Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Al meu vorbeste prea mult! Daca n-am chef in vreo seara de el sau ma vede prea ocupata cu copiii vorbeste la telefon cu orele! Nu-i tace gura...si cand face treaba prin casa e cu telefonul lipit de ureche...

Iar cu cremele ( nu va inverziti va rog ) presteaza cu o crema pentru fund, una pentru abdomen, alta pentru tot corpul, etc...Cand se apuca de mine, isi ia toate cremele langa el si e foarte tacticos, nu face pe fuga, chiar ii place sa se ocupe de mine...V-am zis ca ma si epileaza, ma si vopseste cand nu merg la coafor? Deci, nu-l dau!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Simo! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

LMA si bebeilor de azi si Mateilor!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau- dar dupa cremuit primeste premiu? asta ca sa caud nod in papura...
ca strugurii sunt acri!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara, dragele mele, ...am citit tot ...acum am venit din vizita, am dat cupchilului de mancarica si l-am pus la nani...si evident am trecut la citit.
Am vazut multe aprecieri...am vazut ca radeti de un om timid ca nu are talent la compunere... dar uite ca nu ma rabda sufletul si SCRIU...
Nu am prea multe de spus ... dar SCRIU (sa nu credeti ca am baut... nu...dar incerc sa scriu mult ca sa umplu pagina ... sa se creada ca am talent la compunere...)
Va multumesc mult pentru aprecieri inca odata.
Eu scrisesem 10 mesaje...repede repede...dar cine stie...
Acum sper sa apar si eu in rial live.
Nu mai tin minte ce am citit si nici notite nu iau (vezi link-ul de mi-l cerea Mimo) retin si eu partea "sociala" a forumului...ca mie asta imi lipseste... Asa cum spunea si Nicoleta...si eu vorbesc si pentru sotz deci va dati seama ce liniste e la noi acasa (si Tuchita a observat ca eu nu am scos un cuvint la team buildingul randunicesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ANUNT IMPORTANT!!! COTOHARLELE RANDUNELE ORGANIZEAZA IN PERIOADA 17-30 NOIEMBRIRE TARGUL DE BARBATI PE MUNTELE COCOSU'! - MUNCA IN FOLOSUL SOCIETATII: CURATENIE DE SARBATORI!
veniti cu mic, cu mare!
pana acum am inscris pe:
-mr. tide, by ariel_7000
-nea mielu' by tuchita
-"mutu'" by cristina

daca luati 2, pe al 3 lea il primiti bonus!!! ...

nico, eu zic sa-l dai! acum, ca e oferta! ....vrei curatenie? ii iei pe ai nostri...vezi oferta de mai sus. esti in avantaj!

clau, pe al tau nu-l vand eu!!! il tin de mascota! il dau exemplu la "ASA DA!!!" ....auzi??? da' cate maini are, de tine atatea creme? al tau este mr. shivu (derivat de la shiva:))...
si al meu ma vopsea, pana m-a convins sa ma tund ...acum inteleg eu de ce:)))

mimo, pe care "al tau" il dai gratis ?

tuchi: imagineaza-ti intalnirea lor:"masa tacerii"...nu-i de mirare ca a fost facuta de un barbat

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Nu Tuchi, nu primeste nimic, facem asta dimineata inainte sa plece el la treburi, cu Rebecca langa noi in pat care se joaca cu o jucarica ceva sau cu telecomanda... Ar vrea el saracu' dar cum stau toata noaptea treaza dupa fundu' lui fiesa nu indrazneste sa traga de mine prea mult! Eu cred ca-i place sa ma dea cu creme tocami sa mai puna mainile pe mine!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Eheee Ariel, pe rand mami , pe rand cu cremele , nu le amestecam !

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

de cand l-am rugat acu 100 de ani sa ma ajute sa ma vopsesc nu mai comenteaza cand ma duc la coafor....
claudia, un barbat de vanzare, ceva?

Daca stau sa ma gandesc....al meu ar avea nevoie de o apgradare, sa-i bag ceva din Softul lui Paul al lui Clau...si da si el la schimb capacitatea de a sta cu copiii!( cand nu e meci, ovcors!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ANUNT IMPORTANT!!! COTOHARLELE RANDUNELE ORGANIZEAZA IN PERIOADA 17-30 NOIEMBRIRE TARGUL DE BARBATI PE MUNTELE COCOSU'!
veniti cu mic, cu mare!
pana acum am inscris pe:
-mr. tide, by ariel_7000
-nea mielu' by tuchita

mai ofera cineva??? haideti, ca se apropie curatenia de Sarbatori! trebuie sa-i puneti la smotru! noi o sa avem treburi serioase: o sa fim Duamne iar!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Aoleao...yo zic sa nu-i vindeti ca altii ca ei nu mai gasiti Al meu asa zice si eu sunt perfect de acord

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

D'acord si yo.Mai bun nu stiu daca as gasi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Asa, si pentru cine mai trece pe listutza... si cine mai vede mesajele mele eu mi-s nascuta pe 17 ianuarie 1974 iar acel dr MINUNAT se numeste Hamid Ayatollahi Reza

Mergi la inceput