FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip, esti gravida ideala care se bucura ca va avea o sarcina fara nicio problema. Cand mergi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Gata fetelor, m-am calmat nu mai am pitici la mansarda. Azi imi revenira ceva simptome: dureri de spate shi un pic de burtica. Shi dc era ceva rau tb sa sangerez, nu? Peste 3 zile intru in sapt 6 shi eco il voi face la Sibiu pe la sf sapt viitoare cred , mi-a zis d-na dr Mutuliga ca ma ashteapata la un eco shi mi-a fost jena sa-i spun ca nu ma duc la ea. Deci cam peste o sapt vad Ciripelul meu mic shi ciufulit, sper sa-i bata shi inimioara atunci.
Dupa ce vad inimioara va scriu povestea mea de succes, ce am luat shi ce am facut ca vreau sa va vad pe toate cat mai curand.
Moni da , cred ca sunt o "norocoasa" fara simptome. M-am speriat pt ca am bagat un ochi la zmeuricile de iul-aug2009 shi vb numai de pofte , varsaturi... eu nik. Tu cand faci testul? Imi esti datoare cu un raspuns, ai avut sau nu endometrul vascularizat?
Copilutz mic shi drag, vad ca te scosai din culcush. Multzumesc pt imbratzishare shi itzi tzin pumnii la FIV-letzul cu Dracea. Pup shi eu fata draga cu motan cu tot.
Bytzic Tzi-ai incarcat bateriile?
Felix nu mai repet BHCG ca mi-au trecut pandaliile shi am dat o gramada de bani pe teste de pp shi cele 2 BHCG . M-am facut fata cuminte.
Simonete injectare placuta, deci tu urmezi. Tzin pumnii sa fie cu noroc de data asta. Pe cand pica inseminarea?
-ici pt toate fetele

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cipeu bag bulinute la greu,sper sa-mi fie de folos si sa fiu si eu gravidutza cat de curind ..a si de ce nu spui acum povestea ta de succes ,poate le va fi de folos si fetelor care fac acum inseminarea

simonete ai inceput injectatul ?super,pe cand prima vizita la Ispasoiu ,iti tinem pumnii sa ai productie buna si sa mai auzim de o gravidutza...
mai fetelor am si eu o intrebare , in adancul sufletului meunu ma vad niciodata gravidutza,a simtit cineva asa si totusi i s-a intamplat minunea ,dar sincer
ce liniste e pe aici ,stiu ca santem in 'pauza 'dar haideti toate sa o sustinem pe simonete
iuca,dodo,iaura ,pe unde umblati mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

ciripa..ma bucur ca nu te mai stresezi, incearca sa fii cat mai relaxata, si deja la 5-6 sap ii auzi foarte bine inima lui bebe si iti va da si o poza frumoasa.Bucura-te cat poti ca nu ai simptome, asa am fost si eu, am papat si imi era tare bine pana la 8 sap si apoi a inceput nebunia, greata, varast., migrene ingrozitoare , ameteli, palpitatii etc., iti doresc o sarcina usoara si sa nu ai parte de prea multa nebunie.
bytzi sa stii ca se intampla exact cand te astepti mai putin, asa a fost cazul meu, nu mai speram, nu am avut niciodata o sarcina, imi doream enorm dar nu mai credeam in nimic si sincer nu ma vedeam gravida, am fost de prea multe ori dezamagita si mi-am revenit foarte greu incat nu mai credeam in nimic, ultima inseminare am facut-o asa de gura sotului, iar cand am vazut testul nu stiam ce sa fac, sa plang , sa cred ce vedeam sau sa rad.Hai ca o sa fie bine, capul sus, te pupic.

21+

Mergi la inceput

Pai Bytzic ziceam sa am confirmarea de la eco sa fiu sigura ca e o poveste de succes. Se pare ca tot mai am un pitic mic la mansarda.
Pt intrebarea aia cu itzi raspund eu, nu m-am vazut niciodata , dovada ca nici acum nu pot sa ma vad cu toate ca sunt (ca asha zice BHCG-ul) iar at cand am renovat casa nici macar nu m-am gandit sa fac o camera pt copil shi acum nu shtiu unde sa-i fac loc patutzului (dc e unul) ca dc sunt 2.. Asha ca raspunsul meu este "SE POATE, S-A INTAMPLAT MINUNEA"

Mergi la inceput

Inna Ai aflat sexul lui bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Fetelor va pe toate ! Maine ma duc sa caut un cabinet deschis sambata dimineata , am vreo 2-3 in vizor , in care am incredere , sa fac echo.....am vorbit cu dr. Ispasoiu la tel. si a zis ca nu-i nici o problema daca fac echo vineri , apoi il sun sa-i spun productia si sa vedem cand ma cheama la Sibiu . Eu cred ca inseminarea va fi marti sau miercuri . Va multumesc pt. sustinere . Dodo , te rog sa pui sampania la frigider , eu ma ocup cu sucul pt. cele deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip , abia astept sa vad cati bb ai .......se poate afla dupa valoarea HCG ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bravo,bytzi, ceartane, era cam multa liniste la acest subiect. Chiar daca gasca s-a format pentru luna ianuarie, pana atunci trebuie s-o sustinem pe simonete, ea v-a fi urmatoarea .Eu deja am pus sampaniile la rece, sa mai facem o petrecere inainte de sarbatori.
simonete, multa bafta la eco, sa ne tii la curent cu noutatile.
bytzi, de multe ori si eu trec prin aceeasi stare, de multe ori ma gandesc ca nu v-a mai veni ziua in care voi fi gravida, dar ma incurajez cu gandul ca inca nu mi-a zis nici un doctor: "fato, opreste-te ca nu mai ai nici o sansa sa fii mamica"!!!Vei vedea ca v-a veni si ziua aceea.
cicirip, ma bucur ca esti mai optimista si sper sa traeca timpul cat mai repede pana la primul eco, cand iti vei vedea ciripelul.Multa, multa sanatate.
iuca, inna, un pupic la gravidute!!!!!!
anamy,poti sa iei o pauza la inseminari, dar sa nu crezi ca scapi si de noi, te asteptam oricand la discutii.
felix, abia astept sa merg la prima consultatie la Sibiu, sper sa treaca timpul cat mai repede. Va voi da de stire.
Pup toate fetele, iar m-am intins cu vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
bytzi sa stii ca nici eu nu m-am vazut niciodata gravi, desi imi doream foarte mult nu credeam ca voi reusi. Nici acum nu imi vine sa cred, mi se pare un vis.
simonete multa bafta si noroc iti doresc
cip multe simtome se "declanseaza" dupa 7-8 sapt. Dar sa stii ca sunt si multe gravi fara simptome. Cand mergi la eco?
moniland iti tin pumnii stransi, abia astept sa ne dai vesti bune.

multi pt toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

17+

Mergi la inceput