PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 21
LunaNoua spune:
E unu noaptea, Daria sta in pat si numara, si vorbeste cu ursu. Vaaaaai ce mila imi e de ea
Nu are somn, si eu nu o las sa se dea jos din pat, si draguta acum sta pe intuneric, in pat, si vorbeste cu ursuletul 

Efectv nu poate sa adoarma. Cate ore ar trebui sa doarma copiii la 3 ani?
blog
dana_ene spune:
Buna dimineata, mamelor "fara titlu".
Hopa, care va sa zica si tu Deea esti stresata cu educatoarele si invatatoarele. Ne luam de mana
.
Cautarile le-am inceput intreband si-n stanga si-n dreapta, la copii, parinti si cadre didactice din cele 2 scoli. Mama a predat pana anul trecut la una dintre ele, si, din pacate nu are prea multa incredere in invatatoarele care vor lua clasa I in 2010, cand incepe Oana. De aceea, am incercat sa iau legatura cu alte cadre de la cealalta scoala. Insa nu am prea multe informatii. Dar... continuam
.
Denisa si Ingrid, eu nu cred ca trebuie sa va faceti probleme. Daca fetele sunt dornice sa primeasca informatii nu e nimic rau in asta.
Oana a fost asa, stia mult mai multe decat Roxana la aceeasi varsta, si acum stie multe, dar incet-incet a prins gustul si a altor activitati, cum sunt patinajul, povestile si joaca cu sora-sa.
Pot sa va spun ca la ea in grupa sunt destul de multi copii care sunt mult mai evoluati decat spune programa ca ar trebui sa fie, dar educatoarele stiu sa-i atraga pe toti si gasesc multe informatii noi pentru ei.
In acelasi timp, cred ca e absolut firesc sa va intrebati daca va fi bine.
Dar eu zic ca va fi.
Daca veti citi la mamicile din grupa Oanei, la NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003, o sa vedeti ce de copii isteti sunt. Este acolo Alex, care are o pasiune pentru stiinta, si face atat de multe lucruri interesante. Mai este Andrei, care stie o multime despre dinozauri si despre altele. Sunt mult mai isteti copiii din generatiile acestea, dar pentru mine e un motiv de mandrie.
Asa ca, din punctul meu de vedere, numai ganduri bune pentru fetitele acestea istete foc, Emma, Dianele, Daria, Ioana.
Bravo!
Daniela, ce face Ioana? Cum e vremea la voi?
Eu sunt acasa doar cu Roxanica.
Cosmin a plecat cu Oana la patinoar, la antrenament.
E foarte urat afara, ploua de azi-noapte.
Am vazut ce vreme e prin tara, ce de ninsori. Oooo! Ce le-ar placea si frunzelor mele sa vada zapada.
Oana mereu ma intreaba cand vine iarna? ![]()
Sigur mai aveam ceva de spus. Dar am uitat. Ups!
Gata, ma duc la bucatarie sa le gatesc ceva bun pentru cand se intorc de la patinoar.
Pup!
miraklucker spune:
buna dimineata.
...am putin timp asa ca incerc sa va scriu cate ceva
Va multumesc muuuult pentur urari. Si voua sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si voiosi.
....dar nu stie sa spuna cati ani are. am tot exersat cu ea, si i-am tot spus, ba pe romana ba pe germana, si data cand e nascuta. Cand o intrebi isi prinde degetul mare cu mana cealalta si cracaneaza degetele.......si zambeste, cica" spune tu"
Ingrid...numai atatea poze am. eu cum nu am fost acasa, a facut barbatu dar el nu de agita asa ca mine la facut poze. Le-am mai facut o tura eu pe searacand tortul era deja injumatatit.
Daniela...imi pare rau de Ioana. Asa e cu gradinita asta, pana nu-si formeaza sistemul imunitar se imbolnavesc su iar imbolnavesc. Eu ii tot repet la al meu sot care e disperat cand e unul mai mucos, sa fie fericit ca e numai asta. Sunt altele mult mai rele.
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui marchplayer Mira, LA MULTI ANI DARIEI!!!! Te intrebi cand au trecut patru ani...Eu cred ca am cunoscut-o cand avea vreo 10 luni. Superb tortul si cred ca foarte bun dupa cum dispar bucatile din el. Vad ca si alor tai le place la nebunie sa sufle in lumanari. Sa ne spui ce cadouri frumoase a primit mandra. Parca n-ar fi nici o diferenta de varsta intre Selin si Daria. |
....asa deci tu ma spionai de mult
Si tu ai doi frumosi. am ramas uimita cat de mare s-a facut Rares, si ce cretulin e, si Ioana o adevarata domnisoara.
Nu, nu e diferenta intre ele, si cu cat cresc parca diferenta se estompeaza. Mi-a fost destul de greu la inceput, dar acum e foarte frumos, ...ma gandesc de multe ori cum ar fi fost Daria fara surioara ei. Sper sa ramana asa apropiate si cand vor fi mari.
Cadouri....a primit de la nasul ei un puzzle cu 3 desene cu bambi. A nimerit-o pentru ca ei ii place sa faca puzzle, si acum tot asta face, de la noi o carte cu printese
Dana ti-am vazut printesele pe patine. Ce frumoase!!!!........
al meu i-a utilat pe toti 3 cu skiuri. cica anul asta e randul Darie sa invete, dar sunt sigura ca piticoata mica va invata inaitea ei.
Deea..tu-mi lauzi tortul meu????.........ce sa spun eu de ale tale??. .....
.....la noi ninge. la 7.15 Daria vine ca vijelia la noi in dormitor strigand "schneeee, schneeee" radea si canta si topaia in pat ca a venit zapada
V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noi am tras o tura de cumparaturi, i-am luat cizme Dianei si pantaloni si manusi. Cam atat, stam cam rau cu finantele, trebuia sa primim niste bani, dar s-a amanat. Pe saptamana viitoare, musai sa-i cumpar niste bluze si gata, ca are destule.
Deea, orgoliul e foarte bun. Laudele le meriti pe deplin. Asa sa te gandesti.
Orele de somn? Cam 10-12 ore ar trebui sa doarma. Dar unii au nevoie de mai putin, altii mai mult, depinde de copil. Ce e benefic, sa doarma intre 21-23. Atunci e cel mai bun somn, atat pt copii, cat si pt adulti. Imi pare rau ca Daria s-a sculat, poate a dormit dupa-msa si nu mai avea somn? Of, saracutza, sa stea ea cuminte acolo...
Mira, si Diana imi replica: spune tu, cand nu are chef de ceva. E o smechera, la fel ca Selin...
Ce fain ca la voi ninge. Pe aici cica maine sau la noapte. Om vedea.
DanaE, foarte bine ai spus. Ma bucur sincer sa aud ca mai sunt si altii. Ca la cate observatii am primit, ar fi trebuit sa bocesc zilnic. Nu mai imi pasa...
Daca Diana picta toata ziua, ce de laude auzeam: vai, Picasso, Sisley si Gaugain. Daca statea la pian, vai, micul Mozart si marele Chopin. Ei, citeste? Umerii se lasa in jos dezaprobator, se aud murmure de indignare: mama nebuna ce esti, stresezi copilul...
Intelegi de ce ma supara etichetarile abusrde?
Fug sa fac curat, inca n-am inceput.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
SUBIECT NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129776
Am uitat sa il pun aseara aici.Eu acum m-am trezit,va citesc si revin.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">