Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 8
mihamora spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelle005
nu draga, ala vopsit Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 Poze Poze 1 anisor |
Aaaaa, sorry...
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
mihamora spune:
Daniela - Foarte tare poza cu olita in loc de palarie, si vad ca a mancat Amalia toata pizza, tare-i place
Irina - ce fel de jucarie?Ne-am cumparat si noi catelusul vorbitor
Oana - foarte frumos iti sta
Byu - ce tare e Casi Mmmm, daca vedeam mai devreme ce de bunatati....
Pana si piersicile se depileaza scuzati calitatea imaginii, nu le am cu focus-atul...
Priviti ce am gasit in supermarket aici
POZE POZE NOI
ella10 spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI CELIA
Daniela ghetutele le-am luat din pacurari de la magazinul Andrusca,am dat 850000 lei vechi,nu stiu daca aveau marimi mai mari,eu am luat 19 si aveau si 18;insa Bia nu stie sa impinga piciorul in ele si nu-i stau bine pe picior si am fost nevoita sa-i iau niste ghetute mai scurte,am gasit la Lizuca,care ii tin mai bine glezna
Michelle eu cred ca vrei o fetita
Miha foarte bine iti sta cu noul look si eu merg jois sa ma tund dar nu m-am gindit cum...
Va pup merg la culcare caci azi toata ziua am umblat prin oras si sunt super obosita,deja ai mei "sforaie"
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Pana si piersicile se depileaza scuzati calitatea imaginii, nu le am cu focus-atul... |
Priviti ce am gasit in supermarket aici |
Ai gasit o fetita?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Raluca,multumesc de urari!
Azi Amira facea niste figuri si niste schimonoseli de gurita...Si m-am trezit la un moment dat strigand-o "botic alintat". Si mi-am adus aminte de tine. Speram sa apari pe aici,macar la facdut urari,ca in rest nu mai stie nimeni nimic de tine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ai gasit o fetita? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
daaa
POZE POZE NOI
mihamora spune:
citat din mesajul lui ella10 Buna seara! LA MULTI ANI CELIA Daniela ghetutele le-am luat din pacurari de la magazinul Andrusca,am dat 850000 lei vechi,nu stiu daca aveau marimi mai mari,eu am luat 19 si aveau si 18;insa Bia nu stie sa impinga piciorul in ele si nu-i stau bine pe picior si am fost nevoita sa-i iau niste ghetute mai scurte,am gasit la Lizuca,care ii tin mai bine glezna Michelle eu cred ca vrei o fetita Miha foarte bine iti sta cu noul look si eu merg jois sa ma tund dar nu m-am gindit cum... Va pup merg la culcare caci azi toata ziua am umblat prin oras si sunt super obosita,deja ai mei "sforaie" Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
hihihi...
POZE POZE NOI
mihamora spune:
LA MULTI ANI ROBERT!!!
Sa fii sanatos si norocos!!!
POZE POZE NOI
moldoveanca spune:
Hai mai Michelle ce ai avut cu baiatul?Si eu zic sa te bagi la o fetita daca tot iti sunt dragi rochitele.Si cum adica esti singurica,unde Domi sau am inteles eu gresit?
teo
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Raluca,multumesc de urari! |
Cu mult drag...
Azi Amira facea niste figuri si niste schimonoseli de gurita...Si m-am trezit la un moment dat strigand-o "botic alintat". Si mi-am adus aminte de tine. |
Bine ca are cine ma mosteni... chiar si asa, de la distanta
Speram sa apari pe aici,macar la facdut urari,ca in rest nu mai stie nimeni nimic de tine... |
Mai trec eu din cand in cand. Dar de la o vreme, nici cu cititul nu prea mai reusesc. Si cand ma bag la recuperari si cu chef de scris, pana termin de citit, uit ce voiam sa zic si ma dor ochii si nu ma mai simt in stare sa scriu. Dar ma gandesc la voi, poti sta linistita.
Iar in rest... stii cum se zice: cand e de rau, afla toata lumea, cand e de bine... mai nimeni nu stie
Ma scald intre doua ape de la o vreme, nici, nici...
A... si azi parca l-am vazut pe Zmeurel trecand cu masina pe langa mine, era cu un elev, probabil.
Gata, noapte buna!
Deja am scris mult mai mult decat am programat.
Da' promit sa mai vin si maine daca dai si tu ceva bun pe aici