Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Nah ca s-a suparat ca nu-i televizeaza astia meciul si a plecat pe stadion sa vada repriza a doua! Vedeti voi, are si defecte, e microbist si pescar! Nu l-am pus niciodata pe lista randunoilor perfecti, va aduceti aminte?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 ANUNT IMPORTANT!!! COTOHARLELE RANDUNELE ORGANIZEAZA IN PERIOADA 17-30 NOIEMBRIRE TARGUL DE BARBATI PE MUNTELE COCOSU'! veniti cu mic, cu mare! pana acum am inscris pe: -mr. tide, by ariel_7000 -nea mielu' by tuchita mai ofera cineva??? haideti, ca se apropie curatenia de Sarbatori! trebuie sa-i puneti la smotru! noi o sa avem treburi serioase: o sa fim Duamne iar! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
Arielu, dar ai servit ceva
Fata, pai 31 nu-i vine nici lui Vlad...are abia 27-28
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Clodute spune:
ClauClau, asa e... mi-a fost greu sa nu spun si eu povestea mea din timpul odiseei de la burtici...dar uite ca eu am rabdare...tin totul in mine pina ....spun totul la sfarsit...
CristinaGoji spune:
Arielule - ai fost tare cu masa tacerii, rad pe infundate aici, ca mi-am pus pruncii la somn!
Tuchi[/b - da,da Leu ii si al meu!
[b]Clau si al meu acasa ar vorbi intr-una, la telefon, sau ca sa ma sacaie pe mine, dar cand iesim in societate (oare cand iesim??? ca nu mai stiu cand am iesit cu el ultima data) zici ca si-a inghitit limba. De cele mai multe ori imi zice sa merg singura.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Cristina, la mine si-n societate, oriunde mergem e in centrul atentiei, vorbeste mult, e amuzant, foarte, foarte prietenos! El e Varsator, eu sunt Gemeni...
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Iar cu cremele ( nu va inverziti va rog ) presteaza cu o crema pentru fund, una pentru abdomen, alta pentru tot corpul, etc...Cand se apuca de mine, isi ia toate cremele langa el si e foarte tacticos, nu face pe fuga, chiar ii place sa se ocupe de mine...V-am zis ca ma si epileaza, ma si vopseste cand nu merg la coafor? Deci, nu-l dau! POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Bey,al meu nu e deloc mutulik,e chiar taca-taca...mai ales sa-i dai si un paharel de sange de taur,ii acopera pe toti....pe mine ma supara cu altele..gen,il uita Dumnezeu la calculator/tv si nu misca nik prin casa,se ospateaza si dispare de parca ar avea menajera,de cremuit ce sa mai zic...dar mi-s multumita ca nu ,nu-mi vine acasa pe 7 carari etc.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
tuchita spune:
ca sa revin on topic inainte de a ma imbata de tot...pe seb l-a lovit foamea azi rau de tot! a bagat spanac cu ou pt prima data, a mancat galuste cu ou cu albus cu tot din supa noastra facuta cu sare si lapte la greu!
Cred ca in curand renunt la piureul de legume facut si congelat si il trec la cratita noastra, gatesc fara sare ( oricum nu fac eu mancarea prea sarata!) si am terminat balciul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
clauclau spune:
Stela, exact, fiecare randunoi are calitati si defecte, asta e clar. Trebuie sa le punem in balanta si sa vedem ce parte inclina mai mult...NU EXISTA BARBATUL PERFECT!
POZE
POVESTEA NASTERII
Clodute spune:
Bi brother, am fost cuminte, te rog ma lasi sa vorbesc cu fetele pana se culca ? am dat de mancare la cupchil, am culcat cupchil... te rog...