Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Sunt in pana de idei in ceea ce priveste mancarea pentru el, voi ce le mai dati sa manance ?

Ieri la cina Tudor a papat umplutura de la un ardei, cu 3 lingurite de smantana si paine...apoi ca desert a papat si jumatate de iaurt (100g).
Tare mandra am fost de el, de mine si mai si, ca stiu sa fac haleala asa de buna, de mananca si piticul meu! Cra, cra!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

A mea e ciorbareasa... daca mai ai si-un taitel ceva prin ciorba aia, e si mai bine...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Andries, uite o . Cum mai e ziua ta de azi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bine ca aveti cu ce va lauda. A mea e iar in greva foamei.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor am vazut un film minunat Good Will Hunting. Cine nu l-a vazut (pt ca e din 97) sa-l vada neaparat. Am plans si am ras, mi-am dat seama ca in viata e cel mai important sa faci ce-ti dicteaza sufletul. Emotionant pana la lacrimi.
I l recomand in special Sabinei, datorita starii prin care trece. E greu sa faci lucrari de un asemenea nivel, insa mai greu e sa stai cu 2 copii si sa fii capabil sa le transmiti afectiunea si sa ii formezi ca oameni. Pana intr-un final cea mai grea meserie este cea de PARINTE. Sa fi dr in ceva reuseste oricine pana la urma cu putina ambitie, dar sa fi parinte nu cred ca e asa usor. Succes la lucrare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Bernix apropo de greva foamei. Cris a refuzat aseara laptele si de dimineata la fel. Acum asteptam dr sa vina sa ne faca Priorixul. Am niste emotii. Nu am simtit asta niciodata. Am zis ca nu voi mai citi nimik negativ despre vacinari, insa nu m-am putut abtine.
Tineti ne pumnii!!

Mergi la inceput

Io m-am prostit de tot. Caut de juma' de ora acul normativ unde zice de program de 6 ore daca incepi munca inainte sa implineasca copilul 2 ani si nu-l gasesc neam.
Ma ajuta cineva, pls!

Mergi la inceput

La multi ani Celia si sot de Celia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Multumesc ca sinteti alaturi de noi! Acum a trecut, dar au fost niste momente tare nasoale. Intreba cineva cum s-a ars asa de rau (Carpatina, parca): pai a dat singur caloriferul la maxim si continuarea o stiti. Asa ca aveti grija la pitici daca folositi asemenea variante de incalzit!!! Ca eu l-am scapat citeva minute din ochi si a fost de ajuns!
Aveam o intrebare: voi aveti umidificatoare? Si daca da, de care? Cu aer rece, cald, ca sint intr-o ceata totala. Inainte sa caut pe net mi se parea f simplu, ca nu stiam ca sint de mai multe neamuri, acum nu stiu care e mai bun. Please, dati-mi niste sfaturi ca sint cam in pom.
Va pe toate!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Sper sa treceti cu bine de vaccinul asta, Andreea!

Mergi la inceput