Puiuti de Randunici 2008! (139)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Bubuacu' ma dau jos de pe testoasa si bag cheia in contact Nu ma provoca
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Nicol, ca bine zici tu...asta vreu sa fac si eu, sa-l mut pe Stef la Vlad...dar trebuie sa facem niste schimbari...sau nu stiu cum...Vlad doarme pe o canapea si daca bag si patutul acolo nu mai are loc de jucarii...plus ca ar trebui sa strang canapeaua in fiecare zi ...as face-o si pe-asta, dar unde-i pun lui Vlad masuta, scaunul si nu prea mai are loc de joaca ...chiar si randunoiul e de acord si trebuie sa gasim repede o solutie
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
vad ca suntem mai multe cu situatii similare cu soacrele:eu, Ursu, Miha, Blanka...cine mai doreste, cine mai pofteste?!
bai, ce se intampla cu puiutii pe crenguta, de ce sunt asa maraiti toti?..offf.. mami pe toti!
liana ai cam disparut, ce faceti?..
eu ma bag in pat..am avut si eu o zi de kko..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Of, tre sa ajung sa mai citesc si eu din urma, ca parca-s paralela cu voi. Nici nu stiu de la ce s-a tracasat Mufi (papuc-lingaul )
N-am facut lista cu ce-cui tre sa raspund, sper sa tin minte.
Bubu, simbata de la 10 la 11 e ora de inot.
Monix, nu e la metru, e la pachete, fix 65/125, se vede aici http://community.webshots.com/album/568731007IhXSRT cum arata. Le-am descoperit din greseala, ca sunt cam pitite, dar acolo s-a asezat plictisit randunoiul pe un maldar de covoare. deci e la covoare, cum mergi pe directia sagetilor desenate jos, in fundul raionului, peretele perpendicular pe directie nu stiu sa zic mai bine. pe peretele ala sunt insirate covoare groase. si la un mom dat sunt niste rafturi.
Nicoleta, parca tu ziceai de clor? Si unde mergem noi este la greu! dar ata ete... nu pot sa il feresc chiar de toate.
of... vroiam sa scriu mai mult, pe cuvant, dar nu mai pot, vreau sa ma culc. am vrut sa va povestesc cum am gatit somonul (si in general cu peste gras merge reteta), mancam si plangeam si eu si Omul. La Metro mai sunt oferte de somon proaspat, am luat ieri cu 14 lei kilul.
mai pup la Cristina, si pe toate fetele cu nervii afectati. Forta, mamici! trebuie sa rezistam!
Si pe mine ma dot genunchii de la cat l-am batzait in wrap pe sash, asezata pe mingioiul de fitness, noaptea trecuta si azi. Doar ce ma laudam ca n-am nici o treaba cu bb (vad ca se poarta moaka asta)
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
Simo27 spune:
inca una si ma duc
eu sunt cea mai tare :am facut Camera pt baietii mei si dorm cu amandoi!David sus-la etaj,eu jos-la parter si Sam se lafaie in patul lui..si cateodata ma pune la respect,sa dorm doar pe o parte sa aiba el loc sa se intinda!a,cel mai bine din ecuatia asta a iesit sotu ,care doarme singurel in ditamai patul!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
ma duc si eu in pat, sper sa pot dormi!
am pus mana pe el mai devreme, pare ca n-are febra!
ma gandesc la Gudinde si la nepotica ei ce-au patit...brrr, sper sa nu fie nimic mai nasol cu Sebul!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mihatp spune:
Pe sash il pastrez pe maine ca vreau sa-l privesc cu sonor iar acum am interdictie la zgomot.
Cristina pentru meciul de azi. Si cine se ia noaptea de tine prin somn?
Mimo si tu ai avut o zi tare, intai ai spus numai finalul, dar ziua a fost muuuult mai dura decat genunchiul.
Nicol pentru Alexuta, ce scumpa a fost draga de ea! Cred ca-ti rupe sufletul sa-ti auzi copilul spunand asa. si tie sa faci fata.
Tuchi, multa putere ai tu mami! Cred ca as fi clacat demult!
Ursu, hai gata, se pare ca se ia starea! Si eu vreau de la tine...
Mimo, de pe camera video. Dar am un program de prelucrare filme cu optiune de micsorare a filmarilor pentru web. Cred ca daca ai unul pe calculator, sigur gasesti pe acolo si optiunea asta. Ai inteles ceva? Ca mie mi se pare ca nu mai sunt tare coerenta.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Eu nu am socrela.....ca a murit acu 2 ani!dar, daca era in viata o bagam si pe ea in clubsunt asa de rea!!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Am uitat de zapauca ce sunt sa urez si eu La multi lunisoare puiutilor aniversati astazi ! si La multi ani Elarei si tot ce-si doreste!!
Multa sanatate bebeilor cu mucozauri la purtator sau cu temperatura!
Am vazut si pozici cu Mufarin, Ursulet , Antonia si nu mai stiu ca m-a lasat si ultimul neuron, si nu-mi intra niciodata in cap sa-mi iau si eu notite
Stela multa sanatate si sa speram ca nu e nimic grav
[b]Mimo ca sa miscorezi filmuletele alea iti trebuie un programel instalat si gata treaba. Si eu tot asa fac. Daca vrei ti-l dau pe mess
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)