Mamici din Arad (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Somleac spune:
Salut,
eu sunt la lucru cam zombi, dar sper sa-mi revin. daca am inspiratie scriu mai incolo.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Bine ai venit pe lume, Bogdan! Nico si Cipri, felicitari!
Clau, imi pare rau. N-am uitat de tine, dar momentul la noi e cam nasol, o sa va vizitam zilele astea, te sunam inainte.
cu Mara 18.01.2007
Melania 14 spune:
No hai ca incerc sa scriu si eu cu Serban in brate.
Niko si Cipri felicitari !Bogdanel bine ai venit pe lume!Sa cresti mare,sanatos si mancacios!
Clau imi pare rau ca nu ai luat examenul.Mai erau fete pe aici care spuneau ca l-au luat numai la a treia incercare.Partea nasoala e ca iar tre' sa astepti sa dai scrisul.
Cristina nasol cu serviciul.Cred ca puteau sa-ti spuna de la inceput sa-ti cauti altceva.Bine ca e ok doamna care sta cu David.
Ioana bafta la examen!
Ada ce ti-ai luat de la Real?
Gabi asa de ocupata esti?
Miha nu pot sa-mi imaginez cum e cu 2 maraiti si nedormiti.Doamne cred ca e groaznic ce li se intampla prietenilor vostri.Iar ca parinte...fara cuvinte.Pana la urma e adevarat ce se zice,cum ca, atunci cand sunt mici copiii si problemele sunt mici iar cand cresc problemele sunt mai mari.Uite ca poti sa ai necazuri si probleme,ca parinte, si atunci cand nu te mai astepti.
Flavia cum mai e bunica ta?
Am uitat sa-i felicit pe Vlad si Alex pt actiunea scutecul!Felicitari!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Felicitari Nico pentru nasterea lui Bogdan! Sa fiti sanatosi si linistiti!
Pai de la Real am luat cate ceva... Sunt jucarii foarte faine. N-am vazut pe nici un site si la nici un alt hipermarket unele dintre ele. Sunt multe la oferte, destul de bune preturile, mie asa mi se pare. Si la Jysk imi place. O sa fiu cel mai mare fan Real, ca e cel mai aproape de mine.
Ioi de cate ori tre' sa sterg sa scriu iar. Si eu sunt zombi. Aseara m-am culcat la 10 ....si m-am trezit la 1. Mi-am facut o cafea si de atunci sunt in priza la muuulti volti! Nu stiu ce mai vroiam sa scriu. Ma duc iar in birou pana mai doarme Vlad.
aaaa...magazinele din Real nu-s deschise, decat Takko, Mondex si mai vreo doua, Inmedio si Orange parca. In rest...ca la romani. Unii intra cu mare fast la deschidere si altii sunt pe acolo cu zidarie si prelate prin vitrine...ca in curand tra-la-la, un nou magazin in galeria Real.
Clau, lasa ca-l iei tu... Nici o graba. Ii plina lumea de nebuni care taie si spanzura doar pentru ca pot. Poate nimeresti un politai mai calm. Al meu a fost super de treaba.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Ia uitati-va aici ! ce ziceti?
http://www.rezidentiat2008.ro/16112008/clasificari/M_page_1.html
si aici la 345http://www.rezidentiat2008.ro/16112008/clasificari/M_page_7.html
ASA DA-ASA NU !
flavia ramona spune:
Niko
Bine ai venit pe lume Bogdan! Sa cresti mare si voinic si sa o lasi pe mama sa doarma noptile!
Diana! Felicitari pt punctaj si pt ce inseamna el.
Carmen, bunica mea e mai bine cu operatiile, dar are si o raceala la plamani asa ca de azi a reinceput perfuziile si mai primeste si ceva tratament de intremare. Nu se poate misca singura, adica nu se poate da jos din pat si nici nu prea se misca mult singura, e fosrte slabita.
Clau, imi pare rau, dar nu te descuraja. Despre servici ce sa zic si la noi e mai nasol de cateva zile, da nu pot comenta aici.
Miha, .
Am uitat sa va zpun, am vazut-o pe Ioana imbracata in hainele lor si tare fain ii sta in ele.
gabitzica spune:
Felicitari Diana!Esti tare! Sa inteleg ca poti sa iti alegi ce specializare vrei daca ai luat cel mai mare puncataj?
Carmen am sunat-o Diana sa o felicit dar nu raspunde...
Carmen e unul din baietii lui Furau cel de pe 345?
Somleac spune:
Felicitari Diana Asta da realizare. Cu doi copii si sa inveti mare lucru. Sper ca de acum sa mai intri si pe aici.
Am fost in seara asta pe la Nico . Bogdanelu e tare micut si scump. Sugea cand am intrat eu. Nico e bine tare mobila si zambareata. Din pacate mi-am uitat aparatul foto acasa ca am sters-o englezeste sa nu planga Matia.
Gabi din cauza lu ficata a plans Matia intr-una pana cand l-am culcat. Si uite asa incet incet o sa ajung eu o soacra uracioasa, din cauza fetelor care-l fac sa sufere pe baietelul meu , manca-l-ar mama de cuminte, frumos si cu mama modesta.
Cica primesc sponsorizare numai daca vine Cipri sa stea cu el.
Ada ce jucarii? Da mai multe amanunte. Eu mai am de luat vreo 2 chestii pentru mos Nic si Craciun.
Flavia pentru ce am primit pupicii? Ii merit? Multa sanatate bunicii tale.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Melania 14 spune:
Da fetelor ,Diana merita toate felicitarile.E de admirat ca a reusit cu amandoi copiii sa invete.Vasile statea cu ei dupa ce venea de la servici dar tot in casa,adica numai ca nu erau amandoi pe capul ei, ca in rest.Eu am scris aici fara sa o intreb daca-mi da voie .Acum ca a luat rezidentiatul cu brio nu mai e asa secretosenie .
Gabi ai sunat cumva pe la 8-8.30?Eram la ei si doar eu am auzit telefonul intr-un tarziu,fiind in camera cu Serban.
Da, asta inseamna Gabi, ca va putea sa-si aleaga ce specializare vrea atat in Arad cat si in tara.Practic e a V-a pe tara.Ea isi va alege ceva in Arad.Pe 345 e Furau jr.si inaintea lui cu 2 pozitii Cioata jr.
Flavia insanatosire bunicii tale.
Miha asa-i cu iubirea.
ASA DA-ASA NU !