Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Hai mai Michelle ce ai avut cu baiatul?Si eu zic sa te bagi la o fetita daca tot iti sunt dragi rochitele.Si cum adica esti singurica,unde Domi sau am inteles eu gresit?

teo

Pai m-as baga eu , dar nu pot singura nuu, doar cu Domi sunt

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Ralu - iti dau eu bun, numai vin-o

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

e bun si -icul tau, Michelle...
vezi ca m-a intors din drum?
tocmai ma gandeam la vremurile demult apuse, cand imparteam pe aici zburatoare cu Diana, mult dupa miez de noapte... Ehehe, ce vremuri, frate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cu scuzele de rigoare , ajung si eu la ceas de noapte –dimineata, sa-mi tratez prietenele . Asa ca va servesc cu tot ceea ce va doriti voi sa consumati ca virtual e posibil orice. Ma incadrez in limite caci daca nu v-am tratat de ziua mea, atunci va tratez de ziua lui tati, caci astazi il serbam pe el.

Oana, scuze dar cred ca primul an cand nu e zi cu tort...am prajiturit iar pe la tuffli...dar ne trateaza Miha cu ceva buuunn ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

La multi ani ,Robert!
Sa fii sanatos, fericit , sa ti se implineasca toate dorintele si sa iti bucuri parintii!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Kriss, Miha, Oana, Simo,Teo,Michelle, Byu,Alice, Danyelle,Irina,Ella,Raluca, multumesc mult de urari.
Anilansa, sa va fie de bine plimbarile.
Miha Sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el . Cum le stii tu pe toate ...
Byu, sanatate multa lui Casi si lui tati.
Michelle, frumoasa fetita... .
Oana , vad ca mai e putin pana la ziua ta , asa ca poate ajunge si o fustita. Si asa descoperii ca suntem scorpioance din aceeasi generatie.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

e bun si -icul tau, Michelle...
vezi ca m-a intors din drum?
tocmai ma gandeam la vremurile demult apuse, cand imparteam pe aici zburatoare cu Diana, mult dupa miez de noapte... Ehehe, ce vremuri, frate...

hihihi, daaa, asa e,... pai se ma poate

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Cu scuzele de rigoare , ajung si eu la ceas de noapte –dimineata, sa-mi tratez prietenele . Asa ca va servesc cu tot ceea ce va doriti voi sa consumati ca virtual e posibil orice. Ma incadrez in limite caci daca nu v-am tratat de ziua mea, atunci va tratez de ziua lui tati, caci astazi il serbam pe el.

Oana, scuze dar cred ca primul an cand nu e zi cu tort...am prajiturit iar pe la tuffli...dar ne trateaza Miha cu ceva buuunn ...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Multumim pt praji, da mult a mai tinut petrecerea Cum v-ati distrat si ce ai primit frumos?

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Am uitat sa va servesc cu o cafeluta si beeam de una singura poftiti si dvs

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Robert!!!!

sot de Celia!

Michelle...ai avea o fetita superba