Raduleasca vs Marin

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

nu-mi place de AM dar sunt de acord cu ce a spus "cons":MR a lovit ori de cate ori a avut ocazia iar AM doar s-a aparat,ceea ce e si normal.
Si pe mine m-a terorizat o perioada fosta prietena a ultimului meu prieten,desi nu mai erau impreuna de 2 ani cand l-am cunoscut,ne-a facut viata amara mai mult de jumatate de an..si de ce?Ca eram eu actuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariovidiu spune:

cearta lor presupun ca se bazeaza pe publicitate...se cearta vuieste presa o saptamana...le creste rating-ul...si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

2 tate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Luati de cititi o corespondenta in dulcele grai moldovenesc:
Scrisorile Andreei Marin catre Mihaela Radulescu
http://simonatache.catavencu.ro/?cat=454

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ipocrite. parerea mea.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Sunt pamflete.

Ce usor catalogam pe cineva pe care nu il cunoastem personal: "ipocrit', "snob", etc

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui capra cu trei iezi

rautate de diva. pana la urma ea s-a ales cu fatalul de dani!
e mortal cu ciupilica aia pe cap la 8 dimineata!. poate in curand o s-o vedem si pe mihaela cu o ciupilica la fel.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Oricat de falsa ar fi Andreea Marin, Mihaela Radulescu a intrecut-o...

Cu o zi in urma vorbea numai de bine despre sotul ei, iar in ziua urmatoare, acesta face public ca vor divorta.

Cel putin Andreea Marin nu sta de mahala ca cealalta.

Si pe mine ma scotea din sarite Surprize...Surprize... , prea se repeta la nesfarsit aceeasi tema.
Iar cand mai si dansa...Era mortala...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Obser ca lumea continua sa vorbeasca de Andreea Marin prin prisma a ceea ce facea ea, in trecut. Haideti sa dezbatem si activitatea ei ca ambasador al UNICEF...si atitudinea ei de un an incoace cind a incercat si a reusit sa se tina departe de scandalurile si nadele aruncate de Radulescu...sau aici nu mai e material de birfa?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Obser ca lumea continua sa vorbeasca de Andreea Marin prin prisma a ceea ce facea ea, in trecut. Haideti sa dezbatem si activitatea ei ca ambasador al UNICEF...si atitudinea ei de un an incoace cind a incercat si a reusit sa se tina departe de scandalurile si nadele aruncate de Radulescu...sau aici nu mai e material de birfa?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

cred ca glumesti, nu?
in afara faptului ca s-a plimbat prin africa, si-a pus niste banane in cap si s-a pozat pt o revista si cand s-a intors ne-a spus ce saraci sunt copii in africa si ce norocosi sunt ai nostrii, altceva?
ambasador al unicefului, pe banii cui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

cred ca glumesti, nu?
in afara faptului ca s-a plimbat prin africa, si-a pus niste banane in cap si s-a pozat pt o revista si cand s-a intors ne-a spus ce saraci sunt copii in africa si ce norocosi sunt ai nostrii, altceva?
ambasador al unicefului, pe banii cui?

Mathilda, ce si-a pus pe cap??? Banane sau bandane??? Ca parca cu banae n-am vazut-o...daca ai o poza, pune-o pe aici, sa vedem si noi minunea!!!
Am vazut si io pozele din Africa, gen Angelina Jolie, asa...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput