Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

vezi ca sunt saltele de cocos si la firme mai ieftine - eu am luat de la chic bebe ca numai acolo am gasit pe dimensiunea patutului

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui viorella

Citat:
citat din mesajul lui micola

Dermalin asta merge si la masina de spalat? sau trebuie spalate manual? si cat timp trebuie folosit? doar cat e bebelus mic mic, sau si mai tarziu?

Observa cineva ceva?

30 + cu Alex (si la Sfant negociem inca)
AMR 10 saptamani...!!!

ai aflat sexul lui bb!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!si eu vreau baiat,data viitoare

NUUUUU, in niciun caz!!! numai k ne-am hotarat la nume, indiferent de sex, va fi Alex: Alexandru sau Alexandra :)

AMR 10 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!!
In sfarsit am apucat sa citesc din urma, ca pe masura ce citeam, mai aparea cate o pagina, adica prindeati voi viteza

In mare vbad ca numai vesti bune! Fetelor, ma ia cu tremurici cand va vad AMR-urile....

MVB, am ras in hohote cu dopul tau in tavan . Stati mai linistite, ca nu sare asa departe . Nu e dop ca de sticla, e o chestie gelatinoasa, dar multa, va dati voi seama ce e, asta dupa ce faceti un pic ochii mari, cum mi s-a intamplat mie prima oara.

Bun venit lui Kristinutz! Sarcina usoara si bebeu sanatos!

Si eu am o dilema. La Ioana am avut pompa de san manuala si m-am cam chinuit cu ea. Acum vreau una electrica. Voi ce ziceti? Pe aia manuala oricum nu o mai am ptr ca am fiert-o...o noapte intreaga, pana s-a facut una cu oala...asa eram de depasiti de situatie in prima luna de parinti...Acum ne vine sa radem, dar slava Domnului ca nu am dat foc la casa cu ocazia aia....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

eu am auzit ca e mult mai buna pompa electrica. dar am cumparat manuala...pt ca e mult mai ieftina si m-am gandit ca oricum e f posibil sa nu am nevoie de ea. daca totusi nu o sa ma descurc cu asta manuala, am o prietena care s-a oferit sa imi dea pompa ei electrica pe care nu o mai foloseste. sper sa nu fie nevoie...dar daca e ceva, o iau ca tot asa trebuie dezinfectata.

32+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui viorella

Citat:

Dermalin asta merge si la masina de spalat? sau trebuie spalate manual? si cat timp trebuie folosit? doar cat e bebelus mic mic, sau si mai tarziu?

Observa cineva ceva?

AMR 10 saptamani...!!!

foarte bine gandit!
noi ne-am gandit ca nume Alesya,dar inca mai cautam.cand o sa ne hotaram va spun.
31+
ai aflat sexul lui bb!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!si eu vreau baiat,data viitoare

NUUUUU, in niciun caz!!! numai k ne-am hotarat la nume, indiferent de sex, va fi Alex: Alexandru sau Alexandra :)

AMR 10 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am dat si eu comanda de ultimele lucrusoare pt bebic - gen sterilizator (unul avent care are de toate), umidificator, din astea

si i-am cumparat stelute pt tavan - fosforescente, sa se potriveasca cu tapetul

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Eu am luat saltelutza din Carrefour la 1,7 mil.....nu e din cocos, insa e moale si in acelasi timp suficient de dura pt a tine spatele lui BB drept.

Desi am luat 4 paturele, caut o paturica alba sau bleu, fara alte imprimeuri si nu gasesc....si nu vreau din aia satinata si cu cusaturi pe ea! vreau paturica din material de patura........Roxanaz, tu aveai o paturica frumoasa la Patrick!

Ale mele, 2 sunt cu desene animate si doua sunt din ale groase cu doua fetze de 3-4 cm.

32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anuc, ce pompa ai avut data trecuta? eu nu am de gand sa dau atat de multi bani pe una electrica, o sa am un avent isis manuala care cica e ok. mai vad in momentul ala cum ma descurc cu ea.
Albinut stiu mobila, e draguta. si pretul nu e enorm ptr un set intreg, sa il stapaneasca sanatoasa don'soara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

micola,cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.ma cam grabesc ca tb. sa plec.
31+
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Buna fetele,

Nu am mai putut scrie, dar v-am citit mereu, am fost foarte ocupata cu amenajarea apartamentului (am reusit in sfarsit sa terminam de zugravit). Ma bucur sa aud ca unele din fete se simt bine si mai bine sa aflu ca deja unele dintre voi au si facut cumparaturi pentru bebe.

Eu inca nu m-am apucat de cumparaturi, sper in week-end la Baby expo sa iau cate ceva.

Am fost si noi la doctor, deja ne-am intors cu capul in jos si avem aproape 1 kg .

Din pacate, doctorita mea nu mai colaboreaza cu Giulesti, unde trebuia sa nasc, si este acum la Euroclinic. Motiv pentru care am decis impreuna cu sotulache sa mergem si noi acolo. Acum intrebarea mea este: cum se procedeaza la Euroclinic? Trebuie sa merg din timp sa fac vreo rezervare?

Fetele care au mai multe info despre Euroclinic va rog frumos sa ma ajutati si pe mine .

O zi buna si mai vorbim,

Crisspy 25 sapt Razvan Andrei

Apropo de Euroclinic, ar trebui sa vorbesti in primul rand cu doctorita ta... Daca nasti normal este o problema rezervarea camerei (nu stii data decat cu aproximatie). Asta o poti face numai daca te programeaza la cezariana si stii o data sigura. Medicul meu mi-a spus ca nu ma intereseaza pe mine rezervarea ca o face el in functie de programarea cezarienei. Dar, bineinteles, asta depinde de medic si de tipul nasterii. Am inteles ca exista si posibilitatea nasterilor normale dar provocate...tot cu doctorita ta ar trebui sa discuti...
Altfel, pentru rezervare camera la Euroclinic, poti suna la receptie sau poti merge acolo...vezi si spitalul cu ocazia asta (este super si iti da o stare de liniste si confort). Credema, merita fiecare banut pe care il lasi acolo...

Stefania, 31+ Stefan Alexandru sau Alexansdu Stefan

Stefania, 30+

Mergi la inceput