Vrea un baiat !!!

Vrea un baiat !!! | Autor: cris-cris

Link direct la acest mesaj

Am o problema pe care chiar nu stiu cum sa o rezolv.Vreodata!
Am mai scris la alte topicuri , dar mai spun o data pe scurt: am un baiat de 3 ani jumate din prima casatorie.Actualul meu sot( de fapt nu suntem casatoriti, dar locuim impreuna de 2 ani) are si el o fata de 10 ani.Suntem chiar o familie adevarata si ne iubim enorm.El il iubeste pe baiatul meu extrem de mult, il considera copilul lui, s-a atasat de el, doar ca nu suporta sa vina tatal biologic al copilului sa-l ia pe la el.Se simte frustrat de chestia asta, simte ca i-l ia.Simte ca nu e fericit ca nu are si el un baiat.Asta e problema, nu conteaza ca are o fata, vrea un baiat, al lui, sa-i poarte numele.
Eu nu ma simt pregatita sa mai am un copil, desi imi doresc un copil cu el, dar nu e momentul.In ziua de azi e greu sa cresti un copil, dar 3.Noi oricum nu suntem roz cu banii si mai stam si cu chirie.
Oricum, poate pe viitor m-as gandi mai serios la un copil, dar daca nu e baiat cum vrea el?
Eu nu sunt Dumnezeu sa programez sexul copilului.Si el asta vrea.O fata nu l-ar face fericit.
Si ma doare enorm asta, simt ca nu vrea neaparat un copil cu mine, vrea un baiat si atat.E ca un copil care vrea o jucarie.Si mereu imi reproseaza ca nu stiu ce e in sufletul lui.

Nu stiu cum sa rezolv problema.As da orice sa-l vad fericit, dar nu stiu cum.
Va rog, dati-mi un sfat ca simt ca mor de durere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris-cris

Oricum, poate pe viitor m-as gandi mai serios la un copil, dar daca nu e baiat cum vrea el?

Daca vrea baiat, sa-l faca! Depinde de sperma lui 100% sexul copilului.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Exact ce a scris Laura am vrut sa zic si eu.
Cumpara-i cartulii despre cum iese baiat sau fata si de acolo e problema si treaba lui. Daca nu e incuiat la minte, va intelege

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Fetelor, e atat de greu cand iubesti pe cineva din tot sufletul si ai face totul pt.el sa stii ca isi doreste ceva si poate nu reusesti sa-i indeplinesti dorinta.Numai Dumnezeu stie ce va fi, eu nu pot sa-i garantez nimic la capitolul asta,logic, nu?
Ma doare enorm situatia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu inteleg cum iti poti face asemenea probleme sentimentale, doar nu esti tu MosCraciun ... acum serios, un copil daca e dorit, va fi iubit, important e sa fie sanatos Daca el asta nu intelege e nasol de tot, pentru el, evident.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Ai dreptate, mamagiuliei, dar cum sa-i bag mintile-n cap? Si eu gandesc la fel ca tine legat de un copil, sanatos sa fie? Dar ce ma fac cu mentalitatea asta a lui? Iti vine sa crezi ca mai exista si barbati din-astia, care vor cu orice chip baiat?
Nu sunt de acord cu el, stiu ca greseste cand gandeste asa,dar ce pot sa fac? Asta vrea si pace
Nici nu vede ca pe mine ma afecteaza situatia asta, are impresia ca tot eu nu-l inteleg.Si eu ce pot face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da .. o fi responsabilitatea lui 100% .. dar poti sa-i dai si tu o mana de ajutor.

spermatozoizii X - cei care dau fete, sunt mai lenesi si traiesc mai mult .. aprox 48h

spermatozoizii Y - cei care dau baieti, sunt mai rapizi si mor mai repede .. max 24h.

daca faceti hutza hutza cu cateva zile inainte de ovulatie si apoi pauza, ar putea rezulta o fetita.

daca faceti hutza hutza foarte aproape de momentul ovulatiei sau imediat dupa, ar putea rezulta un baietel ..

nu ramane decat sa-ti monitorizezi temperatura si sa-ti faci teste de ovulatie (le gasesti in farmacii) pentru a determina momentul ovulatiei. sau sa mergi la monitorizare, unde iti face ecografie si e mai precisa.

nu spun 100% ca veti si reusi .. dar oricum .. bafta!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

E greu de probabilizat ca va fi fata sau baiat. Sunt mai multe variante vehiculate, dar nici una nu e 100% sigura. In cazul in care nu iese, te trezesti cu alte probleme...iar intretinerea unui copil mic nu e o nimica toata...mai bine lasa-l sa-l iubeasca pe baiatul pe care-l ai si spune-i ca multi copii cand cresc mari isi apreciaza parintii cu care au trait si care i-au aratat dragostea lor mai mult decat pe parintii biologici. Poate scapati de dileme si va linistiti

Mergi la inceput

Multumesc,Oana, am incercat si varianta asta, si totul ar fi OK, daca nu ar mai veni fostul sa-l ia.Pana la urma e taica-su, ce naiba sa fac, nu pot sa nu i-l mai dau.Aaa, ar vrea chiar sa-l infieze pe Stefan, ca sa nu-l mai cheme ca pe ala, dar va dati seama ca ta-su nu ar accepta in viata lui asa ceva.Si atunci ce mai ramane?Decat sa-i fac eu un baiat!!! Ca sa fie doar al lui,"sa nu mai vina nimeni sa i-l ia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Eu cred ca este nedrept fata de viitorul copil sa existe astfel de asteptari.
Vrei un copil sau nu, asa cum va fi? Esti pregatit sa il ai? Iti asumi responsabilitatea lui? Astea sunt problemele principale, nu sexul copilului.

Frate, suntem totusi in 2008, acusi in 2009. Sa vrei sa fii Dumnezeu pe Pamint, sa ai astfel de pretentii, cred ca este nefiresc. Sau e o problema nerezolvata din copilarie. Vreau baiat!, da, ca un copil cadrat pe o jucarie. Se poate trai foarte bine si fara jucarii! Vine o virsta cind nu mai sunt deloc importante.

Stii, barbatia nu ii scade deloc mai putin daca are numai fete! Sa ii duca numele? Totusi!

Chiar, ce vei face tu si ce va face el daca va fi fetita? Veti incerca iar si iar pina va "iesi" un baietel? Sau te va parasi pentru o alta care ii va promite ca ea va reusi?
Este Henric al VIII-lea cumva? Macar ala a avut bani sa isi creasca copii, chiar daca le ucidea mamele. Si dupa el a urmat una din fiice la tron. Sunt bune si fetele, chiar foarte bune.

Waw, m-am ambalat putin, dar cred ca este o pretentie hiper egoista si increzuta sa spui ca vrei baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

OK Cris, daca nu-l deranjeaza ca nu-i al lui biologic, poate sa adoptati un baietel mai mare? Cand mai cresc si deja se exprima sunt dulci foc. Si l-ar avea exact pe numele lui.

Mergi la inceput