Vrea un baiat !!!
Raspunsuri - Pagina 2
cris-cris spune:
Nu stiu fetelor, e greu de spus, ma indoiesc ca adoptia l-ar satisface, cu Stefan e altceva, e ca si cum ar fi al lui, il iubeste de cand era un bebe. Stiu ca e egoist, stiu ca e o aberatie pretentia lui, nu stiu cum sa o mai scot la capat.As face orice sa-l vad fericit, dar asta chiar nu tine de mine.
oocristina spune:
Scuza-ma Cris-Cris, nu te-am ajutat cu postul meu. Doar am fost surprinsa.
Cred ca ar trebui sa ii lasi timp. Sa nu ii spui nici alba, nici neagra. Incet, incet, singur isi va da seama ca nu tot ce ne dorim se poate si realiza.
Cel mult sa ii reamintesti ca nu depinde de tine sexul copilului. Sa nu te faca sa te simti vinovata pentru ca nu ii poti indeplini aceasta dorinta.
Poate veti reusi, dar daca nu?
Uite, , asa sa fii si tu. Ce poti face altceva? Detaseaza-te.
cris-cris spune:
Multumesc,Cristina.Ai dreptate, tot ce pot face e sa zic ca el si sa fac ca mine .Cel putin deocamdata.I-am zis deja ca timpul va decide, poate cand ne vom mai stabiliza si noi financiar, vom face si un bebe.Doar ca trebuie sa mai inteleaga si sa accepte ca bebe poate fi si fata, asta e "buba".Oricum, poate nu se va intampla niciodata. Tot ce imi doresc acum e ca baiatul meu sa il iubeasca mereu cum il iubeste acum pe "tati", sa il faca sa nu isi mai doreasca alt baiat.Dar cine stie, poate o sa fie mai apropiat de taica-su natural mai tarziu.Si in cazul asta, sotul meu ar muri de durere.......sunt sigura..
ellej spune:
Cam infantil dumnealui... concret, ce propune? cum sa fii singura ca-i faci baiat si nu fata? Sa dai in bobi?
Parerea mea e sa mai astepti cu bb pana se maturizeaza "copilul" mare.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Morgano spune:
Cris, sotul tau ori e infantil in gandire, ori e fte egoist, ori ambele. Tu nu esti masina de facut copii de un anumit sex la dorinta si comanda lui. Daca te iubeste, va avea rabdare sa va mutati in casa voastra si veti face un copil dorit si iubit, nu neaparat un baiat.
Cat despre calculele cu ovulatia, noi am prestat in tura pt. bb2 fix in ziua ovulatiei, si avem o mandrete de fetita!
Si sotul meu si-ar fi dorit un baiat, dar are 2 fete superbe si sanatoase si le iubeste enorm, le rasfata cum n-ar fi rasfatat si puapt 10 baieti, nu unul.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
cris-cris spune:
Stiti ce accentueaza si mai mult sentimentul asta de neimplinire din cauza ca nu are un baiat? Faptul ca il iubeste enorm pe Stefan, il adora, nu cred ca un tata de-al doilea ar putea sa se comporte asa cu copilul altuia (tocmai pt. ca si-a dorit mereu un baiat, de-aia s-a atasat de Stefan), DAR -totusi se gandeste ca intr-o zi tatal natural i-ar putea spune: "Bai, tu esti doar un papagal care imi creste copilul, tu nu ai niciun drept asupra lui, eu sunt ta-su".Si il cred in stare pe fostul de asa ceva, e super parsiv.Stiu ca asta nu ar conta, deoarece eu decid ce drepturi are el asupra copilului meu, dar totusi, asta nu-l impiedica sa nu se gandeasca la acest aspect.Sau, alta varianta: cand va fi mai mare,Stefan poate sa-i spuna, de ex:"Ce te bagi tu, nu esti tata!".Si asta e posibil, si chiar n-as avea ce sa zic sa-l fac sa se simta mai bine, l-ar rani enorm.De-aia pe de-o parte ii inteleg putin frustrarea.Oricum, asta nu ma face dumnezeu, sa-i fac un baiat automat, dar undeva in adancul sufletului il inteleg, din motivele de mai sus...De-aia nu cred ca e DOAR orgoliu masculin...
cris-cris spune:
Avem familii prietene cu baietei si mereu, dupa ce ne intalnim cu ei,, el imi spune:"Eu nu o sa pot sa spun niciodata ceva de baiatul meu, pt. ca toti se gandesc ca nu e al meu.Cum sa ma mandresc eu cu baiatul meu, pe care nu-l am.".Si asa ma doare sufletul de el.
O fi infantil si egoist, dar simt ca il doare atat de mult chestia asta, chiar il afecteaza.
mcrmiki spune:
In primul rand, cel mai important este sa isi mai doreasca inca un copil si daca ajunge sa isi mai doreasca inca unul nu va fi problema daca iese fata si nu baiat. Tu nu ii poti garanta ca va iesi baiat, asa cum nu poate garanta nimeni. Eu mi-am dorit foarte mult o fetita, dar am trei baietei, pe care nu i-as da pentru nimic in lume. Mi-am dorit de cand eram mica trei copii si am avut noroc, ca si sotul si-a dorit trei. Mi-am dorit maxim ca al trei-lea sa fie fetita, dar in primul rand doream inca un copil. Eu spun ca atunci cand si el va gandii asa puteti sa mai faceti unul. L-ai intrebat cum ar reactiona daca ar fi fetita? Iar pe baiatul tau il poate iubi neconditionat, si asa cum a mai spus cineva parinte este cel care-l creste, nu ce-l ce-i da viata. Si el se poate considera tatal copilului tau, este un copil norocos care are doi tati. In privinta numelui dus mai departe eu cred ca este egoism si nimic mai mult.
Sper ca vei lua cea mai buna decizie pentru voi.
april spune:
cris-cris, fa rost de o carte de genetica si spune-i sa se documenteze cine da sexul copilului. TATAL!!!
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris-cris Avem familii prietene cu baietei si mereu, dupa ce ne intalnim cu ei,, el imi spune:"Eu nu o sa pot sa spun niciodata ceva de baiatul meu, pt. ca toti se gandesc ca nu e al meu.Cum sa ma mandresc eu cu baiatul meu, pe care nu-l am.".Si asa ma doare sufletul de el. O fi infantil si egoist, dar simt ca il doare atat de mult chestia asta, chiar il afecteaza. |
Dar cu fata lui nu se mandreste? De ce neaparat cu baiatul?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.