Rhoneea- aici am dat click -- Click here to download slide show Program now!-- am downloadat programul si de aici nu mai stiu ... engleza nu o stapanesc - daca mi-ai zice pas cu pas m-as descurca . Dar zilele astea nu prea am timp de internet, sunt presata de niste probleme ...
Daca vrei, da-mi ID-ul tau de mess pe privat si te apelez eu cd scap de probleme ... si mai vb atunci ... mi-ar face mare placere sa reusesc.
Angy
Citat: |
citat din mesajul lui angela1975 Rhoneea- aici am dat click -- Click here to download slide show Program now!-- am downloadat programul si de aici nu mai stiu ... engleza nu o stapanesc - daca mi-ai zice pas cu pas m-as descurca . Dar zilele astea nu prea am timp de internet, sunt presata de niste probleme ... Daca vrei, da-mi ID-ul tau de mess pe privat si te apelez eu cd scap de probleme ... si mai vb atunci ... mi-ar face mare placere sa reusesc. Angy |
daca intri pe pagina mea de facebook(romi chira),vei lua tu singura ,aplicatia de acolo,daca nu ,cauta pe net programul urmator
TRIPADVISOR TRIPWOW ,e un program uimitor,si rezultatele o sa iti placa,e tocmai de ce ai nevoie,succes