Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sinzyk daca nu as fi optimista m-as duce cu capu in hau. am fost pe marginea prapastiei in ceea ce priveste disperarea, dezamagirea si toate cele negative...
mi-am invatat lectiile de la Dumnezeu,, parerea mea. Acum nu stiu daca DD e de aceeasi parere cu mine. oricum...de cum am aflat diagnosticu sotului am zis ca nu va fi luna asta. si nu va fi...va fi cand va vrea Dumnezeu.
any cand si la cine iti faci histeroscopia?
am si eu o intrebare...ca nu am reusit pana acum sa ma dumiresc. cand se fac hormonalele? in ce zile? pe net am gasit diferite zile, dr mi-a zis total alte zile...eu cand le fac?

poze
Just Me

Mergi la inceput

am scris mai de mult pe un site unde sunt fel si fel de medici despre problema sotului si acum am primit raspuns...sa faca tratament cu tribulus terrestris pt imbunatatirea calitatii spermei si dupa ce termin tratamentu sa incerc o IA. asa simplu sa propui IA. adica sa nu raman insarcinata natural? nu pot sa cred asta.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Buna dimineatza! Poftiti la cafelutza!
Parerea mea,Delphinas este ca ar trebui intai sa repetati analiza sotului direct la laborator si dupa sa va apucati de tratament. Iti urez tot binele din lume si sa ti se implineasca visul cel mare cat mai curand. Va!

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=sinzyk06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna dimineata gagici!
E numai marti azi??????????????
Uffffaaaaa greu mai vine week-end-ul....
Any , eu cred ca daca ai trimitere de la medicul de familie, nu se plateste interventia, cel putin asa s-a intamplat la mine. Eu am incercat sa-i dau ceva la dr. dar nu a luat nimic....foarte rar intalnesti dr. atat de draguti...nu stiu daca face si histeroscopie, oricum e o scumpa si poti incerca sa intrebi, se numeste Dr. Covali de la Elena Doamna. Pana una alta te pun pe lista de aspirante

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Mergi la inceput

sinzyk multumesc de cafea.
ma...oricum nu prea ma bazez pe ceea ce mi s-a spus pe acel site, dar ma uit faptul ca mi s-a recomandat cu atata usurinta IA. DE CE?
noi suntem deja la tratament...astept sa ma duc la noul medic de familie si sa vb si cu ea sa vedem ce e de facut.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Ma anunt si eu cu primele semne de urati... ata ete...

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=sinzyk06

Mergi la inceput

Naspa....capitolul asta numai de uratzi avem parte......

acusi , acusi, imi vne si mie randul.....pe sotul meu l-a palit o raceala groaznica, deci nici vb de prestat....deci....nici vb de bb.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Si luna asta , dupa semne, cred ca a fost mai devreme ovulatia.....

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

alina incercati si voi "aspirina saracului" trece si raceala sotului si cine stie...poate se prinde si bb. sau daca nu pt sot...tuica fiarta cu piper. are un gust aiurea, dar vreau sa spun ca e super de buna ca remediu. trece garantat cu asta.
la mine inca nu au venit uratii, dar ii astept oricum.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Saracu', ii crapa capul de durere aseara si colac peste pupaza, i-am mai administrat si 2 nurofene si 1 paxeladine, uitand ca are ulcer.....va dati seama ca l-a luat si stomacul......nu mai puteam baga si aspirina saracului ca il omoram de tot

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput