Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stroan/stroan.jpg)
stroan spune:
neatza si de la mine.iau si eu cam tarziu ca azo de dimineata am intarziat si eu si sotul.am prestat
aseara si am fost prea obositi
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dasalina spune:
Eu ma duc pana acasa sa mananc ca nu mai tzine, ma roade foamea rau de tot.Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
gilutza spune:
Buna ziua!
va rog mult sa ma ajutati
mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml.
et-ul l-am facut pe data de 3.
in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml.
dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata.
va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra?
multumesc mult
any75 spune:
Salut moldovence dragi!
Draga mea delphinaseu urmeaza sa ma programez la histeroscopie saptamana asta cu dr Onofriescu la Cuza Voda, nu mi-e frica deloc doar ca sunt curioasa asupra diagnosticului pt ca sunt suspecta de sinechie uterina(asa mi-a spus medicul)asa ca astept cu nerabdare aceasta "operatiune"
In ceea ce priveste hormonalele(pe care eu le-am facut) se fac dupa cum urmeaza:
ziua 3-5:fsh,lh,prolactina,estradiol
ziua 21-23:testosteron,progesteron
any75 spune:
Dasalina asa cred si eu ca daca ai adev de salariat nu mai platesti nimic dar nu ma las eu pe baza asta si cum ai spus si tu, mai rar un medic care sa nu accepte bani.Eu vreau sa-ti spun ca ma indrept cu pasi f repezi spre fiv iar acum fac toate analizele premergatoare.pe toate
dasalina spune:
mai fetili, da' ce se intampla cu voi????? ne-a cuprins febra sarbatorilor???? deja??? si suntem in treburi toate????
Sper ca faceti toate Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
gilutza eu zic ca esti insarcinata...mai ales ca valorile cu crescut de 5 ori mai mult fata de prima analiza.
mai binemergi la un alt dr
any z3 dupa ce se termina CM sau de cand a inceput CM. dr mea mi-a zis dupa ce se termina. acum nu mai stiu ce sa cred.
alina pai si voi sa treaca raceala sotului. de fapt asta e aspirina saracului. iar pt durerile de ulcer...recomand o lingurita de miere de albine pe stomacu gol...eu asa am scapat de acele usturimi infernale.
poze
Just Me
any75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gilutza Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml. et-ul l-am facut pe data de 3. in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml. dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata. va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra? multumesc mult |
Gilutza eu cred ca tu sigur esti
![](gravida.gif)
![](pupic.gif)
Unde si cu cine ai facut fiv-ul?
Viata este o tesatura de dorinte
dasalina spune:
Bine ai venit Gilutza!
eu nu prea stiu care-i treaba cu beta hcg pt ca nu mi-am facut niciodata, dar poate celelalte fete care s-au testat pot sa-ti spuna.
Daca am inteles bine, ti-a facut control ginecologic Dr. si ti-a spus ca nu esti insarcinata? testele de sarcina negative? incearca sa scrii mai multe mesaje la rand (10) ca sa scapi de monitorizare si sa-ti putem citi mesajele in timp real.
Pana una alta te trec si pe tine la aspirante unde iti urez sa ramai cat mai putin!Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
dasalina spune:
Multumesc pentru sfaturi Delphi, o sa vad cum se va simti azi sotul si sper sa si noi in seara asta ca stam si ne sta norocul...
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!