Citate celebre, maxime, cugetari despre viata
Ceva foarte frumos de vizionat
http://www.youtube.com/watch?v=iNRNoDnge_I&eurl=http://www.intelepciune.ro/despre/iubire/citate
Astept si alte citate celebre, maxime, cugetari, aforisme despre viata, dragoste etc care v-au placut in mod deosebit.
Raspunsuri
ariel_7000 spune:
"Toti oamenii mari au fost mai intai copii. (Dar putini dintre ei isi mai aduc aminte)"
"Limpede nu vezi decat cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi vazut cu ochii."
"Fie ca e vorba de o casa, fie de stele, fie de pustiu, ceea ce le da frumusete ramane nevazut."
"Nu cunoastem decat ceea ce îmblanzim, zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri de-a gata, de la negutatori. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei sa ai un prieten, imblanzeste-ma."
“E lucrul cel mai greu. E mult mai greu sa te judeci pe tine insuti decat sa-l judeci pe celalalt. Daca reusesti sa te judeci drept, inseamna ca esti un adevarat intelept.”
“- Unde sunt oamenii? reula, in sfarsit, micul print. Esti cam singur in desert…
- Esti singur si printre oameni, zise sarpele.”
plus cel de la semnatura mea. toate sunt din Antoine de Saint Exupery - "Micul Print".
felicitari pentru subiect!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
coltofeanu spune:
Multumesc
Alte maxime despre viata:
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic."
Mahatma Gandhi
"Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... "
"Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait."
"Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti."
ariel_7000 spune:
Orice eveniment din viata nu are o semnificatie anume decat aceea pe care o dai tu."
"Cei care gresesc se impart in doua categorii: Aceia care au actionat fara sa gandeasca si cei care au gandit fara sa actioneze."
- John Charles Salak
"Exista doar 3 culori, 10 cifre si 7 note; ceea ce facem cu ele este important."
- Rith Ross
"Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata."
- Riccardo Oda
"Daca continui sa faci ceea ce faci, vei continua sa primesti ceea ce primesti."
- John M. Capozzi
"Persoanele care asteapta ca toate conditiile sa fie perfecte inainte sa actioneze, nu actioneaza niciodata."
" Pot ... pentru ca eu cred ca pot!"
- Virgilio
"Cuvintele nu au alta semnificatie decit aceea pe care le-o dam noi".
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
coltofeanu spune:
O clipa de rabdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerabdare poate provoca o nenorocire. (proverb chinezesc)
Omul nu este niciodata perfect, nici multumit.
Oamenii, oricat de intelepti, nu vor putea niciodata sa schimbe ceva din ordinea cosmica construita de Dumnezeu.
Amintirea îti permite anumite libertati. Ea lasa anumite detalii la o parte si le exagereaza pe altele, potrivit sentimentului de valoare a obiectelor pe care ea le atinge.
MadameBovary spune:
Bun subiectul... am si eu o tona de astfel de idei notate prin diverse locuri. Mi-a placut in special aia a lui Virgilio: pot pentru ca eu cred ca pot.
Una care imi place mie foarte mult este:
Amintirea trecutului nu poate rascumpara viitorul (dragostea in vremea holerei - g.g.marquez)
I never fake ... sarcasm
kay spune:
eu mi-am adaptat un citat din Kant :
"Tu poti pentru ca trebuie" originalul
iar al meu era Tu trebuie pt ca poti. stiu ca nu are sens, dar e asa de power giving pt mine
2. "Nihil est in intellectum qvod non prius fuerit in sensu" John Locke, Empirist
Mai lasati-ma 2-3 zile sa-si faca efectul lecitina, si mai trec pe aici !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Apropo de asta cu trebuie, aveam si eu o vorba a mea pe care nu stiu de cate ori poti sa o pui in practica... dar ca idee suna foarte bine : Fa-o pentru ca vrei, nu pentru ca trebuie. Ar fi frumos sa facem mereu asa...
I never fake ... sarcasm
blue eyes spune:
- Singurul lucru, pe care barbatii il impart cu placere cu femeile, e patul.
- Prost sa fii, noroc sa ai, o stim cu totii. Dar mai e o varianta: Noroc sa ai, ca prost esti!
- Singurul lucru sigur in viitor e moartea. (sinistru, dar real. in rest, nimic nu e sigur in viitor)
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
XIO spune:
In viata e mai important sa-ti placa ceea ce faci decat sa faci ceea ce-ti place.
Nu intreba "de ce ?" , intreaba "de ce nu ?"
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
beshter spune:
Favoritele mele sunt urmatoarele:
George Bernard Shaw - 'He who can, does; he who cannot, teaches'/ Cel care poate, face; cel care nu poate, ii invata pe altii' - scuze pentru virgula dintre subiect si predicat, dar e necesara pentru intonatie.
Oscar Wilde: 'The only thing worse than being talked about is not being talked about' / Singurul lucru mai rau decat sa se vorbeasca despre tine e sa nu se vorbeasca despre tine.