Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 9
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Hai mai Michelle ce ai avut cu baiatul?Si eu zic sa te bagi la o fetita daca tot iti sunt dragi rochitele.Si cum adica esti singurica,unde Domi sau am inteles eu gresit? teo |
Pai m-as baga eu , dar nu pot singura nuu, doar cu Domi sunt
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
mihamora spune:
Ralu - iti dau eu bun, numai vin-o
POZE POZE NOI
ralnied1 spune:
e bun si -icul tau, Michelle...
vezi ca m-a intors din drum?
tocmai ma gandeam la vremurile demult apuse, cand imparteam pe aici zburatoare cu Diana, mult dupa miez de noapte... Ehehe, ce vremuri, frate...
Celia spune:
Cu scuzele de rigoare , ajung si eu la ceas de noapte –dimineata, sa-mi tratez prietenele . Asa ca va servesc cu tot ceea ce va doriti voi sa consumati ca virtual e posibil orice. Ma incadrez in limite caci daca nu v-am tratat de ziua mea, atunci va tratez de ziua lui tati, caci astazi il serbam pe el.
Oana, scuze dar cred ca primul an cand nu e zi cu tort...am prajiturit iar pe la tuffli...dar ne trateaza Miha cu ceva buuunn ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
La multi ani ,Robert!
Sa fii sanatos, fericit , sa ti se implineasca toate dorintele si sa iti bucuri parintii!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Kriss, Miha, Oana, Simo,Teo,Michelle, Byu,Alice, Danyelle,Irina,Ella,Raluca, multumesc mult de urari.
Anilansa, sa va fie de bine plimbarile.
Miha Sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el . Cum le stii tu pe toate ...
Byu, sanatate multa lui Casi si lui tati.
Michelle, frumoasa fetita... .
Oana , vad ca mai e putin pana la ziua ta , asa ca poate ajunge si o fustita. Si asa descoperii ca suntem scorpioance din aceeasi generatie.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihamora spune:
citat din mesajul lui ralnied1 e bun si -icul tau, Michelle... vezi ca m-a intors din drum? tocmai ma gandeam la vremurile demult apuse, cand imparteam pe aici zburatoare cu Diana, mult dupa miez de noapte... Ehehe, ce vremuri, frate... |
hihihi, daaa, asa e,... pai se ma poate
POZE POZE NOI
mihamora spune:
citat din mesajul lui Celia Cu scuzele de rigoare , ajung si eu la ceas de noapte –dimineata, sa-mi tratez prietenele . Asa ca va servesc cu tot ceea ce va doriti voi sa consumati ca virtual e posibil orice. Ma incadrez in limite caci daca nu v-am tratat de ziua mea, atunci va tratez de ziua lui tati, caci astazi il serbam pe el. Oana, scuze dar cred ca primul an cand nu e zi cu tort...am prajiturit iar pe la tuffli...dar ne trateaza Miha cu ceva buuunn ... mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Multumim pt praji, da mult a mai tinut petrecerea Cum v-ati distrat si ce ai primit frumos?
POZE POZE NOI
mihamora spune:
Am uitat sa va servesc cu o cafeluta si beeam de una singura poftiti si dvs
POZE POZE NOI