Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, Cristal, Arina, Iyoana,
fireyes, ce simptome am avut? hmmm 3 tipuri de dureri de burta. Una cea de CM cand eram convinsa ca se "lucreaza" la endometru. Una, cea mai urata, in care ma durea efectiv partea de jos a burtoiului dar nu o pot descrie. Iar cea mai placuta e cu intepaturile din zona ovarelor. Acum sunt cam umflata si m-a durut burta de parca as fi avut febra musculara,si bineinteles intepaturile . Sanii ma dor dar cel mai tare cand imi dau jos sutienul .
Bq,spune-i ca dau de baut dupa ce-mi numar copii la eco.
Blanche, azi noapte am dormit putin ca m-a trezit sotul cand s-a intors de la o lansare de masina Golf6 si trebuia sa-mi povesteasca cum a fost.Nu am reusit sa adorm decat spre dimineata si azi cascam non stop.
Si as putea pune si somnul la simptome ca dorm in fiecare dupa masa 1-2 ore.
pisix, inca nu am primit raspunsul Ritei ca nu am reusit sa trimit mailul decat dupa masa. Cred ca imi va raspunda repede ca am scris la subiect "positiv pregnancy test" . dar azi e vineri si nu stiu daca reuseste sa-l citeasca pana luni. Oricum am intrebat-o daca ar putea fi twins.
A deschis sotul acum o sampanie. El are paharul plin si al meu doar ce se vede lichidul in el. L-am gustat si am si ametit. Nu stiu de ce ca ar trebui sa le placa copiilor doar sunt ai mei
Elena, si eu am avut dar daor trecatori dureri de spate. Cum am mai spus cele mai "puternice" erau cela la burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nzkemi – mult succes luna viitoare !
BQ – stii care e problema ? Ca in curand va fi gata casuta noastra noua si cand am facut schitele acum mult timp am gandit o casa maaare, pt multi copii, cu convingerea ca e-hee, pana ne vom muta in casa vom avea si cu ce sa o populam insa uite a trecut timpul si gandul ca vom fi doar noi doi intr-o casa asa mare pur si simplu ma darama …
Oricum inca e in stadiu de idée partea cu adoptatul, sotul ma tot batea la cap cu donor dar mi-am dat seama ca acum cel putin nu-mi doresc deloc asta si ca adoptia mi se pare acum cea mai buna idée …
Elenada abia marti faci test ???!! Waaau, si nici o Barza roz pana atunci ?...
Blanche, lili, Iyoana – nici nu stiti cat de multe ati facut azi pentru mine … simt ca reincep sa sper, sa am la ce sa visez, ce sa planific … mi-a lipsit asta… Multumesc !
Lili – uite exact de asta mi-e mie cel mai frica …Multe fete poate nu stiu (si e f bine asa) dar sansele de bebe cu azoo sunt … foarte foarte mici, si noi am tot primit vesti proaste si mai proaste si tot asa, astfel ca in acest moment o problema de inferilitate la mine sincer cred ca mi-ar aduce sansele foarte aproape de zero… Deci lupt acum, cat timpul e inca de partea mea. Evident ca e greu dpdv psihic dar nu vreau sa am mai tarziu regrete ca nu mi-am acordat sngura toate sansele ….
Melutzica – super rezultate, chiar ca ai toate motivele sa fii increzatoare !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Meluztica felicitari pt ovocite. sa se fertilizeze toti sa creasca mari si sanatosi si sa stea la tine 9 luni.
Moniland ma bucur ca esti bine si iti tin pumnii sa fie bine pana la capat. Azi toata ziua ma durut burta si inca ma doare.
Sper sa fie de bine.
Pisix rezist pana marti. nu mai fac teste pt ca nu am incredere in ele. ce rost are sa imi fac sange rau degeaba.
Nu dispera o data si o data toate vom avea un bebelus.
Poate ca nu o sa fie al nostru si o sa fie infiat dar atata timp cat il vom creste noi o sa ca si al nostru. cineva trebuie sa iubeasca si bebelusii fara parinti.
Va pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

melutzica, si pumnii mei strau stransi pentru voi.
elena, intotdeauna am zic ca daca doare burtica e de bine. Altfel nu ar avea niciun motiv.

Mergi la inceput

daca zici tu moni te cred.
in plus ma simt la fel de optimista si cu aceste dureri.
Eu cred mult in feeling.
Niciodata nu ma inselat pana acum
Acum am un feeling bun.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Pisix, Arina - am citit mesale voastre si m-am regasit in toate. Pisix si pe mine ma darama gandul ca si Craciunul acesta il facem fara BB-i. In ultimii ani de fiecare Craciun plang si plang si plang... Am senzatia ca ma sfarsesc de durere. To timpul spun...."a mai trecut un an..".

Arina, ma bucur desigur ca vin sarbatorile pentru spiritul lor. Am inceput deja sa cumpar ornamente, una -alta. Dar si cand eram in Hornbach unde au un raion urias si super frumos cu diverse pt sarbatori, plimbandu-ma printre ele...mi-au dat lacrimile. Evident...stiti de ce. Simti si bucurie si tristete. In sufletul meu insa e o uriasa tristete. si eu imi doream mai multi copii...

Stiu ca trece timpul, dar asa cum spunea cineva aici pe forum (cred ca Arina...), tb sa dam organismului nostru ragazul de a-si reveni.

Moni, si eu i-am povestit sotului mei de tine si s-a bucurat pt tine. Chiar si azi in masina discutam despre tine. Tare ma bucur si tare mi-as fi dorit sa reusesc si eu. Sotul tau ce zice? E super fericit?

Bq, se stie:

Va pup fetelor pe toate si tare m-as bucura sa veniti toate cu vesti bune.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleeeeeeeeeeee super..noi tinem pumnii sa se iubeasca toti..va pupam
pupici multi la cele care vaz ca o cam luara pe aratura//pai se poate?vreti sa scot bata?
pis cum ne fu vorba?vrei bataie?
io anul asta implinii 15 ani..si sunt si baba..asa ca sa nu va mai aud ca scot paru

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Melutica felicitari pentru cele 8 ovocite, sa ai 8 embrioni perfecti.

Moni ma gandeam eu ca nu ai dormit, eu sincer nu cred ca as fi dormit de emotii. In fiecare dim ma trezesc singura la 7.30 eu care nu puteam sa deschid ochii la 9 cand suna tel. Dar asta nu e simptom de sarcina...

Elenada pe mine ma inteapa din cand in cand in ovare, foarte putin, si azi am avut pt prima data o durere ca la ciclu si am fugit la baie sa ma controlez, in rest sunt de ieri ametita, asta nu stiu de la ce se trage dar sigur nu de la bebe. Oricum simt ca va fi negativ, asa simt, dar sper totusi.

Pisix eu iti tin pumnii sa gasesti o clinica care sa te convinga si sa iti aduca fericirea.

Mergi la inceput

Blanche termina cu prostiile. Testul ne zice ce si cum.
Pana la test fii optimista. Si eu nu prea am somn.
Ameteala e posibil sa fie de la utrogestan
hai ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Blancheiote'o
elenada te pup..asa te vreau fatoo..super optimistaaaaaaa
hai ca mai revin

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput