Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello
ce activitate fetelor
Si eu as fi curioasa sa stiu ce simptome a avut si are in continuare Moniland.
Pe mine ma doare spatele iar azi ma cam doare burta dar nu e ceva constant ci asa ceva razlet mai simt un ghiont usor asa.
Sper sa fie ok si sa iasa pozitiv testul
Blanche trebuie sa plecam pe odisee.
Arina ti-ma simtit lipsa. ma bucur ca esti bine asa si trebuie. Nu ai reusit continua ai reusit continua. O sa fie bine si o sa ai si tu bebelusul tau.
Toate fetele de aici vor avea bebelusul lor intr-o zi.
Va pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Vai Arina am trecut de etapa asta …acum in sarbatori nu vad decat dezamagirea ca nu am cum sa-I ofer cadouri, parca imi pare fara sens sa mai fac brad … Nu pot sa fac o pauza, parca si aud in urechi timpul care ticaie si mi-e groaza ca as putea sa-mi pierd si eu din fertilitate, odata cu varsta …sunt disperata sa ma grabesc tare tare, mai ales ca mi-as dori mai multi copii … Ma bucur pt tine ca ai reusit sa te detasezi si sa stii ca incerc si eu
Elenada – cand faci test ? aveam impresia ca si tu trebuia …

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pisix, aceste sarbatori vor fi ultimele in liniste, ca deja la Craciunul urmator vei auzi doar 'oaaaaaa, oaaaa, oaaaaa', si nu vei mai avea timp de nimic. Hai viitoare mamicuta incearca sa te detasezi
IVI este ''Instituto Valenciano de Infertilidad'' o clinica foarte buna, una dintre cele mai bune din Europa. Si Yioana a vizitat aceasta clinica, dar a ales clinica Quiron din Zaragoza dupa ce a vb cu medicul urolog. Dar cel mai bine te informezi tu de aceste clinici, le vizitezi si te decizi.

Arina ma bucur ca esti bine, eu cred ca va fac austriecii ceva de sunteti asa de fericite. si sa ti se indeplineasca visul anul asta.

Mergi la inceput

Blanche tocmai am dat de ei, am cautat dupa Reproducion asistida :-)
Mama, abia acum am vazut ca tu esti in Spaniaaaa ...Wau, pai daca mai ai link-uri de clinici te rog frumos da-mi si mieeee
PS: in fiecare Craciun imi spun acelasi lucru ... Nu prea mai merge sa ma pacalesc cu asta, dar inventez eu altceva
Oricum, ma apropii cu pasi din ce in ce mai mari de adoptie.

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Arina, ma bucur sa te "vad" asa bine, e super si as vrea sa ma molipsesc si eu.

Din pacate, eu sunt oarecum in cealalta extrema - asta ca tot ma intreba Pisix ce mai fac. Parca acum m-a apucat depresia... ma simt trista si asa, rascolita.
In prima faza, ma entuziasmasem cand mi-a zis dr ca putem incepe fiv2 cat de repede vreau, daca hormonalele imi ies bine. si acum constat ca imi este f teama: de tratament, de efecte secundare (ma lupt in continuare cu kg), ca nu or sa fie multe ovocite, ca nu or sa fie de calitate, ca o sa stam cu sufletul la gura, cati embrioni ies si cat de buni, ca nu s-o fi dus chistul aparent endometriozic,etc., adica toate X-urile alea care pot aparea pe parcurs si poti sa stai si cruce ca nu ai cum sa estimezi/ previi. de sus nu mai am loc sa cad, ca sunt cam in 4 labe deja
Ma gandesc ca vine Craciunul si speram sa am macar un test II de pus sub brad, daca nu si burticuta (si nu din asta de grasime)
Nu stiu, nu-mi gasesc o liniste, un echilibru...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pisix, datorita tie avem noi (Moni si eu) bb la purtator! Ma gandesc mereu la tine!
Hai sa fii din nou cea plina de viata, speranta etc!
Tu esti tanara si ai viata inainte!
BB-ii trebuie sa vina si la tine! si vor veni lant!
Arina
Hai Elena!
Hai Blanche!
Pupici tuturor!

Bq 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

P.S. Sa nu ma luati f tare in seama, ca sigur imi trece
Mi se mai ridica moralul cand mai rasare cate o graviduta! asa ca, pt mine, pls, sa iasa bhcg mare

still counting...

Mergi la inceput

Bq - lasa ca i-am spus si lui Moni ca m-am intors de acolo cu gandul la ea ...mi-era teama sa nu aiba si ea un esec si sa ma simt vinovata ... dar uite ca DD are cate un plan pt fiecare dintre noi

fireyes - suntem fix pe aceeasi lungime de unda ...de asta mi-a fost si teama sa scriu ca numai ganduri din-astea pesimiste am
Dar faptul ca am inceput sa scriu sper sa fie semn ca imi trece

Oricum timpul vindeca tot si nu ma gandesc decat ca atunci cand voi ramane gravida sigur voi sterge cu buretele tot ce a fost rau

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pisix

Bq 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

www.quiron.es (unde va face Yioana)
www.ivi.es (una dintre cele mai bine cotate)
www.fivmadrid.es (unde am facut eu)

da un search pe google cu ''clinicas de infertilidad'' sa te mentii ocupata si lasa adoptia, pana atunci sunt multe cai de a avea un bebe al tau

Mergi la inceput