Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui Mmmaria
Mai povestea cineva candva pe forum despre o nutritionista din Bucuresti, Lygia Alexandrescu daca nu ma insel, mi-a placut cum sunau recomandarile, dar nu stiu mai multe.

Am fost eu acum 2 ani pe la ea. Mi-a facut un regim (avea tot felul pe laptopul ala), l-a scos la imprimanta si gata 500.000 lei vechi.
Consultatia era la genul: iti place lapticul? Buuun, atunci nu bagam laptic. Iti place brinzica? Bine, atunci bagam la micul dejun, etc...
Sint curioasa daca ziceam ca-mi plac dulciurile, imi baga?

edit: si avea peste 90 de kile, cred!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ce misto! m-am citat pe mine in loc sa editez

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:

E clar ce incurajat se simti imediat ce intri pe usa cabinetului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela P

Citat:

E clar ce incurajat se simti imediat ce intri pe usa cabinetului.

Nu stii tu ca trebuie sa faci ce zice popa, nu ce face popa

Tzuni? unde esti? sper ca departe de mrejele frigiderului .

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Tzuni, stai pe Iancului? Mi s-a parut ca te vad intr-o seara cu Maria.. si nu pareai deloc grasa

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Multumesc Misha, vreun an de zile mi-am reprosat ca n-am fost in stare sa ajung la cabinetul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mmmaria
Mai povestea cineva candva pe forum despre o nutritionista din Bucuresti, Lygia Alexandrescu daca nu ma insel, mi-a placut cum sunau recomandarile, dar nu stiu mai multe.

Am fost eu acum 2 ani pe la ea. Mi-a facut un regim (avea tot felul pe laptopul ala), l-a scos la imprimanta si gata 500.000 lei vechi.
Consultatia era la genul: iti place lapticul? Buuun, atunci nu bagam laptic. Iti place brinzica? Bine, atunci bagam la micul dejun, etc...
Sint curioasa daca ziceam ca-mi plac dulciurile, imi baga?

BAZAR PENTRU SONIA

BAZAR PENTRU SONIA

Eu cu Lygia Alexandrescu si cu regimul asta al ei care pare f simplist am salbit anult trecut 14 kg... Aveam 75 si am ajuns la 61... Ideea e nu atat regimul pe care ti-l da (in mare toate merg pe acelasi principiu), ci "responsabilizarea", ideea ce peste 2 sau 3 sapt tr sa mergi la consultatie si ai datoria sa mergi acolo cu 2 sau 3 kg mai putin... altfel te vei simti ca un rahat... La mine a functionat.. din pacate nu a si durat pentru ca...

DA! RECUNOSC CA SUNT DEPENDENTA DE MANCARE SI IREMEDIABIL GRASA!!!

PRoblemele mele sunt chiar mai grave decat ce am citit pe aici... am convingerea chiar ca sufar de o forma destul de severa de bulimie... Atata timp cat am fost sub "controlul" (autoimpus dealtfel) nutritionistului, totul a fost bine... ajunsesem la o greutate cu care ma simteam bine... eram ok. Dar cum o minune nu tine prea mult...
am pus din nou, nu 14 kg ci doar 6, dar ma simt oribil... mi se pare ca sunt cea mai dizgratioasa persoana de pe lume si cu toate astea nu am putere sa fac nimic...

Sunt disperata si ajunsa in pragul nebuniei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Tzuni, stai pe Iancului? Mi s-a parut ca te vad intr-o seara cu Maria.. si nu pareai deloc grasa

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Da, in Iancului stau... Pe strada sug burta.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hai sa va spuie si "baba" o parere....
cred ca totul se reduce la nivelul mintii, acolo trebuie data batalia!
facut "curatenie" in gandire prima data!

"eu pot!"
"da pot!"
"sunt puternica!"
etc
etc

pe bune! va spui din exemplul personal, (nu am tinut cure de slabire niciodata, ca nu am nevoie), dar asa m-am motivat in multe alte domenii din propria-mi viata!

motivarea nu va veni niciodata, daca la nivelul mintii nu gandim pozitiv!

sugestii: puneti afise in baie, pe oglinda, cu fraze motivante. in dormitor, in bucatarie, in hol, pe frigider! oriunde in casa!
cititi carti motivante, ex, "Puterea de a invinge", "Gandeste ca un invingator".....

incercat asta timp de cateva saptamani, cu seriozitate si perseverenta si daca nu va veti schimba....accept rosiile!!!

PS, apoi faceti de la sine "curatenie" in frigider, camara!
Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doamna mea si eu ma incadrez..sunt o VACA..dar mare de tot
acum is varza nu numa cu greutatatea..cu sanatatea..
dar de pe 26 chiar inchei cred capitolul dulciuri si altele..altefl o sa crap ..asa mi-a zis dr
deci cum am regimul, care nu e ff greu ma pun cu burta pe el (poate o micsoreaza )
mie mi-a zis si piti ca mami e maleee, ale fundu' maleeee
pupa pitica mica

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput