Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !
Raspunsuri - Pagina 16
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina rein, ai un metabolism de invidiat, fii fericita. cand vei alapta, mananca f consistent, si nu uita de fructe si legume proaspete (sa nu manangi ac de regim in ideea ca face bb colici, ca s-a dovedit ca e un mit nefondat, Nu obtii decat ca te devitaminizezi) Daca nu ai carente de vitamine(sa-ti faci analize) nu trebuie sa te ingrijorezi. Sanii sosetele se fac la toate laptaresele, indiferent de greutate, asa ca stai calma Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Mai putin la astea ca mine, adica fara mare lucru prin zona :) E probabil singura data cand nu-mi pare rau de dimensiunile reduse ale bustului, pentru ca desi am alaptat un an, nu vad nicio diferenta fata de cum erau inainte. Macar atat, daca tot n-am avut vreodata ce arata
Mare e gradina lui Dumenzeu si multe animale sunt in ea :)
diana2004 spune:
Boghi,eu nu m-am suparat,nici vorba de asa ceva.Mai ales ca in vremurile mele de inflorire maxima am avut 86 de kg!
Cred ca si un kg in minus conteaza,merita sa te zbati pt el deoarece o sa te simti mai bine si o sa te motiveze sa slabesti in continuare.
rein spune:
Sabina, stiu de la primul bb ca orice as face nu scapam de colici, nu voi tine regim. Insa ma gandesc cu groaza ca, daca va fi ca primul, voi ajunge invizibila. Adica am alaptat la greu, 6 luni, la 2 ore si ziua si noaptea. Iar laptele tot curgea si mai avea si un deget de grasime.
Mai, ma credeti ca mananc si 5-6 felii de paine la o masa (acuma, de vreo 4 luni ca in rest nu mi-a placut painea), bag maioneza si sunca (de tara) la greu, smantana, doar, doar..
Nu stiu ce sa mai fac, e adevarat, nu prea dorm, decat 3-4-5 ore pe noapte.
sa stiti ca e rau si asa, mie intotdeauna mi-au placut persoanele mai plinute, sunt mai vesele, dau pofta de viata. Eu sunt si cam lipsita de energie. A, nu am zis ca iau vitamine si minerale la greu.
va si va urez succes la dat jos kg, cate vreti voi.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui rein Sabina, stiu de la primul bb ca orice as face nu scapam de colici, nu voi tine regim. Insa ma gandesc cu groaza ca, daca va fi ca primul, voi ajunge invizibila. Adica am alaptat la greu, 6 luni, la 2 ore si ziua si noaptea. Iar laptele tot curgea si mai avea si un deget de grasime. Mai, ma credeti ca mananc si 5-6 felii de paine la o masa (acuma, de vreo 4 luni ca in rest nu mi-a placut painea), bag maioneza si sunca (de tara) la greu, smantana, doar, doar.. Nu stiu ce sa mai fac, e adevarat, nu prea dorm, decat 3-4-5 ore pe noapte. sa stiti ca e rau si asa, mie intotdeauna mi-au placut persoanele mai plinute, sunt mai vesele, dau pofta de viata. Eu sunt si cam lipsita de energie. A, nu am zis ca iau vitamine si minerale la greu. va si va urez succes la dat jos kg, cate vreti voi. rein |
Rein, prietena mea era la fel ca tine. manca dom´le de ma speria, dar nici un gram nu punea.
S-a dus la medici peste medici..nimic. Analize bune, ii dadeau vitamine.
Apoi a aflat ca are probleme cu glanda. Acum se trateaza si a inceput sa se ingrase de cand tine tratamentul.
Poate merita sa verifici si tu glanda
Ramonika spune:
buna fetelor,
dupa cum a mai spus cineva pe aici, asta cu tinutul regimului dupa sarbatori e poveste de adormit copiii, cine vrea cu adevarat se apuca de azi, din clipa asta. numai vointa si motivatie sa fie, daca s-ar gasi de cumparat mi-as lua si eu cateva kile...
toate regimurile de care am auzit nu au rezultate bune pe termen lung, poate slabesti acum, dar peste un timp te ingrasi la loc si chiar mai tare...
de asta eu sunt convinsa ca adoptarea unui stil de viata (pe toata viata!!!) e cea mai buna alegere.
asta inseamna pe scurt sa NU mananci: paine, fainoase, dulciuri, prajeli, sucuri acidulate, grasimi. astea ar fi in mare.
si daca se poate si putin sport pentru tonus ar fi super.
problema noastra este ca suntem asaltati de fast-food, junk food si chipsuri, covrigei si prostii din astea. e greu sa nu cazi prada ispitei.
eu personal am vreo 62 kile la 1,70m (silfida ) dar tot nu-s multumita si mi-am stabilit ca obiectiv 55 kg si sa ma mentin. daca o fi sa reusesc in 6 luni ma declar super multumita.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
emmma03 spune:
[quote]citat din mesajul lui Ramonika
buna fetelor,
dupa cum a mai spus cineva pe aici, asta cu tinutul regimului dupa sarbatori e poveste de adormit copiii, cine vrea cu adevarat se apuca de azi, din clipa asta. numai vointa si motivatie sa fie,
....ei bine fetele mele....mai vorbim dupa sarbatori.....ce sustineti voi sunt aiureli, povesti de adormit copiii. Pentru ca vrea sa va marturisesc cu toata sinceritatea ca vointa si motivatie am, chiar am, dar hai sa fim serioase.... cine nu mananca bine de sarbatori! Sau cine nu gusta mancarurile care se gatesc de sarbatori. Nu? Chiar vreau sa stiu! E cineva care nu se bucura macar de vreu fel preferat de mancare in aceste zile? Sau totusi era bine sa incep regimul si de sarbatori sa pun dublu?
Sa fim serioase si realiste!
Uite, va provoc! Din ianuarie am sa va tin la curent cu progresele mele. Ma acompaniaza cineva?Hai sa incepem cruciada! TZUNI ma bazez pe tine!!!!!
ellej spune:
citat din mesajul lui emmma03 [quote]citat din mesajul lui Ramonika buna fetelor, dupa cum a mai spus cineva pe aici, asta cu tinutul regimului dupa sarbatori e poveste de adormit copiii, cine vrea cu adevarat se apuca de azi, din clipa asta. numai vointa si motivatie sa fie, ....ei bine fetele mele....mai vorbim dupa sarbatori.....ce sustineti voi sunt aiureli, povesti de adormit copiii. Pentru ca vrea sa va marturisesc cu toata sinceritatea ca vointa si motivatie am, chiar am, dar hai sa fim serioase.... cine nu mananca bine de sarbatori! Sau cine nu gusta mancarurile care se gatesc de sarbatori. Nu? Chiar vreau sa stiu! E cineva care nu se bucura macar de vreu fel preferat de mancare in aceste zile? Sau totusi era bine sa incep regimul si de sarbatori sa pun dublu? Sa fim serioase si realiste! Uite, va provoc! Din ianuarie am sa va tin la curent cu progresele mele. Ma acompaniaza cineva?Hai sa incepem cruciada! TZUNI ma bazez pe tine!!!!! |
Mey, eu am constatat ca cu cat 'verbalizez' mai mult o chestiune, cu atat mai putine sanse am s-o concretizez. Va anunt deci ca m-am pus pe mancat sanatos tip Monti de aproape 3 luni si deja am 3.5 kg mai putin, ceea ce va doresc si dumneavoastra Iar de sarbatori n-am de gand sa ma indop, si o sa va zic cate kg am cand oi ajunge silfilda la loc
Sarbatori fericite tutror!
Mare e gradina lui Dumenzeu si multe animale sunt in ea :)
Deus spune:
Tzuni : ce mai faci ai slabit? nu ca ai nevoie dar daca tie asa-ti place fa-ti pofta sa te simti bine:)
apropo doamne dragi care de Craciun o lasati mai usurel cu dietele sa stiti ca 100gr de sarmaluta are 400 calorii ! enorm daca te gandesti ca fiecare mananca cate 3 sarmale, oua umplute, porcarii, etc. ! Mancati cu masura ca sa nu va mustre constiinta si ca sa incapeti in rochia de revelion!
Va doresc Sarbatori fericite si kg putine!
["http://community.webshots.com/user/Deusphoto"]poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Tzuni spune:
citat din mesajul lui Deus [brown]Tzuni : ce mai faci, ai slabit? |
Oooooo, da! Sunt ca paiul si ma tzin de un fir de carnatz sa nu ma bata vantu'!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE