Raduleasca vs Marin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Obser ca lumea continua sa vorbeasca de Andreea Marin prin prisma a ceea ce facea ea, in trecut. Haideti sa dezbatem si activitatea ei ca ambasador al UNICEF...si atitudinea ei de un an incoace cind a incercat si a reusit sa se tina departe de scandalurile si nadele aruncate de Radulescu...sau aici nu mai e material de birfa?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

cred ca glumesti, nu?
in afara faptului ca s-a plimbat prin africa, si-a pus niste banane in cap si s-a pozat pt o revista si cand s-a intors ne-a spus ce saraci sunt copii in africa si ce norocosi sunt ai nostrii, altceva?
ambasador al unicefului, pe banii cui?

Mai...eu am un singur idol:formatia ABBA al carei fan declarat sunt...fan inrait.Asta asa, ca sa elimin suspiciunea de a fi fan-ul Andreei Marin. Si voi constata in continuare ca e greu sa argumentezi ceva unor persoane care au de la bun inceput o pozitie "contra".
Mi-au ajuns si mie la urechi informatii despre campaniile Andreei din ultimul an: spitalele prieten al copilului, campania pentru eradicarea tetanosului in tarile sarace din Africa, sustinerea campaniei pentru copii autisti, campania "citeste cu mine" si or mai fi si altele...dar acum nu imi mai amintesc.
Cistigul obtinut in urma pictorialului din acea revista de care vorbesti l-a donat unor persoane aflate in dificultate...
So, ca sa devii ambasador UNICEF trebuie sa beneficiezi de recunoastere internationala in domeniul actelor de caritate. Strainilor trebuie sa le vii cu probe clare : in cite campanii te-ai implicat, ce rezultate concrete ai obtinut, nu palavrageli.

Nu cred ca erau chiar timpiti aia de la UNICEF sa o aleaga pe Marin drept ambasador asa, doar ca sa se afle in treaba. Dar probabil ca orice argumente ar aduce cineva care incearca sa priveasca activitatea Andreei, cit de cit corect si impartial se va lovi de parerile celor care au ca unic reper emisiunea "Surprize-surprize" si maimutareala ei de atunci.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

http://www.cancan.ro/

citind si asta stau si ma intreb care din ele e mai falsa si de ce tin musai la imagine
cum poti sa pozezi in reviste ce familie, sot super ai ,. stiind ca de fapt totul e o minciuna
si cand ma gandesc cate din amicele mele o adorau si invidiau in acelasi timp
bine ca traiesc dupa principiul aparentele inseala
am o vaga presimtire ca vom asista la un nou scandal gen bahmu si prigoana, asta spre deliciul multora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu nu inteleg de ce va mirati atat .
V-ati fi asteptat ca toate persoanele care au probleme in casnicie fiind inca in acea casnicie sa apara la TV sa spuna ca sotu si-a tras-o cu nu stiu cine si a facut o criza dupa o betie?
De ce n-a zis Iulia Vantur ca nu se mai intelege cu MOga? Uite ce falsa e !
De ce n-a zis Brad Pitt ca nu o mai vrea pe Aniston?

Cand Bahmuteanu si Prigoana erau la toate emisiunile toti spuneau ca s-au saturat de aia 2 care fac circ.
Acum , ca cineva a divortat e falsa persoana aia .
Pana acum eu nu am auzit de 2 oameni casatoriri , cunoscuti , care atunci cand aveau ceva probleme(adulter , certuri) se duceau repede la ziare si televiziuni si spuneau ce se intampla.
Sau sa fie invitati la TV si cand sunt intrebati de casnicie sa spuna " eh , merge ca dracu. Aseara m-a inselat , ne-am certat ca orbii , eu plangeam , el a zis ca nu mai face. Da in reste bine si oricum nu divortam ".

I-a crescut cota Mihaelei cand am aflat ca e cu SMURD-ul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Scandal cu Banica (dupa divort), scandal cu Elan(tot dupa divort), scandal cu Andreea Marin, scandal cu blogger-ii, scandal cu Mircea Badea, scandal cu tabloidele (de care se folosea din plin pentru a o torpila pe Marin)...cu cine o mai urma sa se balacareasca?

Oh, Doamne...o replica de a Mihaelei dintr-un interviu, nu o pot uita: una din fatetele fericirii era cind citea in ochii sotului ei (Elan), ca e femeia vietii lui...A stat 10 ani cu el...Anul trecut, prin primavara comitea incredibila gafa, televizata, de a-si exprima indoiala (fals ingrijorata) cum ca Andreea Marin si Banica nu vor rezista 10 ani impreuna, pentru ca el...o va insela.

Oare femeia asta chiar nu invata nimic din greselile trecutului ei?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu nu inteleg de ce va mirati atat .
V-ati fi asteptat ca toate persoanele care au probleme in casnicie fiind inca in acea casnicie sa apara la TV sa spuna ca sotu si-a tras-o cu nu stiu cine si a facut o criza dupa o betie?
De ce n-a zis Iulia Vantur ca nu se mai intelege cu MOga? Uite ce falsa e !
De ce n-a zis Brad Pitt ca nu o mai vrea pe Aniston?

Cand Bahmuteanu si Prigoana erau la toate emisiunile toti spuneau ca s-au saturat de aia 2 care fac circ.
Acum , ca cineva a divortat e falsa persoana aia .
Pana acum eu nu am auzit de 2 oameni casatoriri , cunoscuti , care atunci cand aveau ceva probleme(adulter , certuri) se duceau repede la ziare si televiziuni si spuneau ce se intampla.
Sau sa fie invitati la TV si cand sunt intrebati de casnicie sa spuna " eh , merge ca dracu. Aseara m-a inselat , ne-am certat ca orbii , eu plangeam , el a zis ca nu mai face. Da in reste bine si oricum nu divortam ".

I-a crescut cota Mihaelei cand am aflat ca e cu SMURD-ul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

xio, nu trebuia sa se duca pe la tv(ca oricum o face acum) dar sa nu scrie ceva de genul ca pt ea fericirea e cand citea in ochii sotului ei ca ea e femeia vietii lui intelegi? putea spune ca fericirea e cand citesti o carte buna. si atunci intelegeam. nu cred ca tb sa pozezi in femeia perfecta, caci atunci asta va fi ca un bumerang, se intoarce impotriva ta. tu singura admiti ca exista certuri in casnicie. bun. nu tb sa le spui la toata lumea, sunt de acord cu tine. dar nu fa contrariul adica sa pozezi in cea mai cea....si sa mai si jignesti pe altii( vezi ce i-a spus zanei cu privire la casnizcia cu banica). apoi a spus ca nu vrea nimic de la elan si apoi aflam ca i-a cheltuit 150 000 euro in 6 luni pe toale si acum vrea ca elan sa-i cumpere casa. pai lamureste-ma: vrea sau nu vrea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , prietenul meu m-a lasat pt. alta tipa acum ceva timp.
Daca ma intreba dupa ce ne-am impacat cineva cum ne merge spuneam ca f bine .
Nu inseamna daca el a inselat-o sau ea l-a inselat sau daca au divortat acum ca ce a spus nu e adeavarat.
Ca eu una presupun ca nu e ingura pers. care spune ca sotu; e barbatul vietii sale si viceversa si care dupa n ani divorteaza.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

xio, nu mai conteaza. ceea ce am citit aici m-a ingrozit
http://www.ziarulring.ro/stiri/showbiz/citeste-scrisoarea-disperata-a-mihaelei-radulescu.html
daca pt o femeie asa de cunoscuta ca ea, ma intreb ce pot face oamenii normali, au vreun drept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

xio, nu mai conteaza. ceea ce am citit aici m-a ingrozit
http://www.ziarulring.ro/stiri/showbiz/citeste-scrisoarea-disperata-a-mihaelei-radulescu.html
daca pt o femeie asa de cunoscuta ca ea, ma intreb ce pot face oamenii normali, au vreun drept?

Hai sa fim seriosi...tu chiar crezi balivernele astea? Radu Budeanu este si el om de afaceri...are tot interesul sa "intretina" un foc..pentru a face bani...bani murdari, bazati pe nefericirea si problemele altora, dar totusi bani (ca de' asta si-a ales sa faca!). Tu chiar crezi ca Elan sau Mihaela nu sunt la fel de "jos"? Sunt la fel! Fiecare a facut mulllte lucruri pe care lumea din "interiorul" mass-media sau afacerilor in care profeseaza Elan le stie, le cunoaste si tace...asta este lumea in care traim....nu mai dati atata atentie unor astfel de personaje, nu mai cititi atatea ziare de scandal si de "doi bani" si nu vor mai exista vedete de joasa speta...ei ajung vedete pentru ca "au audienta"...fara audienta, ei NU EXISTA....sunt oameni simpli de pe strada...asa cum suntem noi...

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o scrisoare a Andreei Marin catre Mihaela Radulescu(pamfet scris de o gagica pe blogul ei )

'Dragutī,

N-am īntzeles cum ai intrat īn posesia scrisorelii meli, cī io am scris-o īn secriet (oari bona lu’ asta micī, Violieta, īi cumparatī di tini si īti toarnī tot ci fac?), dar, dacī tot mi-ai raspuns, o sa ti rog un lucru foarti important.

Ti rog frumos sī mai citieti o datī ci tzi-am scris io, dupī cari sī recitiesti ci mi-ai scris tu, sī sa-mi raspunzi, dupa acieia, la īntriebarea “Cari dintri noi iesti mai di calitati sī mai di caractier?”. Pai, tu nu vezi, fatī, cī ai īn cap numai vulgariti, cī ai prieocupari di tzoapī si cī faci numai glumi triviali? Cum adicī sī dansezi morcovielu’ lu’ Stiefan pentru mini? Crezi cī mii di asa ceva īmi ardi? Fatī, tu nu stii cī io tocmai m-am īntors din Africa, undi am fost cu UNICEF-ul, sī ajut copiii necajīti? si cī, di cīnd m-am īntors, nu ma gīndiesc dicīt la cum as putea sī li riaduc zīmbietul pi buzi? Pientru ca - nu-i asa? – o mīnī īntinsī ti poati ajuta sī primiesti z/ua di mīini cu mai multī spierantzī, iar un sufliet di om cari s-īntoarci spri tini sa īzi ofere o mīngīieri ti poati faci sī miergi mai dieparti cu pasi mai siguri sī mai īncriezatori. Nu sīntim cu adevarat oamini, fatī, nu sīntim oamini īn toatī puterea cuvīntului dicīt cīnd reusīm sī oferim din timpul si ienergia noastrī altor oamini cari au nievoii di ieli. Sī ni oprim oleacī din ali noastri si sī īntindim o mīnī, sī oferim un zīmbiet sī putzinī caldurī… hai cī-mi vini sī sa plīng. Nu-tzi mai iexplic, cī si-asa nu-ntzelegi nimic. Tu joci scrabble pi dezbracati īn loc sī ofieri caldurī, dupī cari ti dai prin ziari mari doamnī di caritati…

Cini a fost, fatī, alaturi di domnul Tatulici, cīnd au fost inundatzii la noi, īn judietzul Niamtz? Tu? TZi-a plīns tii īn bratzi fetitza aia cari a stat lipitī di mini pi tot parcursul tranmisii īn diriect? Ai mīngīiat-o tu pi cap pīnī tzi-a amortzīt mīna? Ii-ai stiers tu discriet lacrimili di pi obraz īn fatza tzarii īntregi? Nu, fatī, ieu am facut toati astia, īn timp ci tu ti zbīntzuiai cu cini stii ci Dani, cini stii pi ci parapantī sau motocicletī, cī numai motocicleti si parapanti ai īn cap! Tu di ci criezi cī mi sī spuni mii “zīnī”? Pientru cī sīnt bunī la sufliet si miloasī, de-aia, nu ipocritī ca tini sī tzoapī.

Ti las, ma duc sī conciediez pi bona lu’ Violieta, cī iar mi-a triecut cu piemparsii plini pi la nas di mi l-a mutat din loc, dupī ci i-am zīs di o mii di ori sī nu mai facī asta. Ali dracu’ niesimtziti, li platiesti, li aduni di pi drumuri sī nu sīnt īn stari sa-si facī triaba cum se cuvini. Nisti vaci!

Andreia '

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Fara versus Marin...doar "Miaela".

"Īn odaie rece de la Sofitel,
Proasp#259;t dat#259;-afar#259; din vechiul castel,
Plānge #351;i suspin#259; puria domni#355;#259;,
C#259; se-mpute treaba, nu-i mai merge fi#355;#259;;
Elan Schwartzenberg, so#355;ul m#259;sc#259;rit,
De boema nimf#259; s-a cam sictirit,
#350;i i-a dat cu flit… i-a suflat īn vele,
Invitānd-o sincer s#259; doarm#259; sub stele.
Asta s-a-ntāmplat, dup#259; ce n#259;iada,
A vrut s#259; se-ntoarc#259;… #351;ti#355;i cum #355;iind coada…

Despre noaptea aceea, noapte de b#259;nat
Iat#259; ce #351;i cum s-ar fi īntāmplat:

Latr#259; cānii-n curte, noaptea jum#259;tate,
La castel īn poart#259; oare cine bate?
- “Eu sunt, #350;var#355;i drag#259;, fosta so#355;ioar#259;;
Eu, #351;i vreau acas#259;, ca odinioar#259;!
Jur c#259; nu mai plec, nu de ast#259; dat#259;…
Fie-#355;i dar#259; mil#259; #351;i prime#351;te fat#259;!
Hai, deschide poarta… c#259; mi-e frig de mor,
Vāntul sufl#259; rece… vreau īn dormitor!”
Elan st#259; #351;i-ascult#259;… īi deschide poart#259;,
#350;i vorbe#351;te astfel c#259;tre ex consoart#259;:
- “Ce zici Mihaelo? Vrei encore une fois?
Nu mai “blugi cu penis”? Nu menage a trois?
Gata zbenguiala? Vrei s#259; fii iar doamn#259;?
Ap#259;i fata tatii #351;i-a lui Ayan mam#259;…
S#259; te-ntorci dr#259;gu#355;#259; la O#355;ilu t#259;u,
C#259; el e potentul… io īs b#259;b#259;l#259;u!
#350;i s#259; ui#355;i de mine #351;i milionul meu,
Nu mai cred īn tine… iaca, mi-s ateu!
Cāt prive#351;te pruncul ce mi l-ai f#259;tat,
Nu vreau ca s-ajung#259; vreun copil ratat,
Ce st#259;-n zece case, p-unde st#259; #351;i m#259;-sa,
#350;i-are zece ta#355;i, cu cari umbl#259; dānsa.
A#351;a c#259; te rog, de mai ai gāndire,
Barem cāte albe dar vopsite fire,
S#259; aduci copilul #351;i s#259;-l la#351;i acas#259;,
S#259; am grij#259; singur ca normal s#259; creasc#259;.
Apoi piei n#259;luco! Fugi īn lumea ta…
Fii o pi#355;i bun#259;! C#259; mam#259; e#351;ti rea!”

Īn odaie rece de la Sofitel,
Proasp#259;t dat#259;-afar#259; din vechiul castel,
Scrie Mihaela, clocotind īn spume,
O depe#351;#259; trist#259; c#259;tre-ntreaga lume;
Poate-o crede #355;ara #351;i poate-o ajut#259;,
C#259; ea e un victim… Elan e o brut#259;!
Nu mai vrea nimica, doar s#259; fie pace!!!
…
Ce spune#355;i de dānsa, bini ori r#259;u c#259; face?!"

Sursa, aici:
http://www.alinfarcas.ro/2009/03/14/muma-lui-ayan-cel-mic/

Mergi la inceput