Acoperisuri

Acoperisuri | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

...si am ajuns spre acoperis.
Va rog, cei care ati trecut prin asta, cat v-a costat tigla (si de care), lemnul (sustinerea), manopera, jgheaburi, burlane, etc
Adica daca ati facut un pret/mp.
Dar ferestre de mansarda?
Subiectele pe aceasta tema sunt mai vechi...
Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

- tabla - bellprofile (brico), cam 24lei/mp, la un acoperis de 145mp, iar accesoriile (Ruuki, de la Arabesque)costa cat toata tabla (folie, cuie, jgheaburi, burlane etc)
- manopera a fost 2500lei pt astereala (f bine si in 2 zile am avut acoperisul pus) si tot atat pt tabla
- lemnul nu mai stiu cat a fost (ne-am luat acum pt gard si am gasit f bine la pret si calitate dar in brasov)
- ferestre de mansarda nu am pus si nici nu as pune pt ca in final tot iti ploua in casa (asa am auzit, ca garniturile nu rezista prea mult la intemperii)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si-a acoperit cineva recent casa? Mai stiti ce preturi se practica pentru pus acoperisul din tigla metalica/mp?
Noi vrem sa acoperim o casa care are in jur de 170mp...aveti idee cam cat ajunge tabla + accesoriile/mp? Sa zicem una la un pret mai mic, nu ceva f. scump.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Lora, eu tocmai am incheiat contractul ptr acoperis de 160 mp cu tigla lindab. cu totul (tabla, accesorii, manopera) m-a dus la 4019 eur.

acu ma oftic ca m-am grabit si mai bine puneam tigla obisnuita caci cica e cam radioactiva tigla metalica

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Radioactiva??? Asta n-am mai auzit... Pana la urma ne intoarcem la acoperisurile cu stuf, ca doar alea sunt sigure...
Din suma asta stii cat te-a ajuns manopera doar? Am auzit la cineva de 3 euro/mp.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Lora..da stiu...am aflat dupa...eu nu vreau PVC si OSB . din aceleasi consideratii...
manopera este 809 eur, tabla in sine este 1710, restul sunt accesorii ptr etansare, burlane etc

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru informatii! Luna viitoare ajungem la acoperis si voiam sa fac un calcul aproximativ. Chiar m-ai ajutat, ca nu aveam idee cam cat ajunge.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

nu ai ptr ce si spor la treaba

Poze noi

Poze

Mergi la inceput