Gravidute & Mamici de IASI (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Oana tu nu ne-ai aratat noul tau look

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Ce look, epilat?

nu draga, ala vopsit

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Aaaaa, sorry...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Daniela - Foarte tare poza cu olita in loc de palarie, si vad ca a mancat Amalia toata pizza, tare-i place

Irina - ce fel de jucarie?Ne-am cumparat si noi catelusul vorbitor

Oana - foarte frumos iti sta

Byu - ce tare e Casi Mmmm, daca vedeam mai devreme ce de bunatati....

Pana si piersicile se depileaza scuzati calitatea imaginii, nu le am cu focus-atul...

Priviti ce am gasit in supermarket aici

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!
LA MULTI ANI CELIA
Daniela ghetutele le-am luat din pacurari de la magazinul Andrusca,am dat 850000 lei vechi,nu stiu daca aveau marimi mai mari,eu am luat 19 si aveau si 18;insa Bia nu stie sa impinga piciorul in ele si nu-i stau bine pe picior si am fost nevoita sa-i iau niste ghetute mai scurte,am gasit la Lizuca,care ii tin mai bine glezna
Michelle eu cred ca vrei o fetita
Miha foarte bine iti sta cu noul look si eu merg jois sa ma tund dar nu m-am gindit cum...
Va pup merg la culcare caci azi toata ziua am umblat prin oras si sunt super obosita,deja ai mei "sforaie"

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Pana si piersicile se depileaza scuzati calitatea imaginii, nu le am cu focus-atul...

Citat:

Ai gasit o fetita?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca,multumesc de urari!
Azi Amira facea niste figuri si niste schimonoseli de gurita...Si m-am trezit la un moment dat strigand-o "botic alintat". Si mi-am adus aminte de tine. Speram sa apari pe aici,macar la facdut urari,ca in rest nu mai stie nimeni nimic de tine...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Citat:

Ai gasit o fetita?

daaa

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Buna seara!
LA MULTI ANI CELIA
Daniela ghetutele le-am luat din pacurari de la magazinul Andrusca,am dat 850000 lei vechi,nu stiu daca aveau marimi mai mari,eu am luat 19 si aveau si 18;insa Bia nu stie sa impinga piciorul in ele si nu-i stau bine pe picior si am fost nevoita sa-i iau niste ghetute mai scurte,am gasit la Lizuca,care ii tin mai bine glezna
Michelle eu cred ca vrei o fetita
Miha foarte bine iti sta cu noul look si eu merg jois sa ma tund dar nu m-am gindit cum...
Va pup merg la culcare caci azi toata ziua am umblat prin oras si sunt super obosita,deja ai mei "sforaie"

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

hihihi...

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROBERT!!!

Sa fii sanatos si norocos!!!

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hai mai Michelle ce ai avut cu baiatul?Si eu zic sa te bagi la o fetita daca tot iti sunt dragi rochitele.Si cum adica esti singurica,unde Domi sau am inteles eu gresit?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Raluca,multumesc de urari!

Cu mult drag...

Citat:
Azi Amira facea niste figuri si niste schimonoseli de gurita...Si m-am trezit la un moment dat strigand-o "botic alintat". Si mi-am adus aminte de tine.

Bine ca are cine ma mosteni... chiar si asa, de la distanta

Citat:
Speram sa apari pe aici,macar la facdut urari,ca in rest nu mai stie nimeni nimic de tine...

Mai trec eu din cand in cand. Dar de la o vreme, nici cu cititul nu prea mai reusesc. Si cand ma bag la recuperari si cu chef de scris, pana termin de citit, uit ce voiam sa zic si ma dor ochii si nu ma mai simt in stare sa scriu. Dar ma gandesc la voi, poti sta linistita.
Iar in rest... stii cum se zice: cand e de rau, afla toata lumea, cand e de bine... mai nimeni nu stie
Ma scald intre doua ape de la o vreme, nici, nici...
A... si azi parca l-am vazut pe Zmeurel trecand cu masina pe langa mine, era cu un elev, probabil.

Gata, noapte buna!
Deja am scris mult mai mult decat am programat.
Da' promit sa mai vin si maine daca dai si tu ceva bun pe aici

Mergi la inceput