Teo se retrage din televiziune?
Nu am fost nciodata fan Teo. Nu am fost poate si din motivul ca nu i-am urmarit activitatea din televiziune ( orele de difuzare ale emisiunii ei nu au coincis niciodata cu timpul meu liber petrecut in fata tv), insa pot sa raspund la un mic chestionar despre Teo.
Ultimul subiect media este : Teo spune adio televiziunii !
Ce parere aveti?
Raspunsuri
gabriella1 spune:
hm,avea ceva glagorie in cap si cred ca ce conteaza e spontaneitatea !
N-am fost/nu sunt fan dar mi-a placut.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mami_alexia spune:
Interesanta retragerea lui Teo insa si mai interesant ar fi sa aflam adevaratul motiv. Un lucru e cert. Perioadele post PRO TV, adica ROMANTICA si PRIMA nu au avut acelasi succes cu care ea era obisnuita. Ar fi pacat totusi s-o lase balta.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
puisorul spune:
Nici eu nu eram fan dar imi placeau emisiunile pe care le facea inainte de "manelisti". Cred ca e pacat ca se retrage pentru ca e o persoana inteligenta si spontana, zic eu.
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
camicreata spune:
q]
Mie imi pare rau ca pleaca din televiziune chiar daca nu am mai urmarit de mult emisiuniile ei motivul fiind lipsa posturiilor romanesti.Oricum mi-a placut de ea si o sa-mi placa.Ii doresc succes in viata si numai bine.
Poze Vacanta
mychydutza spune:
sincer imi pare rau. oricum nu cred ca isi mai gasea locul printre emisiuni ca: "Fata lu tata", "Nora pt mama","tradati in dragoste", "test de fidelitate", sau porcaria aia de pe Euforia ....."Inelul de diamant" sau cum naiba ii zice, unde o patzachina stripperitza s-a dezbracat la tzatzele goale k sa-l impresioneze pe nush ce arab, care are un inel de dat..........de parca n-am avea suficiente monici-columbici amatoare de batranei potenti financiar. Trebuia sa le dea lectii si la Tv.
oricum si pe mine m-a deceptionat Teo cana a avut invitati manelisti, dar sa fim seriosi, exista vreo emisiune in Romanik unde sa nu fie prezenti manelisti???????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ellinia spune:
Si mie imi pare rau daca se retrage intr-adevar. Ca sunt zvonuri ca ar putea colabora cu Lazarov la TVR. Imi place de ea, e o tipa spontana si cred ca sunt bune si emisiunile ei, decat ceea ce se difuzeaza acum ...
Oricum, intervalul orar care il avea inainte la PRO e cel mai bun. La orele respective, de regula sunt prin bucatarie si las tv-ul pe pro. Inainte o ascultam pe ea. Acum il ascult pe Maruta.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
jenn spune:
Aseara a dezmintit zvonul ca va colabora la programul de revelion a lui Lazarov de la Tvr 1 si a zis inca o data ca se retrage din televiziune.Mie imi place de ea,ma uitam in functie de ce invitati avea.