. As vrea sa-i iau cizmulite, azi am fost la cumparaturi si i-am luat combinezon de iarna, de fapt salopeta cu gecuta si niste helancute si prosopele, dar cizmulite nu am gasit nimic ce sa ne placa.
In plus trebuie sa ne pregatim de Mos Nicolae
, caut cadouri, in general jucarii ca sunt singurele de care se bucura.
Erina spune:
Sim nici o problema, am inteles.
Poate mai sunt si alte fete interesate...As vrea sa te rog sa mai dai un share la video-ul de la petrecere. Din cite vad merge mai bine netul aici in Bucuresti. Multumesc.
Greyeras, dintii trebuie sa fie de vina.
Aduta.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
greyeras spune:
Imi poate spune si mie careva despre o pensiune mai buna in Predeal? In sensul ca ati fost si stiti conditiile, nu-mi place sa merg fara sa stiu dinainte.
greyeras spune:
Erina
, dintii sper sa fie ca Adelina nu a refuzat pana acum mancarea. In plus am observat ca la cam luat pe "nu" in brate, daca o intreb ceva da din cap in semn de refuz.
luy spune:
Foarte frumoase pozele cu Daria, mi se pare ca a crescut mult, desi n-a trecut decat o luna de cand n-am vazut-o. Era tare haioasa cu caciula aceea imblanita, zici ca-i Asterix
Am remarcat ca are carucior la fel ca al Mariei. Se mai joaca cu el ? La noi nu prea mai prezinta mare interes... Sper ca sunteti mai bine cu raceala. O sa ma dumiresc eu ce si cum cand ajung cu citittul la zi ( imi merge laptopul asta ....
) Sper sa citesc vesti bune.
Noi baita o facem in cadita inca, in mijlocul sufrageriei ![]()
Aaa, acum am vazut ca mi-a remarcat absenta mamaica delfinashului
. Nu, am fost eu musafir
Cred ca adi este plecata in concediu, zicea ca vine in Ro. Pacat ca nu avem cum sa dam de ea, ar fi fost frumos sa ne intalnim, desi imi dau seama ca habar n-am unde stau parintii ei, poate nici nu sunt din Bucuresti.
Felicitari pentru delfinashul coltzos ! ![]()
Doamna Ambasadoare, vedem si noi niste poze cu noua frizura a meseriashului ? 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
bernix, hai ca mi-ai placut, ce voiai sa mai tunzi la Degetzica ? Te tot plangi ca n-ai cum sa-i pui funditze si pampoane, da' cum ii creste un mm parul, harst, cu foarfeca 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ANDREEA11 spune:
Rox si Sabina multumesc de sfaturi
.
Cecilia cu intarziere La Multi Ani micului Matei!
Maine il intepam pe Cris sa ne fereasca DD de reactii adverse si complicatii, am cam mare teama, dar dc e obligatoriu....
Am gasit si ghetute super in Carrefour Militari. Aveau si cizmulite super si la preturi rezonabile. Pe ghetute am dat 55 din piele, captusite, peste glezna.
luy spune:
Gata, s-a trezit puiul, va las, revin pe seara ( la noapte mai degraba ). Am ajuns cu cititul la inceputul capitolului curent, tot e ceva ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )