Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
dupa ce am scris ca fraiera am vrut sa pun un emoticon si s-a sters tot... sa reiau
eu vreau sa-mi fac hormonalele. il duc si pe sot...sa vedem si el cum sta.
daca zici ca la sotu tau i-a iesit ca sunt lenesi...a luat ceva sa-i faca mai activi?
si de ce ma rog iti faci tu griji de mentinere? de fixare? ce sa se fixeze? daca ai fi ramas ca mine si sa pierzi abia atunci sa iti faci astfel de griji...dupa avortul spontan... de ce? ce nu a fost bine?
la mazarica am facut trat de mentinere, de fixare...aveam ce sa fixez...de asta m-a si bagat la chiureta...ca era asa de bine fixata incat nu s-ar fi desprins singura.
mai bine vezi cum mai sunt sotului. ca pana se misca ei pana la ovul...ala moare acolo...parerea mea.
al meu sot dimineata imi zice ca nu prea mai are pofta de mancare de la tratamentu asta...ca parca il doare asa stomacu...ei cum sa nu...fundu nu te doare? eu am dat bani degeaba pe pastile...nu are ce sa-i faca rau...are vitamine foarte multe...ceai...panaxginseng care e musai sa-l ia...si e bun la gust...am baut si eu sa vad cum e...daca are motiv sa se sclifoseasca asa...
eu nu-ti beau nimic daca mi se pare mie ca are un gust naspa...sunt tare simandicoasa si eu...
problema la el e ca nu se astepta sa fie el cauza...si i-am explicat dimineata...trebuie sa facem orice sa ii facem mai mobili si mai ageri...doar nu vrei sa ma duc sa-mi fac inseminare cu donator...ai suporta gandu sa stii ca avem un copil facut cu de la altu? nu cred...asa ca... si mergem impreuna in continuare pe drumul vietii.
gata...ma duc sa dau cu aspiratoru acum...ca vreau sa trandavesc si eu azi...
poze
Just Me
dasalina spune:
Delphi vb de fixare pt ca am ramas si eu ca tine si am pierdut acum un an exact. Dr. mi-a zis ca cel mai probabil a fost din cauze hormonale si ca atunci cand o sa raman din nou e musai sa fac tratament de mentinere.
Mai mult decat atat, cand am schimbat Dr. si m-am dus in august la iasi la Dragomir, mi-a zis ca daca am ramas o data cu sotul meu inseamna ca n u el e problema.....deci.....
Din cate am inteles asa zic toti medicii, daca ai ramas o data nu conteaza cat sunt de lenesi, inseamna ca unul a fost destul de viguros cat sa ajunga la ovulul meu si sa-l fecundeze doar ca organismul meu nu a putut mentine sarcina.....de asta mi-a si dat stimulare cu Clostybegit.
Incerc sa elimin mai intai toate cauzele la mine si apoi sa trec la el. Dintr-astea ci ginseng si vitamine luam si noi....oricum ideea este ca o sa o iau mai usurel ca nu arde chiar....o sa vina cand o sa vrea el sa vina si gata.
Tu esti prea agitata parerea mea, si poate il agiti si pe sotul tau, nu cred ca trebuie sa-ti pui problema inca de IAD , la oligospermie se poate face si IA cu biopsie din cate stiu eu...deci....nu e azoospermie ca sa-ti faci ganduri dintr-astea. Ia si te relaxeaza!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Delphinas spune:
nu sunt agitata deloc...iti dai seama ca nici nu stiam ca azi ar fi tb sa vina uratii. iar pe sot nu il stresez...pur si simplu nu vreau sa treaca timpu sa ajung la 40 de ani si sa realizez ca nu am copii...
si daca eu sunt ok....trompele nu le-am revificat..dar urmeaza cat de curand...si lui sunt lenesi si mor foarte repede...ce sa fac?
sa stau sa ma uit la stele si sa ma intreb.,..oare nu o sa raman si eu cumva?
fiecare cu ale lui...
sotu meu e foarte delasator si decat sa ma las la mana lui...mai bine iau eu initiativa.
poze
Just Me
monna3 spune:
buna fetelor
azi am lenevit toata ziua ca sotul a fost un dulce si a facut el curatenie ieri ...asa ca...azi la 12 m-am ridicat din pat si am plecat in plimbare ca s-a deschis Iulius Mall
diseara este concert la Mall, poate mergem si noi...
Monica, sper in curand
mami si tati te asteapta
laurraa spune:
Buna fetele!
Sa va spun ce da roade si stimuleaza sa ramani gravi.
Eu intotdeauna am avut o problema cu modelarea corporala.Si am inceput sa fac sedinte cu parafango.Fetelor dupa o serie de 10 am ramas imediat;si la cealalta sarcina tot asa am ramas dupa parafango, eu care incercam de ceva timp.....si in plus e si relaxant: incercati parafango cu masaj; stai la parafango (se da si bine in centimetri) si apoi cand iesi intrai la inmiresmat prin masaj (te modeleaza).O sa va simtiti suuuuupeeeerrrrr.
Si am mai auzit fete care dupa impachetari cu parafina au ramas imediat insarcinate.
sa va "contaminez" cu
12 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
any75 spune:
Buna fetelor!
Ajutati-ma va rog frumos cu un sfat.Urmeaza sa fac Histeroscopia la spitalul Cuza Voda Iasi si nu stiu cat trebuie sa dau la doctor, presupun ca nu e acelasi pret ca la particular.In plus este diferenta intre histeroscopie diagnostica si cea operatorie?(ma refer la pret).Cine a facut asta si poate sa-mi dea informatii...va multumesc
dasalina spune:
Buna Any!
Eu am facut HSG la Elena Doamna, la Dr. Covali, pt la la Cuza Vodsa era Dr. in concediu.Daca te duci cu trimitere de la medicul de familie nu te costa nimic. Daca nu ai trimitere costa in jur de 300 Ron.
Probabil diferenta de care intrebi tu se refera la faptul ca prima se face in scop de diagnostic iar cea de-a doua in scop terapeutic.
Bine ai venit printre noi si sper sa te transferi cat mai curand la odisee!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
dasalina spune:
Scuze nu am fost atenta Any si am vb pentru HSG ( histerografie) .
Cauta mai multe pe net despre asta, sunt sigura ca o sa gasesti raspunsurile, iar referitor la pret , de ce nu suni direct la maternitate sa intrebi?
Histeroscopia reprezinta una dintre cele mai eficiente si putin invazive metode de diagnostic in ceea ce priveste patologia cavitatii uterine. Beneficiile sale sunt imense in cazurile de infertilitate de cauza anatomica ce privesc uterul, atat din punct de vedere al diagnosticului extrem de precis cat si din punctul de vedere al abordului terapeutic chirurgical al respectivei afectiuni, care poate fi facut in cadrul aceleasi sedinte histeroscopice
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
sinzyk06 spune:
Neata fetili! Poftiti la ! Bine ai revenit,Dasalina!
Nici o noutate nici azi? Delphinas, nu te testezi? Ziceai ca ar trebui pe 15 sa vina uratii...Iti tin pumnii, sa dea DD sa se fi prins! La mine inca nici un semn...Trebuia sa-mi vina ieri...ii mai dau 2 zile..daca tot nu vin si testele tot negative sunt...ma duc la sange. Va si va doresc un inceput de saptamana super!
http://tt.lilypie.com/gSW8p2.png
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=sinzyk06
stroan spune:
neatza gagici,iau si eu ca numai pot de somn
haideti gagici cine vine cu 2II
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png