Buna ziua,
am si eu o mica problema, sunt la saptamana a doua din folia de contraceptive si datorita faptului ca am stat in frig la serviciu pentru ca nu functiona aerul conditionat mi`a venit din nou luna asta, ar trebui sa intrerup anticonceptionalele?
multumesc pentru orice sfat
Eu am patit ceva de genul cand am inceput sa iau AC, la primele doua folii... prima data am avut mestruatia la 16 de zile, a doua oara la 18 zile... Abia la a treia folie a venit in perioada celor 7 zile de pauza.
Mie dr. mi-a zis sa continui sa le iau normal... cele 21 de pastile, sa fac pauza de 7 zile ... si apoi folia urmatoare...
Mie mi`au mers f bine contraceptivele astea, Jeanine, ciclu normal, regulat, nu abundent ca inainte, s`a intamplat doar ca mi`a fost f frig si le iau cam de 6 luni fara probleme.
buna. am urgent nevoie de sfaturi. de doua luni am inceput sa iau YASMIN. acum sunt in pauza si e deja a treia zi si nu mi-a venit menstruatia. am luat in fiecare zi la aceiasi ora si nu am uitat nici o pastila.e normal sa imi intarzie?sa merg la un control?
Citat: |
citat din mesajul lui capsunik01 buna. am urgent nevoie de sfaturi. de doua luni am inceput sa iau YASMIN. acum sunt in pauza si e deja a treia zi si nu mi-a venit menstruatia. am luat in fiecare zi la aceiasi ora si nu am uitat nici o pastila.e normal sa imi intarzie?sa merg la un control? |