Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 8
any75 spune:
UFFF si eu care credeam ca nu mai scap de "ne-moderatele" astea
Viata este o tesatura de dorinte
any75 spune:
Delphinas sotul e in regula dar eu sunt marea problema pt ca am ramas cu o trompa in urma unei sarcini ectopice(2003) iar cealalta nu cred ca mai este functionala.... deci eu cred ca singura mea solutie este fiv

Dasalina mi-am vazut numele pe prima pagina, mersic skmpa

gilutza spune:
DUSALINA merci mult ca m-ai trecut in prima pagina la aspirante.
sper sa fie cu noroc.

any75 spune:
Gilutza poate de data asta o sa fie cu noroc!
Dar ce s-a intamplat la primul fiv? Tu ce probleme ai?
gilutza spune:
la primul fiv am facut et cu 3 embrionasi...nu sa prins...nu stiu motivul, daca intrebi la spital care ar fi motivul ii pun ca nu te-ai numarat printre cei norocosi.
am avut 12 ovocite, au fertilizat 10 si din cei 10 embrionasi am avut doar 1 de clasa A si 2 de B, restul erau de D si C
acum la al doilea fiv am facut et cu 2 embrionasi.
acum din 10 ovocite au ferilizat doar 7 si din cei 7 am avut doar 2 buni de et.
eu am o scarboasa de endometrioza, operata si reaparuta.
fiv-ul e o loterie, depinde de cat de norocos esti si mai depinde si de cat esti dispus sa dai suplimentar.
stroan spune:
buna venit noilor moldovence Any75 si Gilutza

sa dea domnu sa stati cat mai putin pe aici
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
any75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gilutza la primul fiv am facut et cu 3 embrionasi...nu sa prins...nu stiu motivul, daca intrebi la spital care ar fi motivul ii pun ca nu te-ai numarat printre cei norocosi. am avut 12 ovocite, au fertilizat 10 si din cei 10 embrionasi am avut doar 1 de clasa A si 2 de B, restul erau de D si C acum la al doilea fiv am facut et cu 2 embrionasi. acum din 10 ovocite au ferilizat doar 7 si din cei 7 am avut doar 2 buni de et. eu am o scarboasa de endometrioza, operata si reaparuta. fiv-ul e o loterie, depinde de cat de norocos esti si mai depinde si de cat esti dispus sa dai suplimentar. |
Cum adica cat esti dispus sa dai suplimentar? si asa costurile unui fiv sunt destul de ridicate(cel putin pt mine).Eu nici nu ma gandesc sa dau suplimentar.
Adevarul este ca nu conteaza cantitatea embrionilor ci calitatea lor, e suficient sa fie unul, da bun.Mie de ex mi-a spus dr meu ca nu introduce mai mult de doi embrioni desi eu cred ca trebuie sa fie optiunea mea de a alege cati embrioni sa introduca, zic eu..

"Viata este o tesatura de dorinte"
medeea_vs spune:
Noi am luat tictura dasalina dar e scarboasa rau. Abia o luam...si cu suc natural. Luna asta nu am mai luat...e prea gretoasa. ![]()

...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/ueAAp3.png