Voinicelu,Genoveva sau ABC Kindergarten

Voinicelu,Genoveva sau ABC Kindergarten | Autor: mumyca

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre aceste 3 gradinite.
Care dintre ele prezinta mai multa incredere si au educatoare sufletiste

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am incercat sa-mi duc pitica (2 ani si cateva luni) la GENOVEVA. Am stat cu ea cateva ore, tot asteptand sa vina educatoarea de la grupa ei de varsta sa mi-o ia din brate si sa se ocupe de ea. Vreau sa va spun ca am stat de la 8.30 pana pe la 11 si nu ne-a bagat nimeni in seama. Pana la ora 9 aveau program de voie, toti alergau in aceeasi sala (mare) de clasa, care cum il iataia capul, mici si mari la un loc. Cand fii-mea si-a facut curaj si a inceput sa alerge si ea printre ei, a imbrincit-o un baietel (din greseala, evident) si s-a speriat. Dupa care au facut "inviorarea" si s-au impartit pe grupe de varsta. In sala mare a ramas fii-mea si inca o fetita, de 1 an si 9 luni, asteptand chipurile educatoarea.

Ca sa nu ma intind in povestit, iti spun doar ca nu au educatoare si spatiu rezervat copiilor mici, nu se ocupa nimeni de ei, desi ei zic ca primesc si asa mici. In afara de sala mare, in care desfasoara activitati specifice (cursuri de dans de exemplu), au doua camere destul de inghesuite unde sunt grupele, unde si mananca. Nu au deloc curte sau spatiu de joaca, mi-a zis directoarea ca ii duce in parcul Titan sau prin imprejurimi. Impresia mea a fost total defavorabila, nu sunt pregatiti sa se ocupe de copii mici, iar pentru cei mari ... mi s-a parut o abordare de moda veche ... N-as putea sa spun exact ce, dar nu mi-a placut.

Acuma, depinde si de varsta copilului tau si de cum se adapteaza el ... Sfatul meu este sa te duci la toate si sa le vezi "pe viu", eventual vezi si ce activitati fac copiii ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput