***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

ckristina, e un attachment programa ?Eu vad un mesaj gol ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

ckristina,
Exact asa au spus si stomatologii pe care i-am consultat pana acum (vreo 4), la fel a spus si doctorita de familie. Mi s-a parut mai comod sa merg pe mana lor, nu ma simteam in stare sa fac asta zilnic, atata timp cat eu uit sa-i dau si vigantolul .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

uf, ce bine ca m-ati lamurit cu zymafluorul asta! nu eram sigura ca fac bine ca nu-i dau, fiindca am citit articolul recent de pe DC si ma gandeam ca ar avea nevoie de fluor, fiindca noi nu avem apa fluorurata, nu stiam ca se poate lua si din alimente

Angela super ca mai alaptezi si Calin tot asa suge mai cu spor cand ii ies dintisori

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ne ducem si noi la BABY EXPO maine da' mai pe la sfarsit asa ca poate se mai duce din aglomeratie.Ma duc sa vad ce jucarii pot sa targuiesc ca am ramas cam fara.

Fetele care nu au ce sa faca cu jucariile ramase de la puiutii lor, si vor sa le dea acum de Craciun unor copii amarati ,sa-mi ziceti ca va trimit mail-ul care mi-a venit mie.Se strang pe la obor printr-un apartament

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

angelabv, am gresit prima data;l am trim acum

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Fetelor, multumesc pt raspunsurile legate de asigurari...deci n-am gresit io calculele, astia sunt smecheri....Didialex, argumentul tau a fost si argumentul sotului,dar pe mine nu prea m-a convins ca io am de gand sa traiesc min 90 de ani, ca pe linie materna neamurile mele sunt ff longevive (cam toti au murit pe la 98-102 ani)....ma mai gandesc cu asigurarea aia, mai calculez .......

Miniuta, in afara de papusa-model, noi mai folosim copiii pe care ii cunoaste Ana si care sunt putin mai mari decat ea, iar in ultimul timp ea isi doreste sa fie "maaaaaaale" (adica mare) si sa-i imite. Asa ca ii spun ca si Maria, si Nora, si...au manusi (sau fac diverse lucruri), ca ei sunt mari, bla, bla,...Si ma intreaba: "si Besi?" (adica Sebi). Daaaaaa, si Sebi. "Si Ama?". Daaaaaaa, si Ema . Si in final vrea si ea.

Tot la numele de copii (care o asteapta in parc ) apelez si cand o imbrac sa mergem afara, ca e un chin.....trebuie s-o alerg prin toata casa si ma trec toate transpiratiile (ca io ma imbrac inaintea ei, ca sa o scot repede).

Elteka , d-asta te iubesc io pe tine, ca mereu ai o vorba buna pt toata lumea. De obicei povestesc ce facem, dar acum nu prea am ce povesti, pt ca de o sapt sunt ....mama denaturata. Am dus-o pe Ana la parintii mei (care stau la 1/4 h de noi si pe care o vad in fiecare zi, dar tot ma simt vinovata) ca sa fac curatenie generala si dezinfectare dupa ce am bolit, apoi a venit o delegatie fulger (zbor la 5 dimineata si intors la 2 noaptea)...se adunase oricum muuuulta oboseala si multe nopti nedormite. Eram epuizata .
Dar saptamana asta libera(desi stau cu Ana de la 3 dupa serv pana la 9 seara)am putut sa fac si eu bai luuungi si relaxante, cu bulbuci, sa-mi fac manichiura pe indelete si complet si nu doar cate 3 degete, am fost la cinema si la restaurant cu sotu', am dormit complet noptile, AM CITIT!!!, am vazut filme la tv cap-coada,...a fost ca o saptamana de concediu !

didi, sanatate lui david! Sa stii ca tu si Liviana sunteti modelul meu de mame nepanicoase!

Arcadia, vroiam sa-ti scriu ceva, dar nu mai stiu ce (in afara de faptul ca ti-am vazut flacaul smecher!)

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ckristina, multumim pt bradut! Abea astept sa fac bradul!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Despre fluor

Fluorul intra in constitutia oaselor, a dintilor si a tendoanelor. Carenta de fluor a organismului produce carii dentare, indeosebi la copii, motiv pentru care, in mod preventiv, se recomanda fluorurarea apei de baut pana la concentratia de maximum 1 mg fluor la un litru de apa.

Acest microelement este indicat in cazurile de intarziere a osificarii, in rahitism, osteoporoza, consolidarea fracturilor, carii dentare. Fluorul nu este necesar pentru activarea cresterii. Administrat ca medicament, in doze sporite, fluorul poate deveni daunator, provocand incetinirea cresterii scheletice, calcifierea tendoanelor si a ligamentelor, ca si afectarea rinichilor, ficatului, a inimii si glandelor endocrine, precum si a sistemului nervos. La concentratii deosebit de mari, pot interveni intoxicatii fatale.

Necesarul zilnic de fluor
Este de 1-2 mg, maximum 3 mg, doua treimi din acesta fiind asigurat din apa de baut si o treime din alimentatie. In zonele in care apa este saraca in fluor (mai putin de 0,5 mg/l), e necesara fluorurarea apei. Excesul de fluor al apei poate duce la colorarea galbena a smaltului dentar (fluoroza).

Continutul in fluor al diferitelor alimente este destul de redus, cantitati mat mari aflindu-se in pestii de apa dulce, dar indeosebi in cei de apa sarata (0,7 mg/100 g), in scrumbii (pana la 1,4 mg/100 g) si in ceaiul gruzin. Alte alimente care contin fluor ar ii urmatoarele: caisele, carnea de vita si cea de porc, cartofii.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Eu tot cu liliecii apar.
Si deja am uitat ce am citit si ce voiam sa zic.
Ma intrebase Chiquitita ceva si voiam sa-i raspund, dar am uitat intrebarea . In schimb mi-am amintit ca m-ai intrebat ieri de cosmeticiana (sunt cam defazata zilele astea), iti trimit PM. Gata, mi-sm amintit, era cu hainutele, am avut o perioada cand ii luam de pe laredoute, acum ii iau de obicei din Carrefour sau din Auchan din Pitesti (ajung saptamanal in zona cu serviciul, asa ca o data pe luna cel putin dau o tura de cumparaturi in fiecare). Imi pare rau ce nu te-am ajutat prea mult, dar am inteles ca sunt cateva standuri cu haine dragute si de calitate prin Sucpi si Banie, mai investighez problema si daca mai aflu ceva iti scriu. Si stai linisita cu antibioticul, am intles ce voiai sa zici .
Didi multa sanatate lui David.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

An@, ce bine suna ce povestesti tu acolo, bravo, ma bucur pentru tine. M-am mai uitat in parc dupa voi dar nu v-am vazut. Cred ca am vazut-o odata pe Ana cu o doamna (probabil bunica), dar n-am vrut sa dau buzna.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput