Mamici din Arad (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bine ai venit pe lume Bogdan!
Nico, Cipri sa va traiasca!
Diana, felicitari inca o data! Si te mai asteptam pe aici...
Flavia, refacere rapida bunicii tale.
Azi vreau sa merg si eu la Real...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalogue_22" target="_blank">Aici am incercat sa gasesc ceva jucarii ce sunt la Real. Eu i-am luat la Vlad excavator.
Felicitari Diana pentru punctajul obtinut. Sunt sigura ca ai muncit mult ca sa-l obtii!
In seara asta e "noaptea cumparaturilor" la Carrefour. Concert Simplu si nu mai stiu cine. Merg cu fetele ca numa' bine or venit socrii la mine ieri si stau ei cu copiii.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada merg si eu cu Miha la Armonia. Poate ne vedem...cred ca tot Aradul va fi acolo.
Carmen eu am sunat la 8.20. Probabil apelul meu l-ai auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ne-am intors azi dupa masa de la Oradea, bineinteles ca n-am scapat aseara nicicum.
A fost super, ne-am simtit f bine.

Diana, felicitari!
Intreb si eu...ce specialitate alegi, tot cardiologie?

Am vorbit cu Niko azi, se simte bine si Bogdanel e cuminte, doarme si sta cu tzatza in gura. Luni ii lasa acasa.

Clau, nu mi-ai raspuns cu care politist ai dat examenul...

Anca, ai flacau mare de-acum!

Flavia, ma bucur ca se simte mai bine bunica ta.

Ada, mie nu-mi place la Real cum sunt aranjate, mi se pare o mare harababura, cel putin asa e la Oradea. Acolo tot timpul e aglomerat ca se da pe bonuri de masa, te lovesti de carucioare si e tare enervant.
Ieri s-a deschis OBI la Oradea (n-am fost), ceva ca Praktiker. Doamne cate se mai deschid...la intrare in Oradea se deschid 2 mall-uri vis-a-vis unul de altul...

Cristinacsa, voi ce mai faceti?

Am vrut sa mergem si noi la Armonia, dar suntem cam obositi de cat ne-am plimbat de ieri si mai ales copiii nici n-au prea dormit azi decat in masina.
Ne-am gandit ca va fi si super aglomerat. Sunt curioasa cat vor fi reducerile...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

A fost o decizie proasta de tot asta cu mersul la Armonia. Am facut o ora pana acolo din Micalaca si ne-am parcat...undeva vis-a-vis de parcarea lor. Groaznic oricum. L-am vazut pe Stratan, dar mie nu mi se pare ca e mare diferenta ca vad un concert la tv sau sunt acolo.
Alina, Obi se deschide si la Realul din Arad.

Mergi la inceput

Ada, chiar vroiam sa intreb cum a fost ca am mai auzit si alte pareri. MARE aglomeratie, reduceri nu, s-a si furat cica...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, felicitari! Ma bucur enorm pentru tine si intradevar esti de admirat

Miha, saptamana asta musai sa ne vedem

Ada, asteptam sa dai de veste Intre timp am fost la cafa in vecini si una din vecine ne-a povestit ce nebunie a fost pe acolo. Ne-a spus ca de la Lebada si pana la Expo (ca acolo si-a parcat masina) a mers tot in a-ntaia si ca a fost nebunia de pe lume, iar reducerile ca si inexistente
Aseara dupa ce am plecat de la Lavi ne-am dus in Billa, unde am ramas socata...doar eu, cristina si inca vreo 3-4 persoane

Alina, te rog mult spune-mi de unde ai luat statiile alea Ben10 ce le-ati dus cadou la Tudor. Ma dispera Raul sa-i scriu la mosu ca vrea statii de alea cum i le-a adus Dragos lu Tudor
si sa-ti raspund la intrebare...cu Stoita am dat examenul

Flavia, zici ca si la voi se strica treaba?

No ma duc s ama imbrac ca azi avem zi de plimbare...brrrr pe frigalaul asta...brrrrrrrr...ce fain era de aveam carnetu

Mergi la inceput

Salut!
Azinoapte a plans Vlad ca-l durea o ureche, s-a linistit dupa o doza de Nurofen. Unde sa merg la un orl-ist bun? Miha, tu stiai ceva despre problemele cu urechile.
Clau, plimbare placuta!

Mergi la inceput

Citat:
Alina, te rog mult spune-mi de unde ai luat statiile alea Ben10 ce le-ati dus cadou la Tudor. Ma dispera Raul sa-i scriu la mosu ca vrea statii de alea cum i le-a adus Dragos lu Tudor
si sa-ti raspund la intrebare...cu Stoita am dat examenul

Clau, nu noi am dus statiile Ben 10.
No, despre Stoita aveam o perere mai buna, eram curioasa daca n-a fost Fufezan.

Ada, dr.Korodi are cabinet vis-a-vis de spitalul ORL sau poti merge la dr.Vasica in Policlinica de copii (la Judetean), ambii sunt de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salutare! Ada, si noi la Korodi am fost cu Alex si mi se pare ok.
Am fost si noi aseara la Armonia, m/am intalnit cu Miha si cu Gabi.Chiar ca a fost o mare nebunie. Eu mi-am luat adidasi de la PlayersRoom si la Alex i-am luat o jucarie de la Miniblue si atat a fost.De pe la UTA am mers si noi mai mult cu a-ntaia.

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput