Gravidute & Mamici de IASI (72)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Daniela - Foarte tare poza cu olita in loc de palarie, si vad ca a mancat Amalia toata pizza, tare-i place Pana si piersicile se depileaza scuzati calitatea imaginii, nu le am cu focus-atul... Priviti ce am gasit in supermarket aici |
Amaliei ii place orice e de mancat. Ce tare e Domi; i-am luat si eu rochita din aia Amaliei
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Pai m-as baga eu , dar nu pot singura nuu, doar cu Domi sunt |
te invidiez, de cand esti singurica nu te-ai plans niciodata, eu n-as fi asa tare ca tine, as boci toata ziua.
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
LA MULTI ANI! Robert sa fii sanatos si sa le aduci multe bucurii parintilor tai dragi
La multi ani! sot de Celia. Celia vad ca v-ati petrecut pana dimineata
Oana iti sta f. bine
Mai da ce aveti cu toatili de va faceti frumoase?
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui byu De cand cu recoltatul urinii,(care nu am reusit inca)si alergatul dupa el ca sa faca in urocultor....feciorasul meu a bagat la capusor, si acum pune la cuc si merge prin casa cu sticlele lui de ceai Dany,ai o dulceata de fetita...si lui Casian ii place pizza Byucu CASIAN ANDREI Poze |
Multumesc. Ce tare e CasiEu o puneam sa faca la olita si de acolo ii puneam in sticluta.
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui ghinetz daniela, am vazut ca Amelia foloseste olita. Nu mai conteaza ca pe post de palarie, nu? |
Da,s-a imprietenit f. bine cu olita.
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Faina palarie si-a tras fii-ta! |
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Raluca imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi; te asteptam mai des, nu numai cand e de petrecut
Vad ca bantui singura pe aici. Ma duc si eu sa ma epilez, sa fiu in ton cu voi
Poze
Poze 1 anisor
Irina20 spune:
Neatza!Si de la mine
Promit ca azi fac poze la jucarie si va arat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
Apropo voi ce mai faceti bun azi de mancare? Ca eu nu mai stiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
mihamora spune:
citat din mesajul lui danyelle005 Raluca imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi; te asteptam mai des, nu numai cand e de petrecut Vad ca bantui singura pe aici. Ma duc si eu sa ma epilez, sa fiu in ton cu voi Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 Poze Poze 1 anisor |
Cu noi si cu piersicile
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI