Prietenie la plesneala !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

parca m-as baga si eu..poate asa mai uit si eu de ale mele..incerc sa-mi mentin echilibrul cu ajutorul vostru!
misha,buna idee!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757" target="_blank">Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Ma bag si eu, desi nu-mi vine in minte nici o chestie funny acum. Asa ca vin cu ceva primit pe mail:

De cati forumisti e nevoie ca sa schimbi un bec?

1 care sa schimbe becul si sa posteze informatia despre schimbarea becului;
14 care sa impartaseasca experiente similare si sa posteze despre diferite metode de schimbare a becului;
7 care sa informeze despre pericolele care pot apare la schimbarea unui bec;
27 care sa identifice erorile gramaticale din posturile despre schimbarea becului;
5 care sa sustina ca termenul corect este bec electric;
4 care sa-i acuze pe cei 5 dinainte ca fac pe desteptii si ca toata lumea stie ce este acela un bec!;
51 care sa aprinda discutiile despre erorile gramaticale;
43 care sa modereze discutiile aprinse despre erorile gramaticale;
2 profesionisti din bransa care sa informeze intregul grup ca termenul corect este lampa;
18 stie-tot care sa afirme ca ei sunt in bransa si ca termenul de bec electric este cel mai corect;
123 care sa trimite email-uri la moderatori plangandu-se ca discutia despre becuri nu-si are locul la forumul de Hardware;
104 care sa posteze ca aceasta sectiune a forumului nu este despre becuri si sa fie mutata la o sectiune speciala de becuri;
209 care sa sustina ca postarea la forumul de Hardware este off-topic si ca topicele despre schimbarea becurilor trebuie oprite;
111 care sa apere posturile in cadrul forumului de Hardware pe motiv ca toti folosim becuri, deci posturile sunt relevante pentru acest forum;
299 care sa argumenteze despre ce metoda de schimbare a becurilor este superioara, de unde se pot cumpara cele mai bune becuri, care producator face cele mai bune becuri si care le face pe cele mai proaste;
28 care sa posteze link-uri catre diferite site-uri unde se pot vedea exemple de diferite tipuri de becuri;
19 care sa corecteze link-urile anterioare postand link-uri corecte;
4 care sa posteze despre link-urile anterioare si care dintre ele sunt relevante pentru thread-ul in cauza;
37 care sa posteze link-uri catre toate celelalte posturi din intregul forum care au tangenta cu becurile si sa adauge: next time PLEASE use Search!
34 care sa ii citeze pe cei care au postat in thread si sa adauge ceva de genul corect!, beton sau Me too;
13 care sa posetze si sa avertizeze grupul ca ei nu vor mai posta aici pentru ca nu vor sa mai continue controversa;
7 care sa citeze pe cei cu Me too si sa adauge Me three
4 care sa sugereze nestiutorilor sa citeasca un FAQ;
40 care sa intrebe ce este FAQ;
13 care sa posteze asta s-a mai discutat aici;
131 care sa posteze da un search pe Google inainte de a posta aici intrebari despre becuri!;
1 nou venit care sa posteze la acest thread peste 6 luni si sa se reia discutia de la capat;
1 moderator sef care sa inchida thread-ul pentru ca cel care a schimbat becul nu mai face parte din grupul moderatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mult prea tare
Nina, spiless...

looking for my sunshine
+10

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

As fi dat "Reply with quote" da' intram sigur intr-una din categoriile alea! e bestial! Mai vreau d'astea! Doamne, cit sint de reale

MadameBovary, Dodo-pui, umflatel orice ne-ar face sa mai uitam de problemele de zi cu zi este bine primit! Haideti in clubul nebunelor!!!!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nina, bestiala povestea!

Mariaa, eu (ti-am zis) sunt din Tg Mures si faze amuzante cu maghiari care vb limba romana am cu gramada. Si ce-mi placea era ca aveam prieteni cu simtul umorului si radeau si ei de ce spuneau! Faze de genul:

"Vulpele mergea prin padure" - o vreme chiar m-am lasat convinsa ca masculinul de la vulpe e vulpele
"Aseara m-am scazut pe jos" (in loc de "am cazut")
"Sora se dezbraca pe bolnav" (in loc de "il dezbraca" - cum am facut liceul sanitar ne stricam de ras cu colegele imaginandu-ne un striptis pe cinste pe bietul bolnav tintuit la pat)
"Am facut tocanita din fiul lui vaca" (vitel)
"Am adus furtuna in laborator" (furtunul)
"Ma doare dintzu" (dintele)

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

iooooiii, rad si acum cu lacrimi ca si atunci... bestial!
ma duc sa fac brainstornimg si revin

looking for my sunshine
+10

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Un banc, de pe hot news:

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai. Dumnezeu vine si spune:
- Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una cu barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una cu barbatii care au fost dominati de ele. Iar nevestele sa plece cu Sf. Petru.
Zis si facut. Cand D-zeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada celor dominati de neveste avea peste 100 km, iar coada celor care isi dominasera nevestele era compusa dintr-un singur om.
D-zeu se enerva:
- Ar trebui sa va fie rusine! V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Asa, devoska! Sa (re-)instalam MATRIARHATUL!!!!!!!!!!!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Aia cu forumul e mult prea tare!! E clar, daca o tineti tot asa, eu intru aici de 15 ori pe zi numai ca sa rad . Sa vad de unde fac si eu rost de materiale pentru hlizit, ca nu ma las mai prejos .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata fetelor! Cafea pentru toata lumea!
misha

Ieri cautam ceva pe internet vis-a vis de limbi straine si am dat peste ce o sa vedeti mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=Zdf2eLeCLHI

Nu stiu cum sa pun filmuletul, asa ca am sa pun doar link-ul. Cum pot pune filmuletul?

Mergi la inceput