Ce gatim azi pentru pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Iahim, nici Vladut nu mananca ficatei, inainte mai vroia, dar acum sunt bleah . Eu ii mai pun in ciorba si ii mai maruntesc acolo. Dar isi da seama si ma intreaba daca i-am pus . Si mai fac pilaf cu legume multe si ficatei, dar nici asa nu-i vrea...
Pentru cel mic ii fac fierti si ii blenderuiesc in piureuri. Cand era si Vlad mic ii manca fara probleme.
Pentru noi, ii fac in tigaie, inabusiti in unt si ceapa, apoi pun mult usturoi pisat si marar mult. Cu mamaliguta sau piure...mmmm...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
iahim spune:
Bubu,asta este!Pacat...Al meu nu mananaca multe feluri de mancare...Am invatat sa jonglez cu ce mananaca!
Si mie imi plac mult ficateii!Chiar simplu sarati si prajiti!
De cava vreme a descoperit cascavalul pane de la Hohland!"Reclama este sufletul...mancarii!!!"Cat m-am chinuit eu sa-i prepar cascavalul,sa arate cat mai bine pane,si tot degeaba!Cum a vazut reclama cum i-a si placut!Imi cauta tigaia,scoate singur uleiul si cutia din frigider...Hai!Fa-l mami!NO COMENT>
iahim spune:
Azi:
-o felie de paine cu almette si un pahar de suc de mandarine,
-o banana,
-un copanel de pui la cuptor cu piure de cartofi,
-o felie de paine cu margarine si gem de merisor,o banana si un ou Kinder(l-a furat),
-o felie mare de pizta (de casa),o clatita cu gem,
-la culcare-lapte(daca mai vrea).
bubu05 spune:
Iahim, si Vlad e fan cascaval pane de la Hohland, ii mai fac si eu cand am...dar la supermarket il pune singur in cos
Eu ii mai fac senvisuri haioase, le pun ochi din masline, gura din ardei gras, acum am luat niste forme de biscuiti din Carrefour si cu alea ii fac senvisurile in diferite figurine, imi zice -azi vreau 2 fluturasi si un bradut . Si decupez paiea, cascavalul si sunca si i le fac asa.
Azi a papat asa:
- 3 senvisuri in forma de floricica cu cascaval si sunca de curcan, un castronel cu lapte si bobite nesquick
- o banana
- supa de pui cu fundite
- un castronel cu cornulete de casa si un polonic cu orez cu lapte
- un ciocanel de pui cu sos si piure
- canuta cu lapte
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
iahim spune:
Am observat,Bubu,probabil ai mai multa rabdare sau mai mult timp...Cand sunt dimineata acasa si eu as putea sa-i aranjez frumos micul dejun(mi-a placut foarte mult cum i-ai pregatit micul dejun pe Bucataras.ro!) dar imi este mult mai usor sa-i fac repede un senvis...Tai o felie de paine ,ii intind repede almete si pun pe ea diverse:sunca,salam,mortadella...Si-asa fii-miu mananaca foarte incet...Uneori stau si 40 min. la micul dejun(si nu mananca singur!),la gustare inca 30-40 min. si lapranz din nou...Dupa care plec la servici...De multe ori eu ies cu el afara dimineata...
Problema este ca toate nu avem timp,indiferent ce facem sau cu ce ne ocupam,dar nu il gesttionam bine...Aici am de lucrat...Mi-am promis ca trebuie sa aranjez si eu frumos masa si atunci fac poze !
Azi:
-omleta cu 2 felii de salam sasesc,un pahar de suc(din 2 mandarine mari),
-o banana si 1/2 de mar,
-supa de legume cu pui,
-2 felii (medii) de paine cu margarina si gem de merisor,-2 dovlecei (medii)umpluti cu o felie de paine,un ou Kinder,2-3 cornulete cu rahat,
-lapte la culcare.
dalina2x2 spune:
dimineta: lapte cu biscuiti
la 11 - fructe (mar si portocala) cu cereale
supa de pui cu galuste
cremwursti de pui cu painic
iaurt cu cereale
iahim spune:
Adi 4,6 ani:
-2 crenwursti de pui,o felie de paine si un pahar de suc de mandarine,
-o banana,
-un snitel de pui cu piure de cartofi,o prajitura Magura,
-o felie de paine cu unt si gem de merisor,
-un ciocanel de pui la gratar cu pilaf cu legume.
danangie spune:
Fetelor multumesc ca mi-ati raspuns acu' ceva zile...vroiam sa va mai intreb.....cum ati gatit oul ptr prima oara? In seara asta vreau sa-i dau lui Alessio ou.....cum tre' sa-l gatesc? In combinatie cu ce? Si albus si galbenus? Va multumesc
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
iahim spune:
Dana,poti sa-i dai galbenusul.Albusul mai ateapta pana la varsta de 1 an!Eu fierbeam oul tare,luam galbenusul si il pasam,il diluam cu putina supa(o lingura) pana obtineam o crema fina,apoi il amestecam in piureul de legume.Sau pui totul in robot.