***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (85)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

v-am citit in fiecare seara dar n-am avut dispozitia sa scriu

ma chinui cu o sinuzita maxilara stanga produsa de un abces dentar aflat in cavitatea sinusala unde nu se poate interveni in nici un fel; mi-a dat niste dureri care mi-au adus aminte de cele postcezariana; calmantele nu au efect, singurul care lupta si ajuta e antibioticul;

plangeam de durere si se uita la mine si nu intelegea asa ca m-am gandit sa nu-i creez si mai multa anxietate , in plus nu puteam vedea de el, asa ca l-am dus la soacra de luni.
Imi lipseste asa tare si casa e goala fara el; am mers dupa birou sa-l vad si pentru prima oara in seara asta a plans cand am plecat; maine il aducem acasa.

Didi,
mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ce e rau ca doarme cu noi in pat? in principiu nu e bine, asa zice psihologul dar daca doarme linistit cu noi si noi putem sa-l iubim si-n somn, atunci asa facem.
nimic nu e mai frumos decat la 6 dim cand papa bibe asa cu ochisorii inchisi si eu pot sa-l pup si sa-l iubesc in voie; treaz de-ar fi, ar fugi.

Elteka,
esti prezenta pe forum vad; ma bucur cand scrii; am vazut si eu filmuetul cu Elias cel cantator la miez de noapte; cat de bine seamana cu in sensul ca si se invarte in cerc inainte de culcare si alearga de parca atunci s-ar fi trezit; doar ca de pe la 1 an si 2 luni nu mai adoarme la 12 noaptea ci la 21:30-22:00.
Imi place cum comenteaza Elias la povesti

Ana,
chiar ma intrebam pe unde esti...
Si are nevoie de povesti, ca sa-l convingem ca trebuie sa faca ceva anume.

Poohy,
si eu zic sa mai amani iesirea din casa; nu vreau sa te sperii dar am un coleg de birou care a facut pneumonie fiindca n-a ascultat sfatul dr de a nu iesi din casa imediat dupa ce boala a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, pt masea sa treaca mai repede !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella, of, te inteleg cu durerile de masea...dupa parerea mea sunt mai groaznice decat durerile nasterii.
Ref la dormitul in acelasi pat, in perioada asta io una mi-as dori ca Ana sa vrea sa doarma cu noi...pentru ca la fiecare foiala a ei trebuie sa ma ridic sa o mangai pe spate...ceea ce inseamna si de douaj'demii de ori pe noapte. Ce bine mi-ar prinde sa doarma langa mine...dar nu vrea, ca am incercat...cand ii e somn se duce singura la patut, se agata de gratii si se jeleste:"naniiiiiiiii, naniiiiiii". Pentru ea patul mare e locul de citit povesti seara si de gadilat si pupacit dimineata .

CarlaV, in IOR le-ai vazut? ca in Titan merg mai rar...prefera IOR-ul ca sunt si mai multe locuri de joaca, si diversificate, mai e si lacul si e alt aer, plus ca au tabieturi: sa dea paine la rate, sa bata nucile sa vina veveritele . Zilele trecute o veverita a venit ff aproape si le-a furat o nuca si cand a vazut Ana ca nu mai are 2 nuci cu care sa bata, s-a dus si a batut cu nuca ramasa in scoarta copacului. In fiecare zi imi povesteste ca vede "tei veve" (3 veverite).

Eu imi propusesem ca la vara sa o tund iar pe Ana ff scurt, ca mi-a placut cum ii statea si e inca mica, ma gandeam ca nu constientizeaza ea chestiile astea..feminine. Dar de la un timp imi arata in reviste fete cu par lung si zice"par" si se mangaie pe cap...din ce deduc eu cand imi "explica" vrea sa fie "maaaie" (mare) si sa aiba parul lung. In plus vine cu tot felul de funde de la papusi, agrafe, bentite, margele,... sa i le pun si apoi fuge la oglinda si se admira, de pupa, face piruete si e ff incantata cand ii confirm ca e f frumoasa . Deci cred ca imi pun pofta in cui cu tunsul scurt, ca deja e domnisoara .

Poohy si eu zic sa nu iesi inca in aglomeratie..mai ales ca daca nu ai de luat chestii mari de la targ (gen carucior,...), nu prea merita sa mergi pt lucruri marunte pe care le gasesti in orice magazin. mai ales ca mie nu mi s-au parut mai ieftine chiar deloc la targ.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
eu am o per f aglomerata, am pierdut sirul discutiilor voastre, asa ca scriu din ce-am citit rapid. B e binisor, a fost si inca mai e mucios, dar fata de primele zile cand era mai rau, acum deja noaptea poate dormi linistit.

CarlaV, felicitari pt noua sarcina!
Catalina, felicitari pentru BB baietel!
An@, ce rau mi-a parut sa aud ca ati avut toti enterocolita. Sper ca sunteti mult mai bine acum.
bettyR, multumesc ca ai intrebat de mine. Ce sa spun, printre altele ma zbat sa-mi vand apartam si nu reusesc. Preturile scad de la zi la zi si ma apuca disperarea...
Didi, merci ca nu m-ai uitat cu raspunsul. Ce frumos se joaca R al tau, deh e si mai mare.

Noi nu mergem la BabyExpo, dar asteptam cu placere KidsExpo la RomExpo.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liv, ma bucur ca ai scris si eu ma gandeam la tine. Bafta cu vanzarea apartamentului! Voiam sa te intreb, mai stii ce nr. purta Matei la pantofiori pe la 2 ani si jumatate si la 3 ani? Merci

An@, multumim ca l-ai vazut pe Calinel ce activitati are domnisorica ta si ce de cuvinte spune ah, de s-ar duce si Calin la patutul lui sa ceara nani, nani wow, ce fain ca ai avut o saptamana de concediu, ai exprimat exact tot ceea ce vreau sa fac (si cred ca toate mamicile) si nu pot

Ella, imi pare tare rau pentru durerea de masea, stiu ca e groaznica, si mie mi s-a spart o masea de minte si ma apuca din cand in cand durerile, si mi-e frica sa merg la dentist trebuie sa treaca in curand cu antibioticul

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci mult de sfaturi fetelor Pana la urma aveti dreptate, nu are absolut nici un rost sa il pun pe bebe iar in pericol... Asa ca ma duc si eu la http://www.kidex.ro/ si sar peste baby expo. Of, si asteptam de atata timp, am inebunit cu statul in casa.
Am de luat (pe langa jucarii de Manu) niste pantaloni grosuti de zapada si o geaca, saraca Tzu are un combinezon de anul trecut in care abia incape si abia merge, body-uri ca nu mai are si nu am gasit cand am fost in oras (asta acum aproape 2 luni ca de atunci nu am apucat), pijamalute, niste bluzite si o caciula (sau mai multe) groase. Si un fular micut.
Eu jucarii si hainute am ori distruse total ca nu mai ai ce sa faci cu ele, ori le pastrez pentru bebe 2... Sa vedem ce e, daca mai pastrez rochitele si lucrurile roz sau nu :D

Pe mine m-a socat atitudinea ginecologului ieri pentru ca nu ma asteptam. Nu a fost asa la prima sarcina si nici dupa nastere. Adevarul e ca s-a mai dus o prietena la el - care nu e asa de cuminte sa accepte tot ca mine - si s-au luat si la cearta... S-a schimbat. Asta e.

Carla, dry test este un fel de triplu test fara eco - se ia in considerare numai translucenta nucala + sange (uscat din cate am inteles). Si costa de ramai paf, mie mi-a picat fata, 500 de ron a fost.
A luat ieri seara sotul rezultatele si am la toate probabilitati sub 1/10900. Mai verifica si daca nu sunt purtatoare de nu stiu ce gene care pot da diferite probleme, si se pare ca nu am nici asta.
Deci la dry test ingrijorarile legate de pliul nucal de 2.3 nu s-au adeverit. Bine, pana la urma si asta e doar de screening - tot cu fals pozitive si negative, dar eu de la inceput m-am intrebat - daca la Manu a fost perfect tot 2.3, de ce la bebe 2 e o mare problema si mi-a facut asa tam-tam de m-a speriat? Am zis eu ca s-a schimbat...

Eu nu stiu ce am de sunt atat de ametita si mi-e greata... Mi-e sete tot timpul, mi se usuca gura, beau cel putin 4l de apa pe zi. Cand eram insarcinata cu Manu nu am avut asa ceva.
Doctorul zice ca de la varicela - convalescenta - numai ca eu sunt super rezistenta de felul meu - imi revin din orice imediat. Cred ca intradevar sarcina slabeste organismul

Oana, Asta am si facut, am schimbat doctorul (ma rog, eram in curs de). Plus ca la asta am inteles ca ecografiile sunt f importante. Am programare la Chitescu, incerc sa ma trec pe lista de asteptare la Herghelegiu si Pop (sar pe I., dupa povestea ta si sotul a sarit in sus indignat ca in nici un caz acolo...). Trebuie sa fac eco la 6 saptamani dupa declansarea bolii - adica de pe 18 dec in sus.
Multi Soniutei, o sa se stranga repede banii ;) Azi iau si eu salariul :D Sunt curioasa cat o sa iau cu concediile astea, ca abia azi am trimis hartiile. Dar oricum e bine ca eram pe 0 :D

Elteka, m-am amuzat si eu cu Elias dansatorul Si Manu se invarte, dar nu la ora aia ca pe la 10 deja nu se mai tine pe picioare :)) Si nu canta. Dar incearca sa danseze, mori de ras cum da din manute.

madaiulia, nici eu nu ma prinsesem ca esti Numai_eu! Ma gandeam - din Craiova la fel ca Chiqui si Numai_eu :)) Andrei de la Manu, ei s-au intalnit cand erau in burtica ;)

Ninutza, si eu admir frumusete de Miruna

Miniuta,

Didi, Liviana, multa sanatate pt micuti!

Ella, multa sanatate

@An, cate stie sa zica micuta Ana! Manu ramane codasa la vorbit. Cred ca o sa fie ca mine. Dupa 2 ani o sa inceapa, pana atunci mai mult mmm hmmm ete ata apa gugogu ptiu ptiu :))

Anca 18+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Vazut Elias dansator si compozitor. Asa se invirte si Patrick, pina cade... si ii mai place sa bata ritmul pe parchet cu sosetutele cu talpa... ca lipaie

P e racit/ies canini/ putin rosu in git, ceea ce a dus la temperatura, lipsa de pofta de mincare, mucisori, baleste. Cit poate sa nu manince?(bea doar lapte, si seara, doborit de foame, maninca ceva iaurt cu corn, si citiva pufuleti) De 5 zile tot asa o duce cu mincatul. Dar macar doarme bine, ceea ce ma bucura.
Se poate ca de la canini, care sunt gata sa iasa, sa fie lipsa de pofta de mincare si temperatura? (38,7 cea mai mare) La ceilalti dinti/masele nu a avut reactii de astea.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@
Ce bine mi-ar prinde sa doarma langa mine...dar nu vrea, ca am incercat...cand ii e somn se duce singura la patut, se agata de gratii si se jeleste:"naniiiiiiiii, naniiiiiii". Pentru ea patul mare e locul de citit povesti seara si de gadilat si pupacit dimineata .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mami de Ana parca ai descris-o pe fie-mea! Si mie mi-e asa de drag sa dorm cu ea, dar ea nu vrea si pace. La noi in pat se foieste, se duce de la un cap la altul ca intr-un final sa se ridice in fundulet si sa zica 'nanii, nanii"..o intreb daca vrea la ea in pat si imi spune un "daaa" sfasietor. Si cand se trezeste noaptea plangand, o iau in brate, o legan putin si pe urma imi arata patul ei, sa o pun la loc.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, Poohy, multumim!
Arcadia, parca 24 purta dar nu mai stiu sigur. Oricum stii ca nu e f relevant, copiii sunt diferiti, mai depinde si de marca de incaltaminte, etc.
Poohy, ce dr gineco ziceai ca te-a suparat si pe cine ai ales? Poate ne vedem la Kidex in decembrie. Bafta sa afli cat mai repede cine sta in burtica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am fost la munte in week-end, uite poze noi, sunt in urma cu cititul.

http://picasaweb.google.com/fam.faur/200811Busteni#

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput