***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

betty, ea a mai luat ceclor in mai si nu a avut nimic la el. mersi de sfat oricum, asa e, tre sa o vada dr.
parca sobi povestea mai demult de vladut ca dupa ce apucase sa ia 3 zile antibiotic erupsesera bubitele...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

chiquitita si io cred ca la dr. iti vei spulbera toate temerile insa tind sa cred ca petele sunt reactie alergica la antibiotic.Asa am tot citit ca noi pana acum nu am avut nevoie de antibiotic...........da asa ma gansesc......

petit_angeimi pare tare rau de experienta pe care ati avut-o la dr.,poate daca cauti altul va fi mai bine

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

doxinu, or fi vreo alergie, am vb cu dr ei la tel si mergem dupa amiaza sa o vada, insa nu stiu daca e la antibiotic ca a mai luat exact la fel si nu a avut nimic. Or fi alergie pt ca sunt pete si nu bube, vom vedea.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

betty, multumesc, l-am primit
Am adaugat o sinteza si l-am trimis mai departe. Doamne ajuta!

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui petit_ange

Elteka
Arcadia
Am fost la alergolog sambata dar nu ne-am lamurit deloc a fost foarte expeditiva. Cu tusea si stafilococul auriu ne-a trimis la pediatru ca ea nu are timp:(
In schimb sambata viitoare ii face testele sa vedem la ce e alergica. Stie cineva cum se fac testele de alergie??? sper sa n-o chinuie tare pe Isa mica
Ieri am cantarit-o si am ajuns si noi la 10kg!!!!!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

petit
eu i am facut analizele de alergie biancai la biomedica; se fac la sange; i am facut ig total si ig specific la mediu si alimente(test panel); in urma acestor analize am aflat ca bianca e alergica la caseina,lapte,cartofi,cod(alimente) si cal,caine,hamster auriu(mediu);da mi adresa ta de mail si ti trim buletinul nostru de analize sa vezi la ce alergeni fac(sunt 10 alergeni de mediu si 10 alimentari)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

petit,am reusit sa le pun aici; astia sunt alergenii din testul panel;(scuze scrisul dar sunt luate copy-paste)

Pand Alcrgeni Alimentari
ALBUS DE OU
A LliNI::
ARMIIDE.
CARTOPI
CAZEINA .•..
COD
CRAB (HDMAR.RAe)
PAINA
fAIN" DESEC;\RA
GALBENUS DE au
LAPTE
MERE
MCGOALE
MORCOVI
NUCI
PORTOCALE
ROSII
SEMINTE DE SLSAN
SOIA
TELINA
Pan d ah:rgcni respiraLOri
ALTERNARIA ALTERNARA
!\tUN'llJRCESC
AMESTEC IERBURI
/\NIN
ASPERGILLUS FU\tIlGATUS
BANANIER
CAINE
CAL
OEMIA lOPHAGOIOES F ARINAE
DERMA TOPHAGOIDES PTERONYSSINUS
HAMSTER AURIU
IEPU~
MESTEACAN-
PELIN

PENICILLIUM NOTA TUM
I'ISICA
POI.EN DE SECARA
PORe DE GUINEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Petit_ange, Ckristina, Chiqui, si eu i-am facut acelasi test lui Manu, numai ca la Medsana. Si i-au iesit toate negative. Cu toate astea, cand am incercat ultima oara, la 1 an si 1 luna sa ii dau cartofi, s-a umplut de bubite in jurul gurii (urate, nu micute cum o sa descriu mai jos)...
Ea mai face din cand in cand iritatie in jurul guritei, acum nu stiu ce are, ca s-a iritat rau, are si pe spate si pe piept. Nu sunt bubite nici pete, e ca o sudamita dar nu cred ca e. De obicei cand ii dau dintii face la gurita, dar acum e mai mult, si nu a mancat nimic nou, nici nu a venit in contact cu ceva nou. Dintii s-ar putea sa fie ca mai are o masea care nu a iesit + si gingia din dreptul caninilor s-a umflat - dar nu sunt sigura.
O putea fi varicela? Se poate si fara vezicule? Are ceva cam ca de varicela sub gurita, o singura bubita. Febra nu are, dar a stranutat de 2 ori azi.

Fetelor Sa va explic de ce obsesia mea cu "pufoasa". Pentru ca eu am fost un copil "grasan" (de la 3 ani in sus, pana atunci am fost si eu subtirica). Si pe mine m-au afectat foarte mult apelativele de "anca grasa" "anca grasanca" "burtoi" etc
Nu vreau sa pateasca si fetita mea asa... Si o vad cat de mult ii place mancarea...
La 9 ani am slabit 9 kg si de atunci e o lupta continua cu kg, la care intre sarcini nu am reusit sa castig (fara miscare f multa eu nu am nici o sansa, regim scarsdale tinut ca la carte 4 saptamani - adica si perioada de mentinere - am dat jos 1kg1/2-2kg. Miscarea are efect in schimb - dar nu am mai avut timp...

Madaiulia, bafta cu rezidentiatul! Am o prietena care a dat 2 ani la rand ca nu i-au convenit specializarile pe care le putea lua in primul an, si de stres ajunsese numai piele si os, nu exagerez, stiu ca e groaznic de greu

Multa sanatate capsuneilor bolnaviori! Ma duc sa mai citesc, profit ca doarme gogosarul

V-am zis ca mi-am reluat doctoratul? Renuntasem ca profesoara mea, Dumnezeu sa o ierte, a murit. Acum dupa 4 ani am gasit un profesor care sa ma preia, si am de recuperat... Nici nu stiu ce sa scriu in lucrarea asta... Deocamdata sunt la inceput

Anca 18+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

la bianca asa sunt iritatiile de la alergii http://www.dropshots.com/ckristina#date/2008-04-01/22:29:47

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor, am intrat si eu sa va anunt ca vom avea un baietel.

Mada, eu am nascut prima data prin cezariana. Doctorul mi-a spus ca povestea cu 2 ani intre cezariene este perimata...uterul este refacut complet la 6 luni de la prima operatie.

Carla, si mie imi este greata de mor, iar la Eva asa mi-a fost toata sarcina, pana cand am nascut.

Catalina, 15+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ckristina, merci ! Nu, Manu nu are asa ceva si nici nu a avut vreodata... Stiti cum e sudamita (sau sudamina) vara? Asa face... Punctulete mici mici mici

Catalina, felicitari pentru baietel!!!!!!!
Of, miercurea viitoare poate aflu si eu... Sau daca imi trec cojile astea mai repede...

Anca 18+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput