Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)
Raspunsuri - Pagina 11
pisix spune:
liliana - merci ma uit acum
Sincer asta e problema: ca sunt asa in ceata ca nu am nimic pe lista ...
Am cochetat cu ideea de noua clinica a lui Tutu dar azi m-am cam razgandit ... deci nu stiu
Spania / Belgia zici ?...
cristal1995 spune:
Moni: felicitari, sarcina usoara si bebelusi sanatosi

Lindutza, Elena: va astept si pe voi cu rezultatele foarte bune. Nu accept altceva 
Kittooo: pe unde umbli iar? Nu mai dai nici un semn? 
Va pupic pe toate...
Aly-"Inca mai sper..."
Arina21 spune:
Moniland, hai ca te felicit si aici, ca nu ma pot abtine si oricum, meriti felicitari multiple ![]()
![]()
Elenada, eu nu prea mai intru, dar sa stii ca sunt cu ochii pe tine. Te astept cu un rezultat la fel de bun ca al lui Moniland. Iti tin pumnii.
Bafta tuturor fetelor!
Arina 
Iyoana spune:
Moni FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!!
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi! Asteptarea ti-a fost recompensata pe masura. Bravo, draga mea, profita din plin de aceasta perioada si numai bine iti doresc!
Liliana
sa stii ca si eu ma asteptam la un pic mai mult de la IVI. Adica: totul e super roz la ei (conditii, comunciare..) dar parca nu au acordat atat de multa atentie cauzei infertilitatii noastre, adica azoospermia si daca avem ceva sanse. In sfarsit, poate ma grabesc, si lucrurile ar fi stat altfel daca ne vedeam si cu urologul.
Noi vom ramane pe clinica Quiron din Zaragoza si, ca sa raspund intrebarii lui Pisix
in momentul asta ne facem planurile si calculele sa vedem cand putem sa mergem la biopsie. Ceea ce mi-a placut este ca biopsia se face la Quiron numai vinerea. Asta inseamna ca joi putem lua avionul, vineri facem biopsia si maxim duminica ne intoarcem. Dr. urolog ne-a spus ca inteleg situatia, ca venim din Romania si ca, daca va trebuie sa-l consulte pe sotul meu sambata sau duminica, sa vada daca este totul ok dupa biopsie o va face. E super de treaba si flexibil, ca si disponibilitate.
Cred ca vom face biopsia prin aprilie - mai, analiza genetica dureaza cam o luna. Si urmeaza ICSI in vara. Doamne ajuta!
Pisule face biopsie deschisa, nu punctie! Nu stiu ce sa spun de IMSI, dar cred ca analiza asta genetica MEIOSIS sau MEIOZA este suficienta. Eu, sincera sa fiu, am crezut ca face parte din IMSI. El ne-a spus ca prefera sa faca aceasta analiza genetica, din cauza faptului ca sotul meu a facut chimiterapie si ii este teama de modiificari genetice, care nu apar in cariotip.
A-propos, a fost foarte multumit de analizele facute in tara si a zis ca singurul lucru care ne lipseste este biopsia.
Tutunaru a deschis clinica?
ioana
fireyes spune:
Moni, felicitari din tot sufletul si sa fiti bine si f bine amantrei
. Ce spui si noua ce mici simptome ai avut pe perioada asteptarii?
Elena, o sa te intreb si pe tine acelasi lucru saptamana viitoare, asa ca stai prin preajma, pe retele clandestine![]()
still counting...
bombonique spune:
Draga Moni, asa a fost de bucuros sotul meu aseara cand i-am pove, de parca erau ai lui!
Tre' musai sa ne intalnim! sa sarbatorim!
Scuzati ca v-am neglijat un pic pe celelalte, dar am fost super emotionata de Moni!
Promit sa recuperez!
Haideti cu vestile super bune!
pupici tuturor!

Bq
18+
Blanche25 spune:
Moni iubita cum ai dormit? Cat ma bucur pentru voi 

Hai spune repede simptomele ![]()
Elenada TREBUIE sa o urmam pe Moni, cum te simti?
Yioana sa fie cu noroc in Zaragoza, hai ca trebuie sa deschidem listuta de bebei spanioli. Ma bag si eu in discutia desper IVI, totusi pe forumurile de aici este cea mai bine cotata, fac foarte multe studii pe infertilitate, nu toti doctorii de aici explica totul frumos, unii sunt mai expeditivi, altii mai draguti si explica mai mult dar treaba si.o vor face foarte bine. Multe fete cu fiv.uri esuate in alte clinici reusesc la IVI. Oricum e important ceea ce simti tu, asa veti fi multi mai linistiti.
Liliana si tu cu bebe spaniol? Ole!!!!! Pe ce clinica te-ai decis? SI cand?
Pisix te asteptam si pe tine la spanioli. 
Linduta eu sunt aici cu pumnii stransi tare pentru tine 
Hepilica, Arina, Fireyes sa va trimita mosu' cate un bebic pe cale naturala sa nu mai fie nevoie de FIV, stim bine ca se poate 
Cristal cand pleci la Viena 
Liana, Bomonique pupici la burtici 

Arina21 spune:
Blanche, draga mea, sa dea Dumnezeu asa sa fie, cum zici tu! Si tie iti doresc sa fie bine, sa-ti aduca, Craciunul multa, multa fericire si dragoste.
Eu imi doresc sa-mi aduca in continuare fericire si sanatate. Eu sunt intr-o stare de euforie de ceva vreme incoace, nu stiu exact de la ce mi se trage
dar nici nu stau prea mult sa ma gandesc. La mine esecul FIV-ului a avut efect invers, in loc sa fiu trista, eu sunt f OK. O fi de la medicamente, isi fac efectul acum...
Va pup pe toate
Arina 
pisix spune:
Iyoana Tutu isi ia saptamana viitoare avizele si preconizeaza ca la inceputul lui decembrie deschide; de ce ? sper ca nu vrei sa faci biopsie de diagnostic
Sincer am ramas socata cate alte teste de sperma exista si eu nu stiam
am citit pe site-ul dat de lili
oricum daca voi e recomandat asta inseamna ca stie el mai bine
Bq parca mai ieri ma emotionam si cu tine
ooof, ce pacat ca nu mi-a mers si mie
Blanche ce e IVI ? pai sa stii ca ma gandesc tot mai serios, mai ales ca nu aveam nici un plan; auzi daca tot am initiat impreuna cu Avalon FIV in Austria, putem sa ne apucam noi, cu Iyoana in frunte, sa fondam FIV in Spain
Mi-ar placea acolo macar si dpdv turistic !
Arina chiar voiam sa te intreb cum esti
eu parca ma afund din ce in ce mai rau, parca imi pierd si dorinta de a mai face ceva, nu imi doresc decat sa am un bebe dar parca mi-e lehamite sa incep iar cu cautari
Si natural ma tem ca am incetat sa sper
Fireyes tu ce faci ?
Liliana Fi- sa stii ca am inceput sat rag spre spania de cand cu site-ul de aseara
am citit acolo chestii pe care nu le-am gasit nicaieri; plus ca in spania chiar am vazut reclame peste tot la clinici de fertilizare, semn ca e avansata treaba acolo
Moni azi ti se pare mai real ? Ce-a zis Rita ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Arina21 spune:
Pisix, imi pare tare rau ca te simti asa. De ce nu incerci sa faci o pauza? Pur si simplu nu te mai gandi ca vrei copii. Incearca sa te concentrezi pe alte aspecte ale vietii care merita traite la maxim. Va dati seama cate momente minunate ratam noi din cauza ca gandul nostru e non-stop la cum sa facem copii, unde sa-i facem, ce metode sa aplicam etc?? Nu zic sa stam cu mana-n san sa nu facem nimic daca avem probleme, dar cred ca mai meritam si o pauza din cand in cand. Mai ales acum, in perioada asta, e asa usor sa te detasezi de gandurile astea. Vin sarbatorile, cadouri, brad impodobit, o nebunie!!! Asa o fericire n-o traim in fiecare zi, n-ar fi pacat sa trecem pe langa ea intristate?
Fetelor, haideti sa dam corpului, mintii noastre un pic de ragaz, sa le reincarcam cu lucruri bune si frumoase, cu dragoste multa si intelegere. Va veni si vremea noastra, de asta sa fiti sigure!
Va pup
Arina