Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa-rozi spune:

FELICITARI ALEXA!SA FITI SANATOASE SI SA AI MULT LAPTIC PENTRU PRINTESA!

Razvan-Adrian
alexutza_26 spune:
Alexa- mami, pai ce faci??? Nu ziceai ca ai si laptopu' cu matale...hai intra repede , cauta netu'....si zi-ne detaliiiiiiiiii..
mamica curajoasa!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Ramo2007 spune:
Nu cred ca Alexa va intra astazi...stiu ca prima zi dupa cezariana se sta la Terapie Intensiva, pe perfuzii, cel mai sigur maine ne povesteste.
Ramo
36+
Sara Maria
Puiutul meu scump
andreyutza spune:
fetelor am reusit sa mai intru si eu pe contul comun sa vad pozicile. Doamne ce bebei frumosi avem!!!!

acum nu ca sunt ai nostrii (vedeti ca ma includ si pe mine aici si cine stie cum o fi bebelu' nostru
)dar chiar sunt foarte frumosi. nu ma mai satur privindu-i. ce i-as lua la smotocit.... si ce tatici mandrii de ingerasii lor!
de elilov mai stie careva ceva? nu ne pune si noua poze?
dar de mamiseli? nici diana nu prea a mai intrat pe aici. se pare ca dupa ce vin bebeii nu prea mai avem timp de nimic altceva.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+ 
julia16 spune:
Mai fetelor, dar ati scris, nu gluma, in weekendul asta! Abia acum am terminat de citit.
Ce de puiuti scumpi au mai sosit la odiseea noastra!
FELICITARI PENTRU PROASPETELE MAMICI:
FURNICUSA, SIMONA, NEBUNICA ZAPACITA, CARMENDU, NATURE, ALEXA, ESARIA, ALEXA ROZI!

Sa va traiasca copilasii dragalasi si sa va bucurati de ei !
julia
35+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
andreyutza spune:
julia16 ce burtica mare si frumoasa aveai la 30 sapt.
imi dau seama cum e acum. a mea nu e asa mare.![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+ 
Ramo2007 spune:
Fetelor, cred ca ma ia raceala
Ma doare capul, ca la inceput de raceala si ma doare si in gat.Aseara, la masa am baut cateva guri de bere...de la frigider.Si aseara m-a durut capul dar am zis ca sunt deocheata, ca am fost la cumnata mea si s-a mirat de burtica mea...
Am baut o 1l de lapte cald cu miere si am luat un Oscilococcinum...ce sa mai iau?
Ramo
36+
Sara Maria
Puiutul meu scump
ginye55 spune:
FELICITARI MAMICILOR PENTRU MINUNILE VOASTRE!

FURNICUSA, SIMONA, NEBUNICA ZAPACITA, CARMENDU, NATURE, ESARIA, ALEXA ROZI,ALEXA

Leeloo Damian e un frumos, iar tati e foarte mandru! Sunteti o familie frumoasa! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
ginye55 spune:
Ramo baga multe ceaiuri cu miere si lamaie! Multa sanatate! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
anaxena spune:
felicitari ALEXA!!!ma bucur mult pentru tine
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2