Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

si eu il vand pe-al meu ca m-a suparat rau azi...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchi, ai nostri (ca brazii) sunt cumva frati? ...macar pe tine nu te-a facut "cotoharla"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Claudia, welcome! Iti seamana Patrick foarte mult!

Am uitat de La multi ani celor nascuti pe 16!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Realitatea e ca ma mai cheama si pe mine lumea in vizita, dar pentru ca am barbat mut si antisocial de cele mai multe ori am fost nevoita sa refuz politicos...acuma nu ma mai suna nimeni!
Azi ne-a chemat pe la ea amica cu fetita colega cu Ilinca de gradi care au fost ieri pe la noi( de fapt si ieri ne chemase dar pana la urma au venit tot ei la noi ca am dat-o eu cotita!-cand am aflat ca fata se pregatise cu placinta am murit de rusine si am promis ca trecem azi!)- dar sotul meu iubit a refuzat categoric sa mearag pe motiv ca nu poate sa rateze nici un meci!

M-am bosumflat si am plecat cu amandoi copii, astia n-au nici lift la bloc si a trebuit sa il rog pe Adi sa-mi care cautul cu Seb pe scari....
si acasa cand ajung ca unde scrie ca trebuie sa-l spele el pe Sebi?( dupa ce il bagase repede in cada cu sora-sa si se trantise iar in par sa mai vada inca un meci- ca necuratul m-a pus sa schimb abonamentul la cablu si sa trec pe RDS!)

Anyway, m-am oprit la Jidvei ca sange de leu n-am chef sa beau in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Multumim de urarile de ziua lui fi-miu, la fel va doresc si voua!

Sunt gri de invidie (eram verde, dar m-am ofilit), se vede CLAR ca intalneala v-a priit, sa vedeti cum ar fi fost daca veneati la aer curat cum era !

DECI in viitorul apropiat (2-3 ani ) voi ajunge si la Cluj, si la Bacau, deci pazea! La Capitala nu stiu cand ma incumet, dar poate se muta Capitala in provincie pentru putin timp...

Sunteti niste dragute!

Matei e plangacios, maine pleaca soacra si sotul imi vine marti noapte... Si iata-ma stand aici, cu laptopul in brate, soacra pe canapea, in timp ce sotul a iesit cu colegii la un vin fiert in Viena... nu ati muri si voi de oftica?? Unde credeti ca as vrea sa fiu??

SIMO; hai ma sa ne vedem si noi! Si sa iti fie de bine, 29 de ani!!! Si ce ziceai de bebe?? OAU!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

ANUNT IMPORTANT!!! COTOHARLELE RANDUNELE ORGANIZEAZA IN PERIOADA 17-30 NOIEMBRIRE TARGUL DE BARBATI PE MUNTELE COCOSU'!
veniti cu mic, cu mare!
pana acum am inscris pe:
-mr. tide, by ariel_7000
-nea mielu' by tuchita

mai ofera cineva??? haideti, ca se apropie curatenia de Sarbatori! trebuie sa-i puneti la smotru! noi o sa avem treburi serioase: o sa fim Duamne iar!

Mergi la inceput

Draga Ariel ( apropos fi-mea in seara asta la baie zicea ca e Ariel- s-a uitat azi a mia oara la desene cu Mica Sirena!), nu stiu daca sunt frati, cotoharla nu m-a facut, ca asta e cuvant de la Moldova si el nu cunoaste limba! Cine stie cum s-o zice la ma-sa acasa!

Si ca mi-am adus aminte de ma-sa, Cristina, sa-nteleg ca s-a reparat computatorul si vii mai des pe la noi?
Eu chiar as pune-u de-un munte, ma uit maine in calendar si vin cu propunerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ANUNT IMPORTANT!!! COTOHARLELE RANDUNELE ORGANIZEAZA IN PERIOADA 17-30 NOIEMBRIRE TARGUL DE BARBATI PE MUNTELE COCOSU'!
veniti cu mic, cu mare!
pana acum am inscris pe:
-mr. tide, by ariel_7000
-nea mielu' by tuchita

mai ofera cineva??? haideti, ca se apropie curatenia de Sarbatori! trebuie sa-i puneti la smotru! noi o sa avem treburi serioase: o sa fim Duamne iar!

aqm ras cu lacrimi!
eu fac galerie la licitatie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

veniti cu mic, cu mare!
pana acum am inscris pe:
-mr. tide, by ariel_7000
-nea mielu' by tuchita

Aoleao...yo zic sa nu-i vindeti ca altii ca ei nu mai gasiti Al meu asa zice si eu sunt perfect de acord

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

na, poftim!!! acum si nicoleta! unde ai vrea sa fii? la targul de barbati? sa-l vinzi pe al tau, ca e la vin cu baietii?

tuchi, pont! varsa si tu din greseala o glastra cu apa in televizor si scapi de belea! si poti sa dai vina pe seb, ca e mic si nu stie sa vorbeasca . daca te mai intreaba "unde scrie?", raspunde-i, ca mine:"in Codul Familiei, draga! ala de l-ai semnat fara sa asculti cand ti-l citea tanti aia, atunci cand ai zis "da" "

Mergi la inceput