ciclu peste anticonceptionale

ciclu peste anticonceptionale | Autor: karmabebi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

am si eu o mica problema, sunt la saptamana a doua din folia de contraceptive si datorita faptului ca am stat in frig la serviciu pentru ca nu functiona aerul conditionat mi`a venit din nou luna asta, ar trebui sa intrerup anticonceptionalele?
multumesc pentru orice sfat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am patit ceva de genul cand am inceput sa iau AC, la primele doua folii... prima data am avut mestruatia la 16 de zile, a doua oara la 18 zile... Abia la a treia folie a venit in perioada celor 7 zile de pauza.
Mie dr. mi-a zis sa continui sa le iau normal... cele 21 de pastile, sa fac pauza de 7 zile ... si apoi folia urmatoare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

Mie mi`au mers f bine contraceptivele astea, Jeanine, ciclu normal, regulat, nu abundent ca inainte, s`a intamplat doar ca mi`a fost f frig si le iau cam de 6 luni fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunik01 spune:

buna. am urgent nevoie de sfaturi. de doua luni am inceput sa iau YASMIN. acum sunt in pauza si e deja a treia zi si nu mi-a venit menstruatia. am luat in fiecare zi la aceiasi ora si nu am uitat nici o pastila.e normal sa imi intarzie?sa merg la un control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui capsunik01

buna. am urgent nevoie de sfaturi. de doua luni am inceput sa iau YASMIN. acum sunt in pauza si e deja a treia zi si nu mi-a venit menstruatia. am luat in fiecare zi la aceiasi ora si nu am uitat nici o pastila.e normal sa imi intarzie?sa merg la un control?

Vine in a patra ;)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput