Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

ANY 75 unde vrei sa faci fiv?
o sa razi ..in foile pe care le primesti de la giulesti scrie mic mic ca manopera nu este inclusa in pret.
eu nu am vazut prima data dar mi-au atras atentia fetele care erau cu mine la et.
poate nu cat esti dispusa sa dai in plus....ci doar cat esti de atenta cu embriologul de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

medeea
eu am zis ca e scarboasa rau de tot. noi am incercat cu miere de albine...nimic domnule...nu putem nici sa ne tai. si cica din toate produsele de branca ursului, tinctura e cea mai buna si eficinta. dar cum sa beau asemenea scarbosenie. noi luam pastile acum de la favisan. nu stiu cum e pulberea de BU, dar cred ca la fel de ciudata la gust.
aaaaaa....si pe deasupra tinctura contine si hidralcool..asa ca aveti grija cele care conduceti...stiti ce repede iese la epilotest. chiar daca nu te simti amtetita(a)

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Serios?Eu luam de 3 ori pe zi si conduceam fara sa ma gandesc. Ar fi fost si culmea...sa-mi ia permisul pt branca ursului.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

Mergi la inceput

nu rade...un coleg s-a dus sa dea proba de sange si sa-i faca analiza aia desfasurata sa vada ca intr-adevar e de la BU. nu iti imagina ca iese 0.8, dar iese acolo

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Serios?Eu luam de 3 ori pe zi si conduceam fara sa ma gandesc. Ar fi fost si culmea...sa-mi ia permisul pt branca ursului.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gilutza

ANY 75 unde vrei sa faci fiv?
o sa razi ..in foile pe care le primesti de la giulesti scrie mic mic ca manopera nu este inclusa in pret.
eu nu am vazut prima data dar mi-au atras atentia fetele care erau cu mine la et.
poate nu cat esti dispusa sa dai in plus....ci doar cat esti de atenta cu embriologul de exemplu.

Gilutza vreau sa fac fiv la clinica noua din Iasi(Ominiclinic)
Oare cand o sa dispara odata pt totdeauna asa zisele "manopere" ?
In foile pe care le-am primit eu de la clinica este mentionat doar faptul ca tratamentul nu este inclus in pret sau poate "tratament" se mai refera si la altceva

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Fetelor, vreo doua luni jumatate am luat si eu branca ursului si eram toata ziua ametita.De fapt am urmat tratamentul Liviei si am bagat in mine o groaza de ceaiuri si tincturi dar la mine nu a dat rezultate poate din cauza ca nu am tinut 6 luni

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Hi moldovence aspirante, azi am fost la echo si i-am vazut inimioara batand la puiul nostru , sa va de-a Dzeu si voua asa bucurie in timp cat mai scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Neata! Poftiti la ! Felicitarihera01, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Va! Spor la treaba!

Mergi la inceput

neata si de la mine.
multumesc sinzyk pt
hera ma bucur tare mult ca esti bine. chiar ma gandeam cum iti este. felicitari pt inimioara. sarcina usora si la termen, bb sanatos.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

natza gagicimersi de cafea sinzyk06
sa aveti o zi buna

http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png

Mergi la inceput