Teo se retrage din televiziune?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mie imi place de ea ca are simtul umorului, dar in ultimul timp se vedea clar ca nu mai este in elementul ei pe sicla.Poate ca e mai bine pt. ea asa!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Da, si eu am fost fanul ei, insa din pacate in ultimii ani intrase intr-o stereotipie plictisitoare, toate se intamplau la fel, cam aceeasi invitati de fiecare data, pana si vesnicele discutii despre greutatea ei devenisera monotone.
Pacat, e o tipa desteapta si spontana.Nu a putut insa sa fie suficient de versatila pentru tv.
Ce cred eu, este ca dupa o pauza, va trece in spatele camerei, nu o vad parasind cu totul televiziunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu am iubit-o pe Teo cand facea matinalul cu Badea. Radeam ca o descreierata (pentru cei mai tineri, asta se intampla prin mezozoic).
Cand am vazut ce porcarii facea la ProTV mi s-a facut greata. Culmea e ca emisiunea de la Prima era mai spalata. Parca. Am vazut una singura in care se vorbea despre alaptat si eram direct interesata.
Nu stiu daca-mi pare rau sau bine ca vrea sa plece.Oricum, nu va pleca. Va spera pana la moarte ca se intoarce ea si 'pre multi va popi'. e pacat si penibil ca nu a inteles la timp ca nimeni nu e de neinlocuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Lui Teo i s-a suit la cap gloria si a facut miscarea gresita cu Sarbu. Dupa care a realizat si ea ca nu e chiar Oprah.

Parerea mea e ca era isteata, spontana si cu simtul umorului. Si spre deosebire de raduleasca se vedea ca are studii. Imi aduc aminte de mezozoic , atunci imi placeau amadoi. Acum sunt scarbita de Badea care-l linge pe Voiculescu peste tot iar la Teo nu m-am mai uitat de cand a inceput sa invite in emisiune tot felul de manelisti si de indivizi de categoria a doua (n-am inteles niciopdata de ce: ori cotizau la greu, ori pentru ca avea ca target amatorii de manele si de personaje suburbane).

Oricum, s-a cam terminat cu ea. Pacat, totusi...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am nimerit ieri din intamplare la emisiunea ei si isi aducea aminte de emisiunile facute de 1 Decembrie cu Radu Anton Roman si fasolea cu ciolan... chiar mi-am adus aminte cu nostalgie ... imi inchipui ea cum se simte. Zicea ca azi e ultima ei emisiune. Cred ca de prin primavara o sa o mai vedem, cine stie, nu cred ca poate sta deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Mie mi-a placut Teo cand era la PRO TV,dupa aceea parca nu a mai avut acelasi farmec, parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Imi pare rau ca pleaca.I-am apreciat intotdeauna inteligenta,umorul,auto ironia si nu in ultimul rand romana corecta pe care o vorbea.Poate fac rating mai mare tampeniile cu Bahmuteanu sau idiotenia aia de 'Acces direct' care pare o preluare a OTV-ului.
Ne complacem in balacareala care ne sufoca pe toate canalele si care se numesc emisiuni de...divertisment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Doamne, mai nimeresc cateodata la Bahmuteanca ... am ramas masca, de fiecare data numai manelisti, subiecte tampite, si cred ca are un rating .... cred ca ii dubleaza aia de la Kanal D salariul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tushca_alba spune:

Mie mi-a placut mult Teo, dar asta la inceputuri, ca sa zic asa.. O mai urmaream si in ultimul timp, dar parca nu mai avea acelasi farmec, cred eu ca trebuia sa se mai reinventeze, sa apara cu ceva nou.. nu stiu....
Asa e Ellinia, mai am momente cand nimeresc la sueta lui Bahmu'. Ma minunez si nu stiu ce sa mai cred...
Oricum, in intervalul ala orar nu ai ce urmari.
Poate totusi vom mai avea ocazia sa o vedem pe Teo. Una peste alta, imi era draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajj spune:

si mie imi pare rau parerea mea este ca locul ei e in tv sper sa nu renunte imi era draga e desteapta si stie sa se poarte cu invitatii ma declar fannnnnnnnnnnnn va pup

Mergi la inceput