PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA asa maaai,alta viata!!! E grozava Emma nu numai ca le stie ,dar si scrie bine literele cu toate ca ii e mai greu fiind stangace!!! Bravo,bravo,bravo!!! Si de ea si de mami ei sunt mandra
Noi deocamdata incercam sa supravietuim si daca nu suntem la zi Poate colo mai la anul incep sa o invat si eu literele daca am timp , chef si daca vrea ea,binenteles !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA dar cine-i eric17? De unde pana unde?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Eric e fiul nasilor lui Alex, cu 1 an mai mic ca EMma-si pt ca nu mai aveam combinatzii de nume, l-am pus pe el caci clar nu uit.
Stii de ce mie frica mie, ca acum e avida de info si cand va creste va fi asa de satula ,incat o sa treb sa o controlez mereu-sper sa ma insel.
Bafta cu DIana, sunt sigura ca va vrea sa le invete.Eu am noroc si de Montessori, ca si acolo lucreaza cu ei.MErg la treburi ca trag toti de mine,si e vineri

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

DENISA lasa ca n-o sa se plictiseasca nici mai incolo si dupa cum o stiu, va fi tare cuminte si constiincioasa!

Eu am sunat sa vad ce face Diana,cica face ... puzzle.I-a cumparat frate-meu unul azi si dupa ce am tot intrebat-o pe mami,am aflat ca e cu 30 de bucati si are desenata o casa si purcei,e clar ca o fi cu povestea Cei trei purcelusi .L-a si facut deja singura , nu s-a lasat ajutata,tot striga la mami: "TU NU VOLBI! TU NU PUNE MANA!"
Inainte de puzzle a alergat si sarit ca de obicei de-a dat cu fruntea de podea again Si pe picioare e toata numai vanatai,iar la frunte nu trece una, pana apare alta,zici ca e baietzoi nu alta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Pai asa mai Denisa, ce dracu, ca doar n-o fost asa de greu!
Hai, ca deja suntem doua in clubul mamelor nebune! Ma si simteam aiurea, asa singurica...
Ma uit imediat in drop.
Moni, exista si cu 30? Eu luam urmatorul dupa 25, pe cel cu 35 de piese. Bravo Dianei, vezi ce bine avanseaza? Si ce repede?
Lasa mai, nu e chiar asa timida, poate i-o fi fost putin rusine de dentista, poate era obosita...Doamne iarta-ma, ca nici mie nu mi-ar place sa stau tot cu gura cascata...la varsta ei se comporta foarte bine!
Cu poezia, zic ca o fi sictirita, mai faceti o pauza, si reiei.
Anda, ai mai pus un film? Musai sa-l vad.
Fetelor, aici e jale, furtuna in toata regula. Sper sa nu ne inunde iar, acum cateva luni ne-a intrat apa in garaj, o noapte intreaga am tras sa curatam.
De fapt, ma uit mai incolo la filme, ma duc cu sotul jos sa vad cum stam cu apa de la scurgeri.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Doamnelor-multumim de aprecieri.
Daniela-nu am cantecelele mp3 din pacate- le am la tv pe un joc si le stie si de la gradi-dimi s-a trezit cu feliz navida si gingle bells-e asa de haiaosa, ma bucur ca le prinde corect.
A si Alex in general o lasa la scris, dar aseara l-am pus pe Dr sa il supervizeze totusi.
Ingrid-bafta,sper sa nu ai nepalceri cu apa.
Va pup pe restul si weekend placut!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

INGRID ha ha v-a ajuns furtuna? Ca era prognozata la noi in seara asta si deocamdata numai ploua nasoooooool De puzzle am intrebat-o pe mami de 3 ori daca nu e cumva cu 36 de bucati si a zis ca scrie 30 pe cutie,acum ce sa zic,o sa il vad eu daca il va aduce Diana acasa si mie mi se pare ciudat sa fie cu 30.
Si eu fix asa m-am distrat acum seara gandindu-ma la faza ca acum mai ai o companie in nebunia ta Chiar voiam sa ii scriu Denisei.

Io ma stric de ras p-aci.A venit husbandu' si mi-a trantit pe masa un supliment de la o revista,sunt cateva pagini cu poze cu pozitii, cica sa imi aleg Si e detaliat: cate calorii se ard,ce pericol ameninta,unde se poate practica ... in cort,in natura ,pe plaja.Lipseste una esentiala,la PC citind pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,

Multumim frumos pentru aprecieri, ne bucuram ca v-au placut filmulete, mai pun, ramane doar sa ma prind de ce sunt inguste.
DANA, am primit mailurile, saru mana muuuuult de tot, esti o scumpa.
MONI, tare Ghita, pai ia vezi, poate bate omul apropuri si tu stai pe DC
Bine ca a fost cuminte Dia la dentist, of, saracuta, greu greu cu copilasii astia, mie de exemplu mi se rupe inima cand trebuie sa ii pun supozitor puiului meu, in seara asta i-a pus tati unul ca ii avea febra, eu nu suport sa ii pun ca urla la greu. Dar e singura metoda de a-i scadea febra repede.
INGRID, sper sa nu va inunde, aia ar mai lipsi, dar nu cred, ca doar au zis ca ninge, nu?
Se pare ca si la noi o sa ninga, trebuie sa ma uit pe un site meteo, dar asa zicea George.
DEEA, frumos articol, nu cred ca am apucat sa iti spun, foarte frumos. Esti o mamica super, bravo tie.
DENISA, bine ca ai pus in drop, asa pot si eu sa le vad, intru imediat sa ma uit.
Fug si eu la nani, pe maine, sa aveti o noapte frumoasa.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare natiune (era sa scriu mame nebune )

Ingrid, deloc nu esti singurica. Si asa nu avem titlu, ar merge mamele nebune ?

Multumesc ca sunteti mandre de mine. Asta este cel mai mare compliment. Mi-a crescut orgoliul pana la cer . Trebuie sa trag cu harponul dupa el, sa il aduc inapoi pe pamant, si sa ma apuc de treamba

Denisa, eu nu sunt deloc la zi. Sa cred ca nu am sanse sa supravietuiesc ?

Eu m-am culcat cu Daria la 9 juma sa o adorm, cu gandul sa ma trezesc la 12 sa lucrez. Ce ziceti .. ca s-a trezit Daria inaintea mea . De la 11 are deja multe tentative de a se da jos din pat Ma astept peste vre-o juma de ora sa vina la mine sa faca "treamba"

Noapte buna

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Gata, nici vb de inundatii, asa ca pot sa mai stau nitel pe net.
Denisa, m-ai lasat masca, adica Emma, naturel! Extraordinar, mai ales ca e stangace, se incadreaza intre linii, scrie frumos..bravo! Bine ai facut ca ai pus in drop, se vede mai clar. Emma e foarte cuminte, iar Alex am vazut ca nu o deranjeaza. ce tot zici de Dragos, am vazut ce frumos se joaca si alearga cu copiii.
Ai intrebat daca Emma nu se va plictisi la scoala. Pai uite, am o prietena in Germania, 3 copii, baiatul e acum in clasa I-a. Stie doar 6 litere si uraste scoala. In fiecare zi urla ca nu vrea. Poate daca le stia, altfel se punea problema. Dar acolo, la gradinite nu se invata nimic de genul asta, scris, citit, socotit. Eu zic asa: daca se plictiseste, sa-si ia o carte in banca si sa citeasca. Dar e alta atmosfera, colegii, alta metoda de predare a profesorilor, sunt convinsa ca nu va avea timp sa se plictiseasca.
Anda, am vazut filmul. Saracul baietel, dupa ce e bolnav, il mai supui si la lectii de dictie. Dar a cerut corect pana la urma, manca-l-ar mama pe el de scump ce e! Mai bine ca i-ai dat un antitermic, noaptea le creste repede temperatura. Ai si tu grija de tine. si sanatate!
Moni, si Ghita ce aluzii "voalate" baga.. Vorba lui Anda, ia vezi ce doreste omul, ca s-o fi saturat de netul tau.
Azi, Diana a facut o casa. Din cuburi. A vrut sa o imite pe cea de pe cutie. O sa-ti arat maine ce a iesit..ca statea si studia capacul, mai punea o piesa si tot asa. Am facut poze, ca sunt inca mirata de ce a reusit. Si tot azi, cica vrea sa coloreze. Eu bucuroasa, ii dau creioanele si cartea si plec in bucatarie. Deodata o aud: mamii, hai sa vezi! Ma duc, ea facuse un patrat mare din creioane. Cica: nu colorez, azi e ziua patraturilor!! Si dupa ce i-am explicat cum se spune corect, a mai facut un triunghi si spunea ca vrea si trapezul...dar nu-i iesea, ca creioanele erau de marimi egale. Off, si eu care ma bucuram prea devreme cu coloratul.
Daniela, mi-am amintit de prepelita aia. Nu mi-a adus tipul cu care am vb, o fi uitat. Trebuie sa-l sun maine. Uite, incep eu sa-i dau si iti spun cum e. Ce-ti mai face puiuta, cum se mai simte?
Vad ca doar eu bantui prin zona, maine am de facut curatenie, ca azi a fost sarbatoare. Sau ma rog, ieri, ca e trecut de miezul noptii.
Maine ma uit si la DanaE la poze, n-am vazut decat pe alea cu patinele.
Noapte buna, fetelor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput