Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
bubu05 spune:
Fata, dar tu de ce nu te loghezi cu nik-ul tau, ha? nu-i bai, ca am vazut-o pe China mumoasa!
Mimo, deci ai baut rau! am zis ca-i sunt mari cand am venit de la mall, adica pe la 3 dupa-masa si acum, pe seara cand l-am incaltat cu ei nu mai erau mari daca a dormit baiatul si a papat tot a crescut ca Fat-Frumos
Am baut si eu nitel, sa fiu in ton Cateva guri de sange de taur, preferatul meu si cu kek de la masina in lipsa de cozonac...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
CristinaGoji spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
1sa ne fie cu pardon, silueta nu mi-o mentin caci este in continua scadere fara nici un efort , am mai putine kile decat cand am ramas insarcinata 2ps2. cristina, miha...vine ea si vremea noastra...caci, daca ajung in romania, Clujul, Baia Mare si Bacaul sunt musai pe itinerar...Bucurestiul ma indoiesc SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! |
1. BRAVO!!!
2.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
p.s. 3 - DU-TE FATA LA CULCARE!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ariel_7000 spune:
mimo, da' de ce vrei clipul ala? te apuci de facut sport? hahahha !
da' ce ai avut cu bietul copil de i-ai dat tort??? vrei sa ajunga ca mine de la atata zahar? ...adica: frumos, destept, amuzant, persoana ideala :)))
si da!!! dulcele face foame!!! cica daca mananci un carbohidrat cu absorbtie rapida, iti creste glicemia, apoi pancreasul secreta mai multa insulina, se "ard" zaharurile rapid, apoi faci hipoglicemie!!! eeeeee! ce zici??? sunt tare?
tuchi, cand iti faci cabinet privat ma iei de asistenta? sunt tare la teorie!!! stiam pe vremuri si ciclul krebs ...invat repede, sunt simpatica, daca te enerveaza vreun pacient ii dau un cap in gura , il marai, il musc
bubu, la ce ritm de crestere are stefanutz, cred ca in 2-3 sapt ii vin sosetele de la prietena mea, ca sunt pt marimile 31-34...eu am luat deja 2 seturi, ca e 10 ron setul ...da' cred ca i le dau lui alex, ca teo nu creste asa repede
si eu beau acum crema de wisky ....am si sange de taur (si la propriu si la figurat:))), am avut si de leu, dar l-am baut!
lianaaaaaaaa! unde esti???
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
VALENTINA C spune:
Multumim de urari!!!! Facem cinste!!!, ca de maine am auzit ca intrati la cura!!
La multi ani, Simo!!!!!!
La multi ani Matei!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
clauclau spune:
Heloo girls!!! Va faceti de cap, hai? Oare cand oi putea sa bag si eu un paharut de ceva acolo de veseleala? Trebuie sa discut serios cu Rebecca!
Clodute, ma bucur ca ai inceput sa scri. Dar ia sa-mi spui tu mie, cum ai rabdat sa nu te bagi cu noi la povesti cand fiecare isi spunea povestea testului de sarcina, a sarcinii, a intalnirii cu actualii soti, a nasterii, etc! Nu-ti venea sa te bagi sa pove si tu de voi?
Am avut o Rebecutze cumintica azi, am fost la socrii, a stat cu mamaie sa pape si mami ei linistita, apoi am fost la Cora si a dormit in scoica sa caste masa ochii peste tot. Mi-am cumparat pijamale frumoase ( sexoase ) si lui Rebe un puloveras foarte flumos! Apoi acasa s-a jucat pe jos cu jucariile ei, le-am rasturnat langa ea si si-a facut de lucru mai bine de jumatate de ora, a stat si in jumper mult..., dar totul este sa ma vada pe langa ea...
Mai revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ariel_7000 spune:
auzi mai mimo...m-am luat de al meu ca a uitat sa-mi zica ca a luat sacosa de la clau de la tine si...ma intreaba daca nu mai facem o alta intalnire, ca sa scape de mine iar o zi intreaga ....a zis ca sunt "cotoharla"
apropos, m-am hotarat sa-l vand pe barbat'miu!!! il dau ieftin!!! face mancare, curat, cateodata e si simpatic, nu mananca mult,e vegetarian, doarme putin, arata bine si e-n putere:)) cu parul sta el mai prost si cu memoria (dar asta nu e musai un dezavantaj), in rest e ok ...numa' ca se intoarce inapoi la mine, ca e ca porumbelu' voiajor si...unde e mai bine ca la nevasta-sa, cotoharla???....se vede ca am baut, nu? hac! hac!
cand imi va disparea ranjetul de pe fata? ala pe care-l am dupa ziua de ieri?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tuchita spune:
hai noroc si la mai mare!
eu beau un "leasing" de jidvei si mananc pizza cu blat facut in masina de p[aine!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
PIDANA spune:
MIMO, IERTARE, dar trebuie sa ma laud si eu, mai ales ca am si dovada.
VORBESC
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze