Vrea un baiat !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cam asa ceva voiam sa intreb si eu. Pana acum ne-ai spus doar cat de mult il iubeste pe Stefan si cat de mult isi doreste un baiat. Fetita unde e in povestea asta? Cum se poarta cu ea? O iubeste? De ea e mandru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

BUNA
uite spune/i sotului tau bancul asta poate trage si el o concluzie!

un tip la maternitate in sala de asteptare ....ingandurat ca naste nevasta

Doamne! Fa cumva te rog si adu/ne pe lume un baiat!

du vreo juma de ora iar cu ganduri

Doamne! baiat sau fata ce/o iesi numa sa semene cu mine!

du un timp iar

Doamne chiar de n/o semana cu mine.....numa negru sa nu iasa!

Du un timp are moasa

-DOMNUUUUUUU! Aveti tripleti!! !

-Doamne mai nenorocit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cris-cris, uite cum gandesc eu...

Toti avem o gramada de dorinte. Unele mai puternice, altele mai putin...Unele le putem realiza. Altele le-am putea realiza, dar, daca ne gandim bine, sacrificiile pe care le-am face pentru a le realiza sunt prea mari. Mai avem si alte dorinte care s-ar putea realiza, mai greu sau mai usor, dar aceasta realizare nu depinde de noi sau nu exclusiv. Si, fireste, toti avem si dorinte irealizabile....

Dorinta ta, foarte laudabila, aceea de a-l face fericit pe sotul tau, nu depinde de tine. Nu depinde nici de el. Asta e...Asta e realitatea si nu poti schimba nimic.

Variantele ar fi urmatoarele: faceti un bebe constienti fiind amandoi ca ar putea fi fetita sau ar putea fi baiat. Sigur, exista tot felul de teorii, daca vrei, cand te decizi iti pot povesti tot ce stiu eu (sub rezerva ca eu m-am straduit pentru o fetita si au fost baieti...). O a doua varianta ar fi sa faceti, in timp, mai multi "bebei", dar....pot fi oricate fetite.

Ti-a mai scris cineva despre adoptie. Daca pentru sotul tau cea mai importanta dorinta a vietii lui este aceea de a avea un baiat cu numele lui, adoptia este calea sigura. Singura. El deja iubeste un copil care nu este "sangele lui" asa ca asta nu reprezinta o problema pentru el...

Pana la urma numai voi puteti decide impreuna....Din pacate, tu nu poti fi sigura ca ii poti satisface dorinta sotului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

O iubeste pe fetita, normal, dar stiti cum e, ea e mare acum ,nu prea mai au chestii in comun, nu prea te mai joci cu ea ca atunci cand era mica, pe cand cu un baiat e altfel si dupa ce creste.Ea se moteaza acum, se aranjeaza, se mai joaca chestii de fetite, vorbim de fetele si baietii de la scoala, e mai apropiata de mine decat de el.Pe cand un baiat ar fi mai apropiat de el.
Oricum, o sa incerc sa il mai linistesc, sa-i spun ca poate o sa avem si un bebe intr-o zi, si sa accepte ca orice ar fi, sanatos sa fie.Sper sa si reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dar tu ce vrei, in afara de a-l face fericit pe prietenul tau ? Esti pregatita pt. inca un copil ? Si daca nu va fi baiat ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

El trebuie sa inteleaga un singur lucru: NU e vina ta ca bb nu e baiat sau ca bb e fetita. Asta nu e o problema crunta peste care nu poti trece la o anumita varsta sau sa percepi asta ca un esec ... extraordinar, are prieteni tatici de baieti, si ? Sa-si caute prieteni-tatici de fete sa nu mai fie "saracu`" atat de complexat.
Si faza cu iti iubeste fiul ca pe al lui ... dar restu` stiu ca nu e iarasi e ... il arata cu degetul prietenii astia sau ce ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cris_cris, noi am folosit una dintre metodele vehiculate - cea propusa de un medic din State - pentru a avea fetita, si a iesit la fix...

E metoda care imbina trei factori: momentul (de asta n-am tinut cont, eu am avut un ciclu foarte neregulat, deci nu puteam calcula cu exactitate ovulatia), alimentatia de dinainte si pozitia + orgasmul (pentru fetite, viitoarea mamica nu trebuie sa aiba orgasm, pentru ca se modifica pH-ul vaginal si saracii spermatozoizi pentru fetite sunt terminati).

Am zis ca de ce sa nu incercam, si uite ca a iesit, asta nu inseamna ca e perfecta sau infailibila metoda, dar eu am zis ca nu strica...

Tu, insa, ai zis si ca inca nu te simti pregatita pentru un alt copil, si asta e altceva...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Citat:
Si faza cu iti iubeste fiul ca pe al lui ... dar restu` stiu ca nu e iarasi e

N-am prea inteles ce zici, mamagiuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am omis eu o virgula, scuze
Adica el iti iubeste fiul ca pe al lui ... insa restul taticilor stiu ca nu e fiul lui biologic, dar il arata cu degetul sau ce ?
Adica nu inteleg de unde atatea complexe pe capul lui si atatea suferinte.

ps stiati ca sunt barbati ai caror spermatozoizi poarta doar cromozomul x si nu au deloc y, adica pot face doar fete ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
ps stiati ca sunt barbati ai caror spermatozoizi poarta doar cromozomul x si nu au deloc y, adica pot face doar fete ?!

]

[:-)))
Asta e chiar tare, cred ca daca aude cade pe spate....

In alta ordine de idei, crede-ma ca nu stiu de ce e asa fixat pe chestia asta si il afecteaza atata...presupun ca fiecare avem "pasarelele" noastre.
Sper sa-si revina.Si totodata sper sa reusesc eu sa nu-l mai iau in seama cand ma agita cu faza asta.Sa am puterea si rabdarea sa il "aburesc" cumva, ca sa nu mai avem discutii.

Mergi la inceput